Milyen okostelefont vegyek? - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


INTELligent
(senior tag)

Sziasztok, Redmi Note 7-et cserélnék egy jobb fotós telefonra, amivel hosszú távra tervezek. Utazáskor/túrázáskor használnám elsősorban a fotós képességeit, vagy ha nem tudom magammal vinni a fényképezőmet.
Árkategória. 400EUR. Ha van best-buy, akkor flexibilis felfelé
- Használt vagy új? Új vagy használt garanciával
- Hogyan vennéd meg? Függetlenül.
- Hosszú távra tervezek, fontos lenne, hogy a hardver időtálló legyen, és jó a szoftveres támogatás is szempont (emiatt listázok pár Samsungot)
- Mire használnád? Emailek navigáció, hírolvasás, ügyintézés, fotózás. Ha a kamerák használhatóak lennének annyira, hogy ha nincs nálam a MILC-em, akkor tudjak napfényben használható tájképet lőni, az nekem elég - szóval nem kell kategórián belüli feltétlenül legjobb fotós teljesítmény. Ha a nagylátója is rendben van, az előny. Jpeg motor, meg AI camera engine nem fontos, a raw-ot fogom szerkeszteni.
- legalább 8/256GB-ban gondolkodok, hogy sokáig ne legyen gond a tárhellyel/memóriával.

Előny, de nem követelmény, ha
- időjárásálló,
- támogatja az eSIM-et
- bővíthető a háttértár

A téma összefoglaló és az idei karácsonyi telefonajánló alapján a Samsung A54, Poco X6 Pro vagy F5, az Oppo Find X5 , az olcsóbbak közől pedig akár a Samsung A35 is jónak tűnik (főleg az eSIM miatt), de nem vagyok biztos a dolgomban. Ti mit ajánlanátok?
Köszi a segítséget előre is! :R

üzenetek