Környezetvédelem - Tudomány, oktatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Rowon
(veterán)
Blog

Én nagyon csodálom, hogy ezeket még nem szedte össze semmi az erdőben. Görény, menyét, róka, stb. Kamuvideó? Jó lenne egy hivatalos forrás is róla.


KAMELOT
(titán)

Lehet egy komplett zárt területen van az egész, így nem jut be oda semmi ragadozó.


Rive
(veterán)
Blog

Jól néz ki, de ezzel is ugyanaz az apró baj van, mint a kecskékkel: ha rendesen megnézed a környezetet, akkor kopárra van legelve a talaj - ugyanúgy, ahogy minden tisztes tanyasi baromfiudvarban.
Azaz: jól néz ki, de ebben a sűrűségben egyszerűen nem fenntartható...


Rowon
(veterán)
Blog

Hogyan zársz le egy erdős területet, kompletten?


KAMELOT
(titán)

Gondlom úgy hogy egy kisebb völgyben van az egész. Így azt nem nehéz bekeríteni.


cinemazealot
(addikt)
Blog

Hasonlóan lehangoló, de a témát gazdasági irányból megközelítő beszélgetés a százegyes szobából Pogátsa Zoltánnal: "Érezzék át az emberek annak a súlyát, hogy itt tartunk!" Szerintem nagyon tanulságos 80 percről van szó. Gyakorlatilag menthetetlenek vagyunk, alkalmazkodni kell megtanulnunk.


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Szép kilátások mondhatom... :(


Szevam
(aktív tag)
Blog

Oké-oké. De semmi statisztika arról, hogy hány%-a és milyen sűrűn történik ilyen. Lehet, hogy 10000-ből 5 darab megy igy tönkre 3-4 év alatt, és most egy csokorba össze lett szedve. Balesetek mindig vannak.


Naturalist
(tag)

Miért veszel fel egy védekező pozíciót, amikor egy agyhalott propaganda videót linkel valaki? Ki kell röhögni az ilyen magukat égető bohócokat.


Szevam
(aktív tag)
Blog

Nem érzem védekező pozíciónak, csak azt hittem hogy szegényem annyira elhiszi ezeket a dolgokat, amiket lát a Zinterneten. Gondoltam segítek neki egy kis racionalitással :DDD. :R


Paxker315
(addikt)
Blog

kérdés: a topik leírása elbírna még két linket? Korábban volt említve Nat Bullard a fórumon, létjogosultságát látnám. Vagy Simon Clark is említésre kerülhetne. :B


Szevam
(aktív tag)
Blog

Kiegészítésképpen!

Az embereknek nagyon sok tudatosságot kellene belevinniük a használt technológiákba.Legyen szó kisebb eszközökről vagy nagyobb intézményekről ;) :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek