Milyen okostelefont vegyek? - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


Lmh
(őstag)

Köszi, de az ujabbak nekem nagyon büdzsé folott vannak, akkor már inkább pixel8a lenne ha annyit áldoznék rá.
De jó tudni hogy amúgy egyéb probléma nincs vele amiről tudni kéne. :R


vence
(tag)

Nem,
de szerintem semmiről nem maradunk le .... :D


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Második már igen, sz*r Alzás progi... :W
Várok, most van újabb 3+ hetem. :)


vence
(tag)

Azért olyan telót venni, amiből kevés van/volt egyéb problémákkal is jár ... pl:
- nincs közösség, nincs kitől kérdezni;
- szűkös kínálat, vagy elérhetetlen tartozékok stb.

Ilyen szempontból már a Motorola is határesethez közeli.
Az ASUS/ Zenfone pedig nem ebbe az irányba haladt, miután Indiában kinyírták.


Vikooo
(addikt)

Edge 50 Ultra -n elgondolkoztam, tiszta Android, jó kamera HW, remélhetőleg jó akku, egyedül a hajlított kijelző ami kérdéses de jelenleg ennél most nincs jobb ajánlat számomra.

Olcsóbb mint az S24+ az ocsmány OneUI felületével és a gagyi 3 éves tele és széles kameraival, kekesedo kijelzőjével oldalról nézve...


TTom65
(tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy a Honornak milyen a rendszere? Mik a buktatói, előnyei. Egy Magic6 pro-n gondolkodom. Előre is köszönöm szépen a segítséget.


Cblacksmithc
(tag)

Buktató: ára ;]


Tyrel
(őstag)

OnePlus 12 és Google Pixel 8 Pro közt vívódok nagyon, nem tudok dönteni... Kb. egy árban vannak.

Nagyon fontos lenne a jó kamera - a OnePlus 12-é is jó elvileg, de kevés teszt van róla még. Ezzel szemben a Pixel 8 Pro kameráit nagyon dícsérik mindenhol, és már bőven van is forrás, fenn van már DXOMark-on is, itteni teszt is van...

Viszont a OnePlus 12 a kameráin kívül gyakorlatilag mindenben jobbnak tűnik mint a Pixel 8 Pro, és azért az se hátrány ha pl. gyors a telefon és jól bírja az akksija, stb.

Esetleg tudtok valami megbízható forrást amiből kiderül mennyivel rosszabb a OnePlus 12 kamerája a Pixel 8 Pro-nál? Ti melyiket választanátok? :U


guftabi96
(addikt)
Blog

:W :W
Jajj adj erőt....

-Igen, beszólogatok, mert alapvetően csak csendesen, háttérből figyelem ezt a topikot is, de ahogy már nem egy ember megjegyezte, ez a Motorolás hittérítés nagyon unalmas.

-Mi az, hogy nem illik? :DDD Nem írta a kolléga, hogy mekkora tárhelyre van szüksége így nehéz kitalálni, hogy mire lehet szüksége. Hasonló az én felhasználásom is, mint amit ő írt. Nekem bőven elég lenne 128gb tárhely is, de lehet neki meg nem. Ezt csak ő tudja elmondani.
A ramos kérdésre meg legszívesebben bele se mennék, mert már tényleg nevetséges az egész. Gondolom logikád alapján akkor a fullos Motorola G54 is messze meghaladja kb bármelyik aktuális iPhone-t, mert hát 12GB ram... :C

"És akkor még szóba sem került a teljesen más kamera specifikáció!"
???? Most ezzel mit akartál mondani? Vagy csak 1:1-ben olyan telefont lehet ajánlani, ami megegyezik kamera terén a Motorolával?

"Gondolom hatalmas munkát fektetsz bele, hogy egy-két magyar shop induló árai alapján véleményt alkoss ...
De az árazást, azt elcseszték ... :)"
Legközelebb majd megnézem, hogy szomáliai silingért a világ másik feléről megvéve mennyit kóstál... Elsősorban mégis mit nézzek, ha nem a haza hivatalos viszonteladók árait.
Később biztos be fog esni, de az később van, most meg most van.

#186859MaxxDamage
Még a legelején te írtad, hogy mindegy az oprendszer és hogy tudod kezelni a nagy tepsiket, de azért nem baj ha nem az, ezért bátorkodtam 250 körül az S23-at és az i14-et ajánlani.

[ Szerkesztve ]


Orgi
(addikt)

Szerintem egyikkel sem tévedhetsz és itt a mobil fotós topicban mindkettővel van tulaj, akik tettek is fel fotókat.


dragon1993
(őstag)

Én megvárnám a Pixel 9 szériát (és a magyar forgalmazást)
Én a kettő köztül a Pixel 8 PRO-t választanám.


Tyrel
(őstag)

@Orgi: köszi :)

@dragon1993: az mikor lesz?.. Meg mennyibe fog az kerülni?... :U


Wasp91
(aktív tag)

Át lehet nevezni a topikot Milyen motorola okostelefont vegyek-re. :D


guftabi96
(addikt)
Blog

Pedig nehéz nem hittérítésnek értelmezni, hogy érkezésed óta semmi másból áll a topik, csak hogy kb a Motorola az egyetlen megoldás mindenre iszonyat kettős mércével vizsgálva a piacot minden más gyártó irányába.
Ahogy többen is jeleztük, rendkívül unalmas. Elhiszem, hogy a jó szándék vezérel (legalábbis nagyon merem remélni, hogy nem valami kezdő Motorola marketinges vagy ;] ), de akkor is sok.

Süketelésről és tények ignorálásáról inkább ne beszéljünk, mert kettőnk közül te nyomod ezeket.
Lásd ez a kép. Ezen mégis mit kell nézni, mit akarsz vele üzenni? Látom, hogy a német Amazonon éppen vezeti az eladási listát a G54. De ez hogy jön ide? Miért releváns a jelenlegi vitában?
Most ennyivel linkelhetném, hogy a globális dobogón meg a az Apple-Samsung-Xiaomi trió osztozik. Pont annyira lenne releváns, mint a kép (semennyire)

[ Szerkesztve ]


rasotamas
(veterán)

A sima meg az ultra közt S23 és S24 esetén is ott a plus


Gyarmati_
(senior tag)

Ahogy olvasom már megtörtént 😄😄😄


Lmh
(őstag)

Én csak baromi halkan, alig merem megemlíteni, és nem is tartozik a tárgyhoz, csak úgy leírom, hogy rengeteg telefonom volt már életemben, tojtam mindre amikor elévült, eltörött... egyetlen telefon van, ami még a mai napig velem alszik az éjjeli szekrényemben, kis puha kendő-ágyon, pedig már vagy 10 éve be sem kapcsol, annyira széthasználtam. És ezt a telefon a Motorola Moto G 1st gen. Óriási szerelmem volt amíg működött. A tökéletes telefon. Kompakt méret, fantasztikus anyaghasználat (100szor leejtettem tok nélkül, nem a telefon hibájából, mert fenomenális gumiszerű, íves hátlapja volt, úgy tenyérbe simult, mint azóta se semmi), olyan hangszóró, hogy azóta se hallottam hasonlót. Atomstabil mobilnet, navigáció, térerő... Fantasztikus szoftveres kiegészítések, funkciók, ami kell és úgy ahogy kell :B Szerelmem a mai napig. Ha ilyen telót lehetne kapni manapság, bármit kifizetnék érte. Jah és amúgy amikor vettem akkor is egy olcsó budget telefon volt. :DDD Kb azóta nem volt választott magán telóm, csak cégesek, mert nem találom az utódját a mai napig. Emlékezzünk meg róla 1 perc néma csenddel, köszönöm!
Na bocsi. :R

[ Szerkesztve ]


berek21
(senior tag)

Írjál nyugodtan a 12-es topikjába. Mutatnak fotókat. Nekem egy 11-es van, a páromnak pedig 12R,de mindkettőnek jók a fotós képességei. Ráadásul jó áron beszerezhetők.


MaxxDamage
(félisten)
Blog

Igen, sima S23-al csak az a baj, hogy sok minden kimaradt belőle és az ára nem kevés.
Ha Samsungot vennék, akkor csakis Ultra-t. :K
De amit azért jelenleg elkérnek, hát köszi de nem.

üzenetek