Milyen CPU léghűtést vegyek? - Hűtés, házak, tápok, modding fórum

üzenetek

hozzászólások


Rowon
(veterán)
Blog

A Top Downt én személy szerint nem ajánlom, ha engedi a magasság a toronyhűtőt, a Te házad pedig elméletileg 160 mm-ig enged mindent, akkor inkább a toronyhűtő.

A Gelid hűtő jónak néz ki és már korábban is volt pozitív visszajelzés Gelid hűtőre (bár az azóta kifutott a piacról), a hővezető pasztáik és a thermal padjeik is jó minőségűek, főleg videókártyákra használják őket. Csupán egyetlen gondom van ezzel a hűtővel kapcsolatban, hogy semmilyen review-t vagy egyéb termékbemutatót nem találtam hozzá, ami alapján ajánlani lehetne, 16k forint az pedig már azért egy olyan összeg, amit sokunk inkább olyan termékre adna ki, ami már úgymond BE VAN JÁRATVA a piacon. Sokan veszik, sokan elégedettek vele, stb. tehát nem kell zsákbamacskázni, nyugodtan adod ki a pénzt érte, mert tudod, hogy egy jó terméket fogsz kapni.

16k forintért ott van az ID-COOLING SE-226-XT BLACK, 154 mm magas, nem lóg rá a ramokra, sokan szeretik. Hangosnak sem hangos (legalábbis nekem a max 35 dB az semmi), jó a teljesítménye is és csak egy ventilátoros. Sok jó hűtő van a piacon, amiből válogatni lehet.

[ Szerkesztve ]

üzenetek