Telekom mobilszolgáltatások - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


Zsolt,72
(aktív tag)

Szia!

Igen, jól érted.


Fernet
(senior tag)

Az nem teljesen egyértelmű (nekem), hogy csak az "Elsődleges havi díjas mobiltelefonszám" hívhatja ingyen az alá bevont dominokat, vagy a dominok is egymást.

#139861Zsolt,72
Köszi.

[ Szerkesztve ]


Zsolt,72
(aktív tag)

A bevont számok egymással díjtalanul beszélgetnek.


rasotamas
(veterán)

Sziasztok!

Jól tudom, hogy havonta egyszer lehet ingyen díjcsomagot váltani?
Kicsit elrontottam, aktualizáltam a díjcsomagot, mert még egy korábbi volt, nem a múltkori aktualizálás utáni, és nem pont azt állítottam be amit akartam.
Honnan tudjam, mikor válthatok megint ingyen? Felhívja az oldal a figyelmem hogy ha váltai akarok, hogy fizetős lesz? Mennyi a váltási díj ha nem ingyenes?


rasotamas
(veterán)

Olyan kérdésem lenne még, hogy úgy tudom, eSIM-et nem lehet dominóból csinálni, de fordítva lehet? Előfizetéses SIM-et eSIM-mé tenni, és utána Dominora váltani.


4Grider
(nagyúr)

Nem jársz túl az eszükön, domino-ra váltáskor fizikai SIM csere történik, mert a modern SIM-ek nem regisztrálhatóak a dominós rendszerbe, esim meg főleg nem.


dptrsk
(addikt)
Blog

Naptári havonta tudsz egyszer váltani.

Másik adatmennyiség választásakor (új) internet csomag teljes havidíja kerül kiszámlázásra aktiválási díjként, + ugye a részarányos havidíj.


rasotamas
(veterán)

Hmm, mármint ha 1-nél többször váltanék?
Tehát ha egy korlátlan netről váltok egy legkisebbre, akkor fizetek egy tört korlátlant, egy tört legkisebbet, meg plusz egy legkisebbet, mondjuk 2100Ft?
És hangcsomag váltásnál?


Kbali
(nagyúr)

Itt és a 14 napos elállási lehetőség, állíttasd vissza.


4Grider
(nagyúr)

Az elállási lehetőség szerintem erre az esetre nem vonatkozik.


Kbali
(nagyúr)

Amennyiben neten történt a szerződés módosítás, akkor kellene, hogy vonatkozzon.


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Meg ha telefonon, akkor is. A lényeg, hogy nem személyesen, mert ez ugye a távollévő felek közt létrejött szerződések esetén adott.


rasotamas
(veterán)

Köszi, megpróbálom hátha chaten sikerül. Ha visszavonom akkor fogok tudni utána neten a kívánt dijcsomagra váltani? Ha nem is egyből de mondjuk holnap


btudos
(veterán)

Az a megrendelés, amitől el akarsz állni, ezt az egy módosítást tartalmazta?


rasotamas
(veterán)

Igazából csak aktualizáltam a díjcsomagot 3ból 2 előfizetés esetén, mert ugye változtak picit pár hete, és a régire már nem enged hűséget kötni. Maradt mindkettő ugyan úgy Mobil L + Giganet Korlátlan Net Netflix illetve Szórakozás. Sajnos Netflixből véletlen nem pipáltam be a közepes csomagot, így az alap maradt és csak 1 tévén lehet nézni.


btudos
(veterán)

A közepes csomag egy kiegészítő az alap mellé, azt nyugodtan megrendelheted, nem számít díjcsomag váltásnak.

[ Szerkesztve ]


rasotamas
(veterán)

De nem ezt akarom, hanem sokkal kisebb dijcsomagokra váltani :D Nem akarok a jelenlegi költési szintre hűséget vállalni, de a kinézett telefon csak ebben a hónapban akciós.


rasotamas
(veterán)

Nem sikerült:


d.beni
(aktív tag)

Sziasztok!

Szeretnék venni TV-t a telekomnál. Van egy kis havidíjú mobil előfizetésem ami már több mint fél éves és nincs rajta hűség, tehát ezt terhelném le 2 év hűséggel.
Ma rákérdeztem, hogyan tudnám megvenni. Eredetileg részletre szerettem volna kihozni, de bemondtak egy több mint 700 ezres előleget a TV-re. És ezt úgy, hogy a TV árából ez nem vonódik le, hanem ugyanúgy fizetem a részleteket mintha nem fizettem volna be előre semmit.

Erre azt reagáltam, hogy akkor inkább kifizetem egy összegben a TV-t. Na most jön a meglepetés: akkor is kell a több mint 700 ezres előleg. Mondom mi van??

Nem is értem a dolgot, 10k a havidíjam. Ha ezt beszorzom a hűségidővel akkor az még csak a harmada az előlegnek amit bekérnek tőlem. Kérdem én: mi van ha letelik a hűség és be van még fizetve 500k előleg a Telekomnak és én úgy döntök lemondom (mivel letelik a hűség ezt megtehetem). Mi lesz a fennmaradó előleggel?


4Grider
(nagyúr)

Az van, hogy nem akarják, hogy náluk vedd meg ezt a drága tv-t.

üzenetek