Modding és házépítés elméletben - 3D, tervek, ötletek, skiccek - Hűtés, házak, tápok, modding fórum

üzenetek

hozzászólások


inf3rno
(nagyúr)
Blog

Szeretnék segítséget kérni egy projekthez. Az a bajom, hogy nem férek el ebben a házban, és nem igazán tudom, hogy milyen házat vegyek, amit moddolhatok tovább.

A ház egy Silverstone Raven RVZ01-E, a lap ITX, a táp ATX moduláris, épphogy elfér. A bifurcation riser az ilyen: [link] Elég hosszú kábelekkel vettem, mert attól féltem rövid lesz, de így meg szinte kilóg az egészből. Még arra is gondoltam, hogy tákolok a kártyáknak egy külön házat, de azt megint túlzásnak érzem. Kell nekik sajnos a PCIE 6 pines táp is.

Amivel a fő gondom van az a kis x8-as riser kártyák felfogatása. Van rajtuk 4 lyuk, aztán fel lehet csavarozni valahova, de jó lenne, ha brackets is lenne, és kívülről szabvány kinézete lenne a dolognak. Ebben a házban maximum merevítő műanyag, amit találtam és hozzá lehetne csavarozni, de gondolom nem tartaná semmit, plusz lehet, hogy ki is kéne vágnom egy darabot a hátuljából a háznak, hogy odaférjen. Vannak erre jó tutorialok, best practice, iránymutatás vagy ilyesmi, vagy ne kelljen nulláról gányolnom?

[ Szerkesztve ]

üzenetek