Milyen program, ami...? - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


energomatt
(senior tag)

Pl. az A.I. ?
Az HTML fájlok importálása a OneNote-ba nem támogatott közvetlenül a OneNote 2016-ban⁴. Azonban vannak alternatív megoldások, amelyeket megpróbálhat:
1. **Fájl csatolása**: A OneNote 2016-ban a `Beszúrás > Fájl csatolása` menüponttal hozzáadhat HTML fájlokat csatolmányként⁴.
2. **OneNote Batch használata**: Az "OneNote Batch" egy eszköz, amely képes importálni HTML fájlokat és megtartani a mappaszerkezetet⁵. Az alábbi lépéseket kell követnie⁵:
- Kattintson az `Importálás` fülre -> `Mappák` csoport -> `Mappa importálása` funkció.
- Ellenőrizze, hogy készen áll-e a jegyzetfüzet a HTML fájlok mentésére.
- A `Fájltípus` csoport dobozában válassza az `HTML fájl` opciót.
- Kattintson a `Mappa` gombra, és válassza ki azt a mappát, amely tartalmazza az HTML fájlokat és almappákat.
3. **HTML tartalom beillesztése**: Nyissa meg a helyi .html fájlt a böngészőjében, válassza ki az összes tartalmat (Ctrl+A), másolja (Ctrl+C), majd hozzon létre egy új oldalt a OneNote-ban és illessze be a tartalmat⁷.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a módszerek nem tökéletesek, és előfordulhat, hogy nem minden HTML tartalom jelenik meg megfelelően a OneNote-ban. Ha ezek a módszerek nem felelnek meg az Ön igényeinek, javasoljuk, hogy szavazzon a UserVoice platformon a `Szöveg, html vagy csv/xls importáló létrehozása` funkcióra⁴, hogy a Microsoft tudomást szerezzen az igényről.

üzenetek