Telekom mobilszolgáltatások - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


totron
(addikt)

A többi szolgáltatót is így szétcincálod? Előttem van ahogy meglátsz egy magentás logót és amint az tükröződik a szemeidben, majd átvált izzó vörösre, mellé a füleiden is gőz lövell ki szimultán és így vered a billentyűket. Az a baj, hogy újat nemigen mondasz. Lehetne ez áldásos tevékenység is, de se változtató ereje, se hírértéke. Te tudod.


szabonagyur
(félisten)
Blog

:DDD


yogibear
(addikt)


:P


ubyegon2
(nagyúr)
Blog

Ezeket szoktam emlegetni ...

Valóban szoktad igen gyakorta, vagy ezeket vagy a Domino Day-es adatkárosultságod állandó és rendkívül unalmas téma itt! :K

[ Szerkesztve ]


totron
(addikt)

"Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatunk, hogy a Go!Net S netbövìtöt 2024. màjus 1-jével megszüntetjük, ìgy a mai naptòl nem tudod igénybe venni. Ha tovàbb neteznél, vàlassz netbövìtöink közül: telekom.hu/dominonet Megértésedet köszönjük! Üdvözlettel: Telekom"

Vége. Gyászoljatok ti is.


Lackooo84
(nagyúr)

Ezt csak így? Nem kéne 30 nappal előtte bejelenteni?


ates2
(senior tag)

lehet volt ÁFSZ ben de ki olvassa el azt ? :D
elmult idokben elégé sok jott, hogy lesz valami változás


Prien
(addikt)

Sziasztok! Jól gondolom, hogy ha kisebb mobilnet csomagra váltok a Gigaerős Okosvilágról, akkor hó végén külön számlázzák a multisimet majd? (2990 Ft/hó)


PedroPascal
(senior tag)

Igen de ilyenkor megkérdezi a rendszer hogy akarod e tovább vagy sem azaz te döntöd el.


totron
(addikt)

Nem, volt egy esemes ~1 hete, arról is írtam itt, de már az is egy hivatkozás volt "mint arról már tájékoztattunk...", ÁFSZ-re gondolom, most pedig bevégeztetett a harci menet. Kell még egy kis idő, mire ténylegesen tudatosul. Van valahol lassítós konstrukció akár pre-paid, akár előfizu vagy csak flottákban már?


Prien
(addikt)

Köszönöm, végülis nem kérdezett semmit, lehet azért, mert céges flottában vagyok. :)


csabyka666
(addikt)
Blog

És ilyenkor az újraindítás törvényszerű, hogy megoldja? Azóta is hibátlan.


csaszi75
(senior tag)

Nekem régebbi SIM-es routeremen is volt ilyen gond.. hogy nem töltött be valamilyen oldal.. a telómon meg igen.. nem oldotta fel a DNS, de az a routerem hibája volt..


akaszajanos
(tag)

Sziasztok,

Aktualizálni tervezem a díjcsomagjaimat, és az újban lenne MultiSIM. Mindkettőt igényelni szeretném, méghozzá fizikai formában. (Egyébként, a multik lehetnek eSIM-ek? Órában nyilván, de mondjuk egy iPadben, másik telefonban. Nem találtam infót.)

Még nem váltottam, csak nyomkodtam, konfiguráltam. Azt viszont nem látom, hogy a megigényelt MultiSIM-eket hogyan tervezik eljuttatni hozzám.

A kérdés, hogy ezeket vajon lehet más címre kérni, mint ami a Telekomnál meg van adva? Az a bejelentett lakcímem, míg ahol élek, albérlet, ahová (még) nem jelentkeztem be tartózkodási helyre.

Próbáltam minél tovább elmenni a folyamatban, de egyelőre nem kérdezett semmit a simekről a rendszer.

Köszi előre is. :)


Kbali
(nagyúr)

Leggyorsabb és hivatalos válasz a Telekom chat lesz.


btudos
(veterán)

Ha végigmész az adatok megadásán, a legvégén tudod majd megadni, hova kéred a szállítást, mobil előfizetések, SIM-ek esetén nincs megkötés, hogy csak lakcímre vagy telepítési címre szállítanak.


PedroPascal
(senior tag)

Ha módosítod a csomagod akkor futár viszi ki a címedre a fizikai sim-et. Az óra csak esim lehet. Ha nem jó ez a cím neked akkor menj be személyesen egy üzletbe mert a Telekomnál nem lehet szállítási címet módosítani.


Salamander
(junior tag)

Lehet, így kértem én is. 2 nap múlva jött a futár.


Fernet
(senior tag)

Sziasztok,

Családi mobil opcióval kapcsolatban lenne kérdésem:

Jelenleg Magenta1-ben van egy előfizetéses és egy domino számom, ezekre ugye 0ft a családi opció. Ezen kívül van még két domino-s szám, másik családtag saját nevén. Ezeket is be lehet tenni a családiba, csak itt már 190Ft/hó/hívószám költséggel ami a havi számlát terheli. Ezek után a bevont számok közül bárki hívhat bárkit 0Ft-os percdíjjal.

Jól értem?


4Grider
(nagyúr)

Különben miért fizetné a havidíjas előfizető a többi szám 190 Ft-os opciós havidíját, ha nem tudna velük csoporton belül (ingyen) beszélni?

üzenetek