Mandulaműtét felnőtteknek - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Neirda12
(friss újonc)

Sziasztok!

Nem tudom él-e még a csevegés, de bízom benne, hogy jön válasz! Először is nagyon köszönöm a sok infót, amit kaptam tőletek! Rengeteget segítettek, révén, hogy alig kaptam valamilyen tájékoztatást a műtétet követően.

6 hete műtöttek, elég jól viseltem a gyógyulást, bár az altatásos műtét során többször felugrott a vérnyomásom és a bal orrüregem tamponálni kellett, mert bevérzett. Nálam az 5.-10. nap közötti időszak volt borzasztó, aztán lassan elmúlt a fájdalom is.

Most azonban nem tudom hol tartok... Már nem fáj a torkom, seb sincs már rajta, de jobb oldalon a nyelvcsapom valamennyivel még leljebb van, mint a bal oldalon. A hátsó garatív húzza lefelé. Másik gondom, hogy a nyelvtövem két oldalán, az elülső garatív vonalában, mindkét oldalon, a nyálkahártya sima, fehér. Biztosan nem seb, de nem tudom mire gondoljak. Nektek volt hasonló tapasztalatotok?

Ez szerintetek a gyógyulási folyamat része lehet még vagy már szövődménynek tekinthető? A fehér rész lehet leukoplaklia? Várok még 1 hetet és ha nem múlik visszamegyek az orvosomhoz, de sokat segítene a véleményetek, hogy ez természetes-e vagy sem!

üzenetek