Konzolokról KULTURÁLT módon - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


F-ECT$
(titán)
Blog

Mire nem jó ez a sok felvásárlás ugye :DDD


hombre[EU]
(veterán)

uh ez az új sorozat? 70es években a godzillában voltak hasonló koreográfiák :D


Moby
(addikt)

Okkal, ha megnézed majd érted :)
Egyébként igazi mémgyár az egész sori.
[link]


Wesder
(félisten)

Ez is egy taktika. Ha nem tudod legyőzni a konkurenciát, akkor legyél a legnagyobb kiadó a platformján.


hombre[EU]
(veterán)

hogy ezt retro scifi stílusban írták? majd hétvégén belepörgetek, de élōszereplōset már ritkán tudok végignézni. utoljára talán sofia a griseldában tudott valami karaktert lerakni az asztalra. többi streaming sorozat nulla színészi oldalról


Moby
(addikt)

Ebbe nem belepörgetni, hanem leadrálni érdemes, mert zseni az egész.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Én a játékot nem ismerem...illetve egyszer próbálkoztam vele, de nem tetszett. Később kiderült, hogy állítólag a legszarabb részhez volt szerencsém...

Viszont a sorozat k*va jó, bár elég nehezen tudok vele haladni, mert gyerek mellett nem lehet nézni, páromnak meg sok.

Én azokat az ordas f*aszságokat látom benne, ami anno amerikában nagyon terjedt az atomháború veszélyének idején. Full fantázia, sokszor elmebeteg dolgok a sugárzás hatásaival, jövővel kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]


Döglött Róka
(veterán)

A sorozat a jateksorozat tokeletes adaptacioja, minden nuansznyi aprosagot pontosan atvettek. A jatek megsulyosabb cucc. Ha lenyeled a gagyi kivitelezest akkor nagyon jol fogsz szorakozni. :)


SzZalan.B
(újonc)

én a ps5-öt ajánlanám mert jó kontroller funkciók miatt és az xbox x kontroller elemmel működik azért az hogy 2024 nem tudnak egy akkumulátort beletenni az szégyen

és azért is a ps5-öt választottam mert sok jó játék van ami nem elérhető xbox-ra
és a ps5-höz sok kiegészítő van


Wesder
(félisten)

Elemmel megy, cserèbe heti egyszer kell tölteni. Valamit valamiért.


ρσгτσ
(őstag)

A retro nem áll távol tőlem, szeretek régi játékokat elővenni. Még ha némelyiket kicsit esetlennek, vagy elavultnak érzem is. Nem feltétlen grafikában, inkább játékmenet vagy irányítást, vagy egyéb mást tekintve.

Szóval könnyen lehet, hogy érdemes lenne újra elővennem, csak most már valamelyik jobbra értékelt részt.

[ Szerkesztve ]


Moby
(addikt)

Zalán, az semmilyen konzolnak nem jó ajánló, hogy írásjelek és mondattagolás nélkül, szégyent emlegetve valamit idekaparsz, ami nem is igazán vág a témába.


Döglött Róka
(veterán)

Touche! :D


Moby
(addikt)

A játékok (vagy inkább a jobbak, tehát amiket nem a beth csinált :D), sokkal nehezebben emészthetők ma már, mint a sori, bár mindent, MINDENT a játékokból vettek át, szóval könnyű lenne rávágni, hogy ha zabáltad a sorit, akkor a játékokat is fogod. Nem feltétlenül. A sori humora sokkal direktebb, könnyebben átjön, a játékok némiképp fajsúlyosabbak, ráadásul a sori elég jól körülírja a körülményeket, a világot, stb, amit a játékok csak lassan, és nem is ilyen átfogóan tesznek meg, ahhoz több rész kell.
Szóval nem véletlenül utaltam én arra, hogy nagyon megérdemlnének a gamerek a sori kapcsán egy ütős fallout játékot a mában. Őszintén, én is zabálnám.

/nem minden részlet igaz amit leírtam, a sori pl abszolút nem fedi fel a ghoulok mibenlétét. De lehet, hogy ez majd a folytatásban lesz, de ez most így az első évad után szerintem a nézőlknek nem igazán tiszta.

[ Szerkesztve ]



(tag)

Az alaphangulatot már a méltán lasszikus első rész lefektette, az egyik kedvenc játékintrómat tudja felmutatni: [link]

Ezzel együtt ma azért elég retró, szóval nem egyszerű vele megbirkózni, de legalább jó és "igazi" RPG, ha sikerül. A harcokban az AI elég idegesítő tud lenni, főleg, hogy az esetleges társaknak csak minimális instrukciókat tudunk adni, a kutyának meg annyit se. (Bár sok minden megoldható harc nélkül, de ez játékstílustól függ, és vannak random encounterek, ha mozogsz a térképen. Igaz, van képesség az esélyük csökkentésére.)


ρσгτσ
(őstag)

Először megpróbálok végére érni a sorozatnak, ami a hálóba bezárkózva kicsit nehezen jön össze, de igyekszem. :D Aztán előkapom valamelyik részt.

Persze azt értem amit írtok, és valószínű nehezebben emészthető, játszható, mint a sorozat által nyújtott élmény...de most már engem is érdekel.

[ Szerkesztve ]


Döglött Róka
(veterán)

Digital Foundry, a jatekipar rakja :)


Wesder
(félisten)

2001 óta temetik, nincs itt semmi látnivaló.


zozika84
(őstag)

:C :C

üzenetek