iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


havri1
(félisten)

Igen


Zsolt,72
(aktív tag)

Amikor már aktív lesz a második SIM, akkor meg fog jelenni a Beállítások/Hangok és haptikus/Csengőhang menüpont alatt a választási lehetőség.


Bubaaa
(aktív tag)

Köszönöm! :R Szoknom kell még, mert androidhoz képest nagyon szűkös a személyre szabhatóság. De ennek örülök, hogy ezt nem kell mellőznöm! :DD


Mike81
(senior tag)

Sőt az egyik legjobban sikerült alap modelként emlegetik a 15-öst. És véleményem szerint is az. Környezetemben sokan váltottak sima 15 vagy 15 Plusra és nagy megelégedéssel használják.

Nekem pedig lenne egy olyan kérdesem hogy lassan vissza váltok IOS-re és érdekelne hogy a nem gyári fülesek töltöttségét kijelzi az Iphone? Droidon mutatja ha kiveszem a tokból a fülest hogy mennyi %-on állnak. Ezt tudja ez a rendszer is?


havri1
(félisten)

Xiaomi Buds 3T Pro-t mutatja, az app is működik vele, igaz korlátozottan.


atosan
(addikt)
Blog

Szintén Xiaomi alap fülesnél és a kevésbé elterjedt márkájú Bt hangszórónál is mutatja.

[ Szerkesztve ]


Zsolt,72
(aktív tag)

Redmi Buds 4 active, megjelenik a töltöttség. Korábban használtam Blitzwolf fülest és annál is jelezte. Használok egy Tronsmart hangszórót, ott is rendben látható.

Ilyen téren szerintem igen ritka, ami nem kompatibilis.

Pár éve kíváncsiságból vettem 99 centért, ingyen szállítással egy Apple klón fülhallgatót, ami 3 egész hónapig működött :DDD , de még az is adott töltöttségi információt.


fil
(őstag)

Lenovo Thinkplust jelzi


Mike81
(senior tag)

Köszönöm a választ, és neked is havri1
Én Blitzwolfot használok a hangzása miatt. Ahhoz tudtommal nincs külön app de nem.is volt rá szükségem mert a Samsung automatikusan mutatta a töltöttségét


dud998
(őstag)

+1.
Én 13 Proról váltottam sima 15-re és nagyon nem bántam meg. Nagyon jó lett. 😉


Mike81
(senior tag)

Nekem 15 PM a cél. Volt 14 PM nálam. Szerettem minősegi volt a mérttel sem volt bajom, de nem hagytam elég időt hogy haverok legyünk :DDD Mert vannak dolgok amik nagyon hiányzonak már pár hét használat után az IOS-ből. Ezert ha elmegy az S23U akkor veszek egy 15PM-et. A Samsung Watch 5Pro már el ment azt majd egy Watch 7 vagy esetleg 8 fogja helyetesíteni.


atala
(addikt)

Az miért van, hogy az i11-esem akkuja 575 ciklus mellett 82% volt, a 12-es pedig 895 ciklusnál 86%?
A 12-esnél már máshogyan számolja az akku elhasználódást?
Egyébként érzésre kb ugyan annyit bír ki a 12-es mint a 11-es.


Stauffenberg
(nagyúr)
Blog

Mi az ami a 14PM-en lévő iOS-ben nincs benne, de a 15PM-ben már igen? Én kedvelem az Androidot is, nem piszkálódó kérdés, csak nem teljesen értem, hogy miért akarsz 15PM-et, ha az eggyel korábbi nem vált be.


icecave
(nagyúr)
Blog

Mert az a % csak egy becsült adat, sok tényező alapján.


mAtThEw0319
(aktív tag)

~~~~

[#313944] INGJOKE
Megtelt az 50gb-os iCloud csomagom. (Feleségem és én használom.) Nem akarok nagyobbat fizetni. Leszedtünk most a telefonról (gépre) kb 15 gb videót. Letöröltük a videó könyvtárból és a nemrég töröltekben is leszedtük. Feltettem töltőre van wifi és hiába nyomok rá nem csinál biztonsági mentést, mert nincs hely. Hogy lehet rábírni?

[#313945] NoxyINGJOKE [#313944]
Ha jól tudom, 30 nap múlva szabadul fel a hely. Addig még te is meggondolhatod, hogy nem e töröltél, valamilyen pótolhatatlan képet, vagy videót.

[#313946] Zsolt,72Noxy [#313945]
Akkor is 30 nap, ha a “nemrég töröltek” közül is eltávolította?

[#313947] NoxyZsolt,72 [#313946]
Igen. Volt ebből az USA-ban egyszer kétszer probléma, hogy egy pár menő celeb, betéve, piásan törölte az iCloud-t.
Ezután döntött úgy az Apple, hogy 30 napig még visszaállítható, ha kéred.

~~~~

Akkor ez egy téves információ. Mármint amit [#313947] Noxy állít.
Ezért gondoltam, hogy van még ezután is lehetőség visszaállítani a képeket.
Bár szerintem csak félre értelmezte a kérdést, mint ahogyan te is az Én kérdésemre adott válaszodból következtetve. Előfordul. :)
Azt hittem, hogy esetleg kell írni egy e-mailt az Apple-nek vagy valahol van egy eldugott opció (pl. az iCloud webes felületén), hogy még innen is, a Nemrég törölt albumból törölt képeket is vissza lehet 30 napig állítani a képeket, de ezek szerint nincs.

[ Szerkesztve ]


M1995
(aktív tag)

Elméletileg Apple Support Senior Advisor tud segíteni azonosítás után, hiszen hónapokig tart a valódi törlés folyamata, valahol az adatközpontokban ott vannak még a törlésre kijelölt képek.

Példa sztori pár évvel korábbról: Apple Support Helped Restore Thousands of Lost Photos on iCloud Drive

Mint mindig cégeknél, gondolom az a nehéz, hogy az elsődleges support ügyfélszolgálatos szintről eljusson az ügy egy mérnökhöz, vagy a call center csak lerázza a többséget.

[ Szerkesztve ]


havri1
(félisten)

Szerintem egész egyszerűen mint minden felhőnél, itt is arról van szó, hogy törölsz egy képet, az a lomtárba kerül, amiből 30 nap után véglegesen törlődik. A lomtár manuális ürítése után szvsz nincs lehetőség visszaállításra.

[ Szerkesztve ]


Razzul
(senior tag)

Szimplán elbeszéltek egymás mellett. :))


johnnyvsr
(csendes tag)

Sziasztok!

14 pro max 17.4.1 van rajta és nem tudom sehogyse lefrissíteni az órát (watch 9) 10.4-re. Hiába megyek a letöltésre csak hátralevő ido kiszámítása, ha le törlöm a tarhelynel a frissítést hogy újra tudjam tölteni akkor is ugyanez. Ha véletlen eljutna a töltésig akkor is csak az elokeszitesig jut. Ötlet valakinek ?


icecave
(nagyúr)
Blog

Óra töltőn ugye? Újraindítás megvolt az órán is?

[ Szerkesztve ]

üzenetek