Mobil flották - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


axioma
(veterán)

Oszinte leszek, en nem izgulok a hatarido miatt - jo, nem kenyerre kell ha ugyanezt a forgalmat ki kellene fizetnem publik csomagarban akar egy-ket honapra is, de per pill nem latom hogy hogyan tudnak felmondas nelkul atrakni plane nem egy olyan hatarido utan "egybol", ameddig me'g lephetsz magadtol is - nekem gyanus, Raiff levelfenyegetes feelingem van.


citizen05
(tag)

Sziasztok.
Én ma voltam a szolgáltatónál ott azt mondták,hogy amíg a Yettel nem hív fel,hogy megszűnt az előfizetésem ,addig nincsen semmi. Utána általában van 30.napom eldönteni,hogy hogyan tovább.


kano
(nagyúr)

A flotta szerződésekben szerepel, hogy jogosult a Szolgáltató áttenni publikus tarifacsomagba. Szóval ez alapján fognak áttenni publikusba, ha megszűnik a flotta.


axioma
(veterán)

Azt elhiszem, h a flottaval ezt szerzodtek, meg ha rendesen velem lekommunikaljak a felmondast a szerzodok egyiketol jovo [itt: yettel] kezdemenyezesere, az OK, ld citizen-nek mondott tajekoztatas szerintem a normal elvarhato. De amit az aidasok csinalnak [nem irtak le kulon keresre se, h mi a tajekoztatasuk nem marketing resze], az nem hiszem hogy jogilag tiszta.


kano
(nagyúr)

Teljesen tiszta.


axioma
(veterán)

Na kutakodasom kozben talaltam egy olyan meg nem erositett infot, hogy az uj tulaj miatt uzleti donteskent az osszes olyan yettel flotta fel lesz mondva, ahol maganszemely szerzodik a szolgaltatoval (mondvan a flotta = uzleti, es miert adjanak maganszemelynek uzleti elofizu kedvezmenyt). Mondom, nem megerositett, nem is reprodukalhato. De ha ez lenne, akkor az itt oly nepszeru KUF-nel is el kellett volna kezdodnie a felmondogatasoknak, vagy legalabb jelzeseknek... szoval nem tudom, igaz-e.
Kerdes, hogy ha tenyleg igy van, akkor a tobbi szolgaltato elirigyli-e (bar ha sokan atmennek ezert hozzajuk, akkor nem valoszinu hogy kapkodnanak vele).
Ha barkinek van errol biztos cafolata vagy megerositese, szoljon. [Igy lesz a bolhabol elefant...]


kano
(nagyúr)

Őszintén szólva azt látom, hogy a Yeti máshonnan akar beszedni sok lóvét és a flottákat leépíti. De ne legyen igazam. És ez csak szigorúan az én meglátásom, semmilyen biztos információt nem kaptam sehonnan (csak ahogy az ügyfélmegtartók viselkednek az ügyféllel, abból ez az érzésem).


Akelaus
(senior tag)

Adják olyan áron a publikus csomagjaikat ahogy a flottás csomagokat, és máris nem lesz gond. Az is Yetteles lesz egyből, aki a háta közepére sem kívánja őket ilyen vagy olyan dolgok miatt. Aztán a másik kettő néz egy nagyot, hogy hé mennek át az emberek a Yettelhez.

Axioma: "az itt olyan népszerű KÜF-nél is" néha konkrétan a kérdést is törlik az fb-n, nem még válaszolni rá, szóval tőlük jelzést ezzel kapcsolatban én nem várok.


snooze
(veterán)

egy kft az magánszemély??


axioma
(veterán)

nyilvan nem, de ha igaz a pletyka, feltehetoen a flottatipuson mulik [=maganszemely is lehet], nem azon hogy ki van benne konkretan


trec12
(addikt)

Pontosan a KÜF, Netfone árai azok amik még elmennek kategória. Hasonló árfekvésű publikus csomagok lennének korrektak talán. Ezek az "okosflották" amolyan magyar módi megint szerintem. A kitettség, árérzékenység, túlárazottság szülte kényszer, ügyeskedés....

[ Szerkesztve ]


devast
(addikt)

Azért nincsenek ilyenek, mert kartell van. Ha verseny lenne, az első szolgáltató aki ilyen áron ilyen csomagokat hirdetne, egy rakat új ügyfelet tudna szerezni, és megérné neki, mert megéri a yettel/küf -nek meg a netfone-nak is.

[ Szerkesztve ]


trec12
(addikt)

Így van nincs verseny ahogy az MNB inflációs jelentése is azt tartaná előnyősebbnek a visszatekintő inflációs áremelés helyett a telekommunikációs szektorban. Mindenki tudja mit kellene csinálni, nincs még egy ilyen ország az unióban mint ez.... :( :((

[ Szerkesztve ]


DrBubo77
(veterán)
Blog

A KÜF és a IT Services frissítésre került a táblázatban.
Most már a tarifák neve alatt jelezve van egyedileg a frissítés ideje.


trec12
(addikt)

:R


citizen05
(tag)

Köszönjük.


DrBubo77
(veterán)
Blog

Bekerült 2 extraflotta ajánlat is.


freelancer68
(tag)

Netfone topicból
#5380 MadMancs
"Flottákkal (magánszemélyként) nem érdemes túl sokáig kalkulálni. Ennyit írok, se többet se kevesebbet. ;)"

[ Szerkesztve ]


kano
(nagyúr)

Ki az a MadMancs? Honnan van az információ neki? Ez így nem sokat ér...
Vajon az "Új dolgozói előfizetés" is flottás?

[ Szerkesztve ]


DrBubo77
(veterán)
Blog

Ő egy Netfone üzletkötő.

üzenetek