Mobil flották - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


axioma
(veterán)

Erdekes adalek, tovabbi municiot szivesen veszek.
Az egyik flottatag ismerosomet, akivel a korabban mar itt targyalt, elerhetetlen flottafelelosu Yettel (sajat tulajdonu szamos) flottaban vagyunk, felhivta az ai. da co (szandekos olvashatatlanitas), hogy a Yettel meg fogja szuntetni a regi flottakat, o ajanlana masikat helyette. A flottatag az en cimemre kerette a levelet, abban errol szo sincs, csak "orommel vettuk erdeklodeset" sablon... szoval bizonyitani sajna nem tudom (hacsak meg nem talal engem is, mert en tuti lecsapok - igaz ne'v az van mivel a levelben alairta)
Problemaim:
1. honnan szedte az ismerosom szemelyes adatat (mobilszam, maganszemely) -> gdpr?
2. hogyan tudta meg a yettel es kozte fennallo szerzodes bizalmas reszleteit (=melyik flotta)?
3. honnan tudhatna olyan bizalmas uzleti adatot, hogy mit fog megszuntetni a yettel? (ha nem tudja, akkor tisztessegtelen uzleti gyakorlat hogy hazudik)
4. miert probal "atcsabitani", ha yettel flottabol yettel flottaba mi ha akarnank se tudnank magunktol atmenni?
5. miert rakhatjak ki ok a csomagajanlatokat (webcimen siman lathato), ha az tilos nyilvanosan megjelenjen a weblapon yettel flottak szamara?
6. amugy azon kivul hogy elvbol se szerzodnek ezek utan veluk, mit lehet tudni errol a bagazsrol?

+1. tenyleg van ilyen pletyka, hogy felmondjak a regieket majus 20-tol, es ha igen, lehet hogy buntetlenul atmehetunk masik yettel flottaba is, ha ok kezdemenyezik?


SztiviVander
(őstag)

errol bagazsrol azt kell tudni, hogy: ad nek fi he mag de kir no op rak (ez is szandekos olvashatatlanitas, talald ki te is en mire gondolok)


axioma
(veterán)

Nem roviditettem a'la Mezga Aladar, csak koze raktam szemetet, hogy kereso ne hozza ki nekik. 3x2 betu osszeolvasva, es letezik a nevukhoz .hu

[ Szerkesztve ]


SztiviVander
(őstag)

se táblázatba se összefoglalóba nincs benne, se nem ismerős innen a topikból ez a név. szóval ennyi erővel akár zagyvaság is lehetne az a 3*2 betű, ki nem találnám hogy ez valami létező flotta. de miért félsz hogy megtalálják ha magukra keresnek (mert biztos szoktak)? valódi neveteket nem tudják meg innen és biztos nem az ismerősöd az egyetlen az országban akivel így kivételeznek és megkeresték, úgyhogy nyugi nem fognak verőembereket küldeni ha nem jót írsz róluk :)
csak vélemény:
1-2. pl valaki (korábbi dolgozó) átvitte a flottádból az ügyféladatokat az új (jobban fizető) céghez. törvényes? nyilván nem. érdekli őket hogy az-e? nyilván nem.
3. kamu, ügyfélszerzés bármi áron
4. mert simán hülye, vagy téged néz annak
5. mások is kirakják, lásd küf. lehet hogy régen tiltotta a telenor de yeti meg nem tiltja. passz.
6. szerintem bőven elég amit leírtál, ennél többet nem is kell róluk tudni

itt még senki se írt ilyet hogy felmondana a yettel a régi flottáknak, szóval ha lesz is ilyen az egyelőre vagy csak pletyka szint vagy simán bullshit hogy megijedj és önként szaladj hozzájuk. utóbbira nagyobb esélyt látok. majd ha a régi flotta mondja azt hogy megszűnik akkor érdekeljen, addig meg pont szrd le hogy egy konkurens flotta mint kamuzik össze. szerintem.

[ Szerkesztve ]


axioma
(veterán)

Koszonom a valaszt!
Megtalaljak: mert a magyar jogszolgaltatas lehet hogy nem engem vedene ha leirom, hogy ovakodjatok toluk az alabbi okok miatt.
Nem a marketing miatt hozzajuk valtas erdekelt, hanem az elerhetetlen flottabol elerheto yettel flottaba atmigralas ugy altalaban lehetoseg miatt. Amugy kozben azt hamoztam ki, hogy a reklamozottnal igazabol elveszik a szamodat es tovabbszamlaznak, ez alapjan plane kiesett. Ja es igy (ha jol tudom) az eleve nem all, hogy nem reklamozhatnak.
Nyomom fel oket szepen majd mindket iranyban, csak eloszor megkerdezem oket, honnan szedtek az infokat, legyen mit mutogatni a valaszbol... amugy azota megtalaltak egy masik flottatagot is. O is azt mondta hogy o nem dont:)

[ Szerkesztve ]


axioma
(veterán)

Koszonom, kiderultek uj reszletek, csak a mi flottank szerzodeset mondjak fel, es a Yettel szerint normalis, hogy a flottakezelo keres (ami azert me'g mindig nem ugyanaz mitn a ceg aki felhivott, de ezt most nincs erom tovabb bolygatni), VISZONT azt mondta a yettel ugyfelszolgalat rogzitett vonalon, hogy mint maganszemelyek flottaengedellyel siman besetalhatunk es valthatunk masik flottaba. Kivancsi leszek.
Ket rovid kerdes KUF-rol:
1. a tarifatipustol fuggetlenul egy flotta, tehat egy aktivos es egy korlatlan is ingyen beszel egymassal?
2. ami most kint van az oldalukon (pl. aktiv 4GB 3325Ft) az mar aremeles utani?


trec12
(addikt)

1. flottán belüli hívás díja 0 Ft - ez van ott a tarifáknál ez alapján elvileg igen az aktívos 0 Ft-ért hívja a korlátlan KÜF-öst de, hogy tuti legyen kérdezz rá náluk messengeren akár, hamar válaszolnak.
2. már az emelt díjak

[ Szerkesztve ]


axioma
(veterán)

Szuper, koszi!


citizen05
(tag)

Szia !
Bocs ,hogy zavarlak engem kedden hívott fel az általad említett Ai....co kft ügyintézője.
Ugyanezzel,hogy megszűnik a flottám és ajánlanak helyette egy másik lehetőséget .
Utána néztem a Yettelnél és tényleg inaktív az előfizetésem és a kapcsolattartó nem elérhető. Így valószínű ,hogy egy másikat kell keresnem.


DrBubo77
(veterán)
Blog

Egy inaktív előfizetést hogy tudsz használni? Vagy nem értem.


citizen05
(tag)

Sziasztok !
Úgy néz ki,hogy megszűnik a mostani flottám.
Az itteni táblázatból az IT Service ajánlata tűnik a legszimpatikusabbnak.
Szeretném megkérdezni,hogy valaki áll e szerződésben ezzel a céggel?
Illetve mik a tapasztalatai? Mennyire megbízhatóak és milyen szolgáltatásuk minősége?
Válaszokat előre is köszönöm.


citizen05
(tag)

Valószínűleg még a hónap végéig tart.
Aki felhívott az is azt mondta,hogy május elejével.szűnik meg a flottám addig kell döntenem.


trec12
(addikt)

Nem ők szolgáltatnak neked hanem a Yettel. A Yettelel szerződsz innen csak egy engedélyt kapsz, hogy jogosult vagy a flottás tarifákra.
A KÜF ugyan ilyen. (Én azt is jobban megnézném mert ott a táblázatban nem az összes csomag van. Az árak már nem aktulisak a táblázatban egyik flottánál sem amikről itt szó van! Honlapokat nézd.)

[ Szerkesztve ]


DrBubo77
(veterán)
Blog

Az IT Service árai pont aktuálisak.
A többi még nem.


citizen05
(tag)

Köszi a válaszr.


trec12
(addikt)

Biztos egy táblázatot nézünk? Mert nem 2999 a honlapon a legkisebb csomag. :N Amúgy IT Services a pontos név a táblázatban.

[ Szerkesztve ]


DrBubo77
(veterán)
Blog

Aha, úgy látom, a honlapra már kitették az IKÁ-t. Köszi, hogy jelezted.
Akkor majd frissítem, ha lesz egy kis időm.


axioma
(veterán)

Egy masik yetteles flottaval egyeztetek, szolok majd h mi lett az eredmeny.
[nekem majus 8-at mondtak, de az nem egeszen vilagos, h mi is tortenik, ha az lejar... egyesek szerint amig nem valtasz magadtol, addig marad [ami fura lenne, bar idovel nyilvan elinflalodnak a forintos kedvezmenyek de az ido], masok szerint publikus csomag valamelyike lep eletbe [felhivnak h valassz de van default].

[ Szerkesztve ]


citizen05
(tag)

Köszi nekem is lépnem kell mert szorít a határidő.
Egyébként én is egy yetteles flottát néztem ki.


sasNAXO
(aktív tag)

Szintén zenész, engem is megkerestek. Nekem is május 8 rémlik (nem írtam fel, kértem emailt hogy írásban meglegyen, na kb. reklám levelet kaptam, lényegi infó 0) és nekem azt mondta hívásban még aki keresett, hogy átraknak publikusba ha nem lépek. Mivel valami csomagváltás miatt hűségben vagyok (na jó, lehet pont lejárt már, nem tudom mikor léptem nagyobb csomagba), kíváncsi leszek mi fog történni. :D
Nem hívtam vissza őket, de nekem is az jön le a hiányos honlapjukról, hogy övéké lenne a számom ha átmegyek, szóval nem opciók.
Kérlek majd mesélj milyen másikat találtál és hogy lehetett átmenni. :R

üzenetek