Milyen okostelefont vegyek? - Okostelefonok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


guftabi96
(addikt)
Blog

:W :W
Jajj adj erőt....

-Igen, beszólogatok, mert alapvetően csak csendesen, háttérből figyelem ezt a topikot is, de ahogy már nem egy ember megjegyezte, ez a Motorolás hittérítés nagyon unalmas.

-Mi az, hogy nem illik? :DDD Nem írta a kolléga, hogy mekkora tárhelyre van szüksége így nehéz kitalálni, hogy mire lehet szüksége. Hasonló az én felhasználásom is, mint amit ő írt. Nekem bőven elég lenne 128gb tárhely is, de lehet neki meg nem. Ezt csak ő tudja elmondani.
A ramos kérdésre meg legszívesebben bele se mennék, mert már tényleg nevetséges az egész. Gondolom logikád alapján akkor a fullos Motorola G54 is messze meghaladja kb bármelyik aktuális iPhone-t, mert hát 12GB ram... :C

"És akkor még szóba sem került a teljesen más kamera specifikáció!"
???? Most ezzel mit akartál mondani? Vagy csak 1:1-ben olyan telefont lehet ajánlani, ami megegyezik kamera terén a Motorolával?

"Gondolom hatalmas munkát fektetsz bele, hogy egy-két magyar shop induló árai alapján véleményt alkoss ...
De az árazást, azt elcseszték ... :)"
Legközelebb majd megnézem, hogy szomáliai silingért a világ másik feléről megvéve mennyit kóstál... Elsősorban mégis mit nézzek, ha nem a haza hivatalos viszonteladók árait.
Később biztos be fog esni, de az később van, most meg most van.

#186859MaxxDamage
Még a legelején te írtad, hogy mindegy az oprendszer és hogy tudod kezelni a nagy tepsiket, de azért nem baj ha nem az, ezért bátorkodtam 250 körül az S23-at és az i14-et ajánlani.

[ Szerkesztve ]

üzenetek