VGA hűtő topik - Hűtés, házak, tápok, modding fórum

üzenetek

hozzászólások


Kam1kaze
(tag)

Kezdem úgy, hogy én nem értek hozzá, mert még nem szedtem szét VGA-t. A mostani 5 éves (előzőt meg több mint 10 évig használtam, nem cserélek sűrűn videókártyát), a napokban terveztem, hogy újra pasztázom (MX4), meg padozom, ezért ránéztem reggel a YouTube-on.

Nekem MSI Radeon RX 570 8GB-os kártyám van. Ezt a videót néztem, olyan, mintha a másik oldalon lenne, ahova a 6 mm-es van a Te beillesztett képeden írva és amit én néztem, ott meg nem is volt semmi és nem is rakott semmit rá.

Én lehet inkább neki se kezdek, eleve nincs thermal padom, azt hittem, hogy elég egyfélét vennem, nem tudtam, hogy ez komplexebb, több vastagságú is kell hozzá. A linkelt videó alá be is posztolt a videó készítője, hogy kártya verzión belül is lehetnek eltérések, hiába ugyan az. Még erre is kell figyelni elméletileg.

"Subscribers reported that the 1.5mm thermal pads on the VRAM were too thick and they had thermal issues, they used 1mm and the issue was resolved. Perhaps it depends on the revision of the card since there are at least 2 revisions. I have V341 Ver: 2.1"

[ Szerkesztve ]

üzenetek