jQuery topic - Szoftverfejlesztés fórum

üzenetek

hozzászólások


indigo
(aktív tag)

Sziasztok!
A következőkben kérném a segítségeteket.
Egy olyan billentyűzet gyakorló kis programot írok html-css-jquery alapon, amellyel kisgyerekek gyakorolhatnák a gombok leütését. A program a Play gomb megnyomása után beolvas egy sztringet, majd megjeleníti annak első karakterét egy kis téglalapban. Ekkor le kellene nyomni azt a karakter a billentyűzeten és az kiíródik az oldalra egy divbe. Valamint a kis téglalapban megjelent karakter is kiíródik az oldalon egy másik divbe. Pause gombbal megszakíthatom a feladatot.
Sajnos már itt hibákba ütköztem. Ha egyesével begépelgetem a karaktereket, akkor végig fut rendesen a beolvasás-kiírás a divekbe. Ha viszont menet közben megszakítom a feladatot a Pause gombbal, akkor a következő vagy utáni alkalommal már nem fogad el semmilyen bevitelt, egyből a sztring teljes tartalmát jeleníti meg. Példa.
A fejlettebb változat ellenőrzésekor rájöttem, hogy a sztring i-edik eleme az utolsó karakternél undefined. Valamint, ha újra kezdem a feladatot, akkor az i-edik elemnek két értéke lesz ugyanazon betűnél. Harmadjára kezdve három értéke lesz, stb.
Minden segítséget megköszönök.

üzenetek