[RIOS ERROR] Marvel Snap - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Marvel Snap - Mobiljátékok fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Chuzzlee803
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Nekem nincs meg Caiera, Selene viszont igen. Nocturne nagyon jónak néz ki, a redhead redemption coret futtató pakliba el tudom képzelni, általában nem szokott egy sima SW/Rhino beférni ezekbe. A kerítésen ülök, valahogy ezek a low-cost egyszer mozgatható lapok mindig levakarhatatlanok a metában. :DDD

A többi hét érdekes, Sage combos, de a másik kettő megvan onnan. Először átsiklottam felette, de aztán újraolvasva láttam, hogy mindkét oldalt nézi az on revealje, szóval meg tud nőni egészen nagyra bizonyos körülmények között.

Namoránál ment a theorycraft, hogy egy lanen egy magányos Cosmo, a másikon egy Armor, a harmadikon meg Wong+Namora+Odin, papíron jól hangzik, mert legfeljebb az Armor lanet lehet Shadow Kingezni, de gyakorlatban nem tudom, mennyire fogja megállni a helyét akár egy tribunallal szemben. BK megvan, Skaar nincs, de nem is láttam szegényt amióta megmerényelték Thanost.

Sasquatch nagyon erős lesz, egy T5 Mysterio+valamivel nagyon olcsó lesz. Itt Havok hiányzik, de S4 kártyáért nagyon fájdalmas lenne kulccsal fizetni.
Ami azt illeti, meg is van mindenki, csak Havok, Miek, Howard és Martyr nem, de ezeknél szerintem már megvárom a series dropot, eddig is elvoltam nélkülük.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]