Mobil flották - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


adika4444
(addikt)
Blog

Nekem iQpro korlátlan adatkártyám van. Továbbszámlázós flotta, kicsit lassú a kommunikáció velük és amikor én kötöttem, három hónapon belüli felmondás esetén 10000 forint adminisztrációs díjat számolhattak fel. Hogy manapság mi a helyzet feléjük azt nem tudom, az iqprokft@gmail.com-on tudsz érdeklődni.

A sokat ajánlott KÜF-nél egy éves hűség jár a nethez, így az most neked kevésbé lehet jó választás. Így ott maximum az idő előtti lemondás, vagy a továbbfizetés játszik, de előbbinél kötbért számítanak fel.

Az minden esetben igaz, hogy a flotta nem kifejezetten az ilyen rövidtávú használatra van kitalálva. Továbbszámlázós esetben a flották jellemzően minimális humán erőforrással működnek, ha pedig a szolgáltatóval szerződsz, ott hűség vállalása a jó ár feltétele.

A Telekom-nál havi 10000 forint a korlátlan net feltöltős Domino SIM-re, de ők NAT-olt IPv4 címet adnak és elsősorban mobilnet hang alapú előfizetéshez, míg a Yeti esetében a korlátlan adatkártya ténylegesen adatra van, publikus IPv4 címmel.

üzenetek