iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


mAtThEw0319
(aktív tag)

Köszönöm! :R :)
Ez igazán hasznos! Akkor ezek szerint van erre lehetőség, csak nem egyszerű az oda vezető út! :))


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Kb így van igen.


nagyfejü
(őstag)

Sziasztok!
Iphone 11 pro max ios 17.4.1!
Ujabban azt csinálja a teló hogy ha hivnak mindegy hogy mobil vagy messenger lefagy a képernyő! Gombokra nem reagál! Csak az oldalsó gomb megnyomásával áll vissza!
Ez mitől lehet?
üdv


Zsolt,72
(aktív tag)

Nekem egyedül az akkumulátor információs rész jut eszembe, ami jelenleg csak az iPhone 15-család esetén látható:


atala
(addikt)

Na jó, de ekkora különbség? Ugyan annyi százaléknál majdnem dupla annyi ciklus.
Valamit egyszer hallottam, hogy az újabb telefonokon már 1000 ciklust ígérnek (500 helyett) 80% elhasználódás melett. Lehet, hogy már a 12 ilyen?


icecave
(nagyúr)
Blog

Különbség lehet bármi miatt ekkora. Pl. egyik mingig melegedett töltés közben, vagy használva lett töltés közben, stb.

15-ös szériától ígérik az 1000 ciklust.


havri1
(félisten)

Ezek mind szerintem szoftveres kalibrálások (bár alma tekintetében mintha lenne valami komolyabb mérés is elektronika által). A ténylegest egy fizikai műszerrel lehetne megmérni. Mennyit vesz fel 0-100 között, és az a tuti.

[ Szerkesztve ]


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Mi az az akku érték ahol már érdemes a cserén elgondolkozni? Most vagyunk ne egész 1,5 évesen 88%-on, valamelyest biztos csökkent mert már kell napközben töltögessem de nem tudom hol van az az érték ahol már érdemes cseréltetni. :F

3 éves gari miatt viszonteladós készülék révén gondolom az iStyle lesz a legkézenfekvőbb pesten ugye?


esbii22
(őstag)

CareCenter. Sztem még ráérsz cserélni. Majd ha 80 közelébe ér, vagy már tényleg nem bírja ki a napot (kérdés mennyi kijelzőidőt használsz egy nap) Milyen modellről van szó?


Razzul
(senior tag)

Akkor szívnék csak a cserével, ha a telefon már rendszeresen kikapcsol/újraindul 20-30%-os töltöttségi szintnél, de minimum megvárnám a 80%-os battery health értéket. Mindig a gyári alkatrész a legjobb, abból is abban bízok a legjobban ami a telefonnal érkezett.


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Gondoltam hivatalos partner gyárival megegyező cellát tesz bele. :B

esbii22 13 Mini szóval nem egy akku bajnok, az elején nem kellett napközben töltsek de az elmúlt 3-4 hónapban bizony ha tömegközelekedek akkor mire beérek irodába leszaladt 100 -> 70%-ra azzal a ~1,5 óra tömegközlekedésen való nyomkodással. Nem jó de nem is tragikus ezért agyaltam el. :(((

B verzió egy magsafe QI powerbank. :DDD


havri1
(félisten)

Én nem is magától az akksitól rtartok, hanem a szétszedés meg összerakás..sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak. Láttam ezt azt, neves márkaszervízből visszakapott iphoneokat. Kijelző elemelkedik, hátlap karcos, hangerő gomb nem működik. Stb..


xhege
(addikt)

Bár nem nekem szólt a kérdés, de én úgy látom, hogy a sima 14-ről sima 15-re váltani megérheti. 14 PM-ról 15 PM-ra szintén lehet indokolt ha az 5x zoom fontos. A 14 proról azonban én nem váltanék 15 prora. :N


CharlieDrop
(veterán)

Meg akartam nézni a ciklust, de a 13 Mini nem mutatja :(


Razzul
(senior tag)

3uTools viszont igen! ;)


DGery
(aktív tag)

Vagy Coconut Battery MacOS-en ;)


CharlieDrop
(veterán)

Köszi, előtúrom a windowsos gépem és megnézem

DGery: Coconutról rosszakat hallok mostanság


cross56
(senior tag)

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni jelszókezelés témában.
Az a problémám, hogy a neptunba és az e-learning weboldalhoz ugyanúgy a neptunkódom a felhasználónevem, de mindkét oldalhoz más jelszó tartozik.
A telefon viszont ezeket nem tudja külön kezelni, a felhasználóhoz csak egy jelszót tud megjegyezni, ezért mindkét weboldalhoz ugyanazt a jelszót akarja kitölteni.
Nem lehet ezt valahogy megcsinálni, hogy mindkét weboldalhoz megjegyezze a jelszavakat azonos felhasználónévvel?


Teasers
(tag)

Sziasztok!

Zsolt,72 ajánlására fordulok hozzátok. Nemsokára vásárolni fogol egy Iphone 15 prot. Viszont nekem ez egy nagy beruházás, ezért szeretnék rá egy jó tokot. Tudtok esetleg ajánlani? Spigent néztem, de nem szeretném, hogy az alma jel körül ki legyen vágva. Mobilfoxos sejtelmeim szerint csak fel van hypolva, vagy tévedek? Magsafe nem feltétel, de előny ha van. 15 ezer ftig gondoltam maximum. Tippek, ajánlások? 😊

Köszönöm


Mike81
(senior tag)

Nem maga a készülék nem vált be hanem magával az ios-el nem voltam elég türelmes. A 14 PM egy remek készülék de számomra az egyik nagy pozitivum a 15-nél az usb és a súly. Mert sokan mondják hogy nem nagy cucc az a pár deka pedig igen is számít. Legalább is nekem. Sokszor azért művészet volt a 14PM-et tartani pár újjal hogybegy nehezen látható alkatrészről tudjak lőni egy képet annélkül hogy ezért lebontanám a fél gépet. De ez csak egy példa volt. Amúgy mást nem nagyon tudnék felhozni á 15 javára mert kb mindenben ugyan az

[ Szerkesztve ]

üzenetek