Projektor topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Celithrandi
(addikt)

most már passz. Ugyanaz mint a hd27e. Több oldalon megnéztem őket, valahol 0,47 valahol 0,48 valahol 0,65 ös DMD nek írják mindkettőt :W


makkmarce
(őstag)

a hd27e 100%, hogy 0.47, azt cseréltem le a w4000-re.


Celithrandi
(addikt)

akkor ez is az sajnos. A sima HD27 mi volt? Neklem volt HD27, HD39Darebee és HD29HLV. Előttük talán HD25 és a legelején OPTOMA THEME-S H79. Annak ellenére, hogy a H79 ben 0.79 DarkChip3 volt 720P mellett nem volt hú de komoly kontrasztja.

[ Szerkesztve ]


makkmarce
(őstag)

a hd27 volt a nagy chip-es.. a hd27e meg a kicsi.. holott azt hittem, hogy az a jobb :) közben az a butított.


gyuri81
(veterán)
Blog

Rápróbálok a gépre :R
Holnap este jelentkezem a tapasztalatokkal.
Remélem le fog esni az állam ( nem volt még projektorom, a tv-m is 40 colos...)
Bízom benne, hogy jobban beválik mint a kínai csodák.


Celithrandi
(addikt)

viszont így, hogy a kisebbik dmd van benne nem tudom milyen lehet pontosan, ilyenem még nem volt. A 0,64ös dmd miatt ahánlottam olyan bátran amit hibásan írtak ott ahol néztem. Mondjuk 65 ért nem rossz tesztnek akkor se.


gyuri81
(veterán)
Blog

Kipróbálom....ekkora fényerővel még a kínai csodákat sem árulják. 3200 ansi lumen illetve ilyen kontraszt arányú gép ebben az árszegmensben tutira nincs.
Csak ne dögöljön meg a gép, inkább ez tart egy picit vissza.


deexteer
(csendes tag)

F22 ilyen volt. :

Ilyen lett. :

Szivárvány eddig volt bőven, ma egy film alatt nem tűnt fel egy sem.


Celithrandi
(addikt)

nem tudni mennyi a kobtraszt, mármint lehet találsz tesztet, de az adatlapi érték full kamu dinamikus szám. Viszont bármi kínai 100ezresnél fixen jobb. Ha igaz amit ír róla az eladó annyira nem félnék hogy meghal, persze bármi meghalhat, de ez javítható nem úgy mint egy plazma tv ha meghal a panel.

[ Szerkesztve ]


péjé
(őstag)

Mit változtatottál?


deexteer
(csendes tag)

Quantum került rá.


spiky03
(veterán)

Az micsoda, ha szabad megkérdezni? :B
Nekem is F22 van. ;)


Celithrandi
(addikt)

Normális állítható magasságú rövid plafon konzolt tényleg nem lehet kapni? 2 napja keresgélek, de az összes fix hosszúságú és dönthető. Nem is értem, hogy mért árulnak ennyi féle célszerszámot rombusz vetítéshez. :W


makkmarce
(őstag)

nem lenne jobb neked oldal fali konzol? hátha az megoldás


Celithrandi
(addikt)

le kell lógatnom a gépet vagy 10 centit felülről (és jó lenne ha lenne pár centi játéka a pontos beállításhoz) egy szekrényben, hátulról bonyolultabb lenne a dolog :)
Ezer éve polcon vannak a gépek és baromi macerás fejjel lefelé lévő szappantartó alakú gépeket beállítgatni. Túl egyszerű lett volna ha a három alsó lábnak lenne a tetején is hüvelye, hogy át lehessen oda csavarozni.


deexteer
(csendes tag)

Az Avielo quantum a Projectiondesign házimozira szánt projektora, ennek a firmwarejét raktam rá az f22-re. A színkerék ugyan fényesebb verzió lenne, viszont trükköznek a színek hosszával. Hivatalosan nem mondta ki a Barco support hogy a firmware cserével avielo lesz, annyit írtak hogy hozzá kellene még állítani a színkereket és a ballastot amit csak gyárban lehet. Gyakorlatilag meg működik.


Ijk
(nagyúr)

Batyoval beszéltem valamikor hogy tervezte/tervezi hogy lehetne átépíteni az F22-t Avielora. Már nem emlékszem a részletekre, de ha meg tudná csinálni az sokat segítene f22 tulajoknak (már ha nem nagy vászonra vetítenek). Nekem LS-5 van hosszútávú tervek között, de ha meg lehetne jóval olcsóbban pimpelni az f22-t annak nagyon örülnék, mert nem egyszerű mutatvány lenne az LS-5-t az f22 helyére befaragni.


-KP-
(addikt)

Hát én csodálkoznék ha egy vizsim brightos gépből vizsimest lehetne csinálni. Mármint nem azon hogy lehetne, hanem hogy nagy mennyiségben beszerezhető lenne a hozzá való alkatrész. Eleve kellene egy valag donorgép amiből a színkereket és egyéb eltérést át lehetne tenni. De 5 év alatt eddig 1 darab eladó vizsimes f22-t láttam, az összes többi vizsim bright volt.


péjé
(őstag)

Mennyire bonyolult ez az fw csere? van vmi leírásod hozzá?

KP
a vizsim bright színkerék cc. 95%-ban fedi le a rec 709-et, vhol ott van az adatlapon, nem annyira vészes ez a különbség, én inkább a szürke fekete miatt húztam a számat bár egy szürke vászon ellenpontozta ezt vmennyire. Ha ekkorát dob az fw mint a kép alapján gondolni lehet sztem érdemes lehet kipróbálni.

[ Szerkesztve ]


-KP-
(addikt)

És a két belinkelt kép alapján most egyértelműnek kellene lennie, hogy a feketeszint lett jobb, vagy csak a menü alapszíne változott világosszürkéről feketére?

[ Szerkesztve ]

üzenetek