Konzolokról KULTURÁLT módon - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Moby
(addikt)

így még contentben is nyer a quest3.

És éppen tegnap jelentették be a Q3 exkluzív Batman: Arkham Shadow-t.


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Max a legelvakultabb Sony fanboiok nem látják, vagy nem hiszik el, hogy a Quest 3 egy jobb eszköz. Volt egy hétvégére nálam, azóta viszket a kezem a rendelés gomb felett, PSVR2-nél nem igazán éreztem ezt.


.LnB
(titán)
Blog

Azé' ez se szokás, hogy csak úgy igazat adunk Mobynak... :DDD


Moby
(addikt)

Szerintem ne szokjatok rá, de ez csak az én véleményem :DDD


tboy93
(nagyúr)
Blog

Parszor probaltam ocsemnel a psvr2-t, de engem sem fogott el a must have erzed. O is jatszott vele kb 10, max 15 alkalommal, aztan eladta vegul.


Moby
(addikt)

Az eszköz egy dolog, de a VR-t inkább címekkel lehetne eladni. Viszont e tekintetben a sony még rosszabbul áll, mint az eszköz tekitetében. Van egyetlen darab nagyjátéka VR-re (GT7), amivel képtelenség eladni az eszközt, mert maga a téma is eléggé rétegdolog, másrészt a GT7 pont VR nélkül is remek, szóval abból system seller sosem lesz. Ilyenek kellenének mint az Q3-ra érkező batman játék. Bár a Camouflaj jelenléte nem feltétlenül ígér jót (az Iron Man VR szerintem igen nagy szar), de a meta irányításával lehet ebből még ütös cucc is. Sok nem is kell hozzá, volt a megboldogult Batman VR, ami bár csak egy VR techdemo volt, de elképesztően szórakoztató máig. Azóta tudjuk, hogy a batarang dobálás VR-ban priceless élmény, szóval nem mondom, hogy elcseszhetetlen, de kis akarattal abból simán lesz system seller.

[ Szerkesztve ]


opr
(veterán)

Részemről az van, hogy a quest2-t ugyan úgy hallottam, hogy agyon dicséri mindenki, aztán élőben egy akkora csalódás volt, hogy arra szavak nincsenek. Pláne kontroller kényelem teljes hiánya, meg a psvr1-et is gyors mozgások során kényelmesen alulmúló tracking miatt. Aztán mégis mindenhonnan az dőlt, hogy mekkora király cucc. Én meg úgy voltam vele, hogy számomra ez a két pálcás, max 20khuf-ot érő vacak kategória.

Na, ezek után kipróbálom a psvr2-t, aminek vannak ugyan bajai, de sok szempontból zseniális és hatalmas előrelépés a psvr1-hez képest. És akkor megint jön az, hogy jó, de a quest3 jobb. Én meg erre legyintettem, hogy jó, persze, ugyan az a mantra, mint quest1-nél volt. Aztán most végre sikerült rendesen kipróbálni, és kiderült, hogy hoppábaszki, nagyon nem, ez most (egy normális utólagos fejpánttal) tényleg így van.

Szóval na, annyira meglepődtem a dolgon, meg azon, hogy tényleg mennyire rohadt jó cucc a q3, hogy jöttem is terapeutikus jellegű penitenciára. :D

És azóta is viszket a kezem a vásárlás gomb felett, de nagyon. De újabban utálom a saját pénzem költeni tech cuccokra, szóval inkább az lesz, hogy kisírok magamnak egyet a cégtől 1-2 hónap múlva. :DDD


opr
(veterán)

Ouch. Mamut lő, gól.


opr
(veterán)

Uh, nagy számok törvénye? Foghatjuk most az egyszer arra? :DDD

[ Szerkesztve ]


Moby
(addikt)

Év végén mindeképp berántok egyet. Sajnos saját pénzes lesz, ilyet nem tudok kisírni sehonnan :( Az éppen most nálam lévő PSVR2 az nem saját (egyszer volt sajátom is), azt kisírnom sem kellett, hozzámvágják, de a quest3-nál ez nem megy. Nyilván, mert az kellene is :D


F-ECT$
(titán)
Blog

Erős gép nélkül milyen?


opr
(veterán)

Az a hatalmas helyzet, hogy azt elfelejtettem megnézni. :DDD
A kép, tracking, kényelem az biztos úgy is nagyon jó, mert az nem attól függ, de a grafika... Fingom nincs. :B


consono
(nagyúr)

A Quest 3 alapvetően standalone eszköz, nem kell hozzá feltétlenül PC.


Moby
(addikt)

Millió videót találsz róla. Nyilván rosszabb valamivel, mint mondjuk pc-vel (vagy a PSVR2 PS5-el), de ami megdöbbentő, hogy messze nem annyival, amire számítana az ember egy kvázi mobilcucctól.


zozika84
(őstag)

Ezzel a Helldivers 2 PSN regisztrációval szeretné növelni az aktívPSN felhaszálók számát a Sony?
Végülis jó kis növekedés lehet a kövi pénzügy beszámolójukban.


Polllen
(nagyúr)
Blog

Szerintem a cross dolgokhoz kell.


zozika84
(őstag)

De eddig nem kellett, nem?


Moby
(addikt)

Annak is, akit nem is érint? :D Nyilván.
Mindenestre betalált.


Moby
(addikt)

Nem hát. A sonynál kitalálták amolyan MS módra, hogyan fogják papíron felduzzasztani a psn accountok számát, hadd örüljenek a részvényesek a negyedéves jelentésnek. Csak éppen nem számoltak azzal, hogy a pc-s közönség nem olyan, mint a konzolosok, nem fognak minden patkányságot felszippantani némi hangaztos marketinghülyeséggel megfűszerezve :D
Szóval most megy a review bombing, repkednek a refundok, csökkenek a számok, ahogy azt kell.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

A Sony szerint nem, hanem a biztonság miatt. Amúgy az eredeti terv az volt szerintük, hogy ez már premierkor is kötelező lesz, csak technikai okok miatt elodázták inkább. Most jött el az idő hogy kötelező látjuk is a végeredményét: nagyon durva review bombing (180k+) refund akár 200 óra után, steamről levett játék azokban a régiókban ahol nincs PSN reg lehetőség, sőt ukránoknál még PSN fiókot sem tud valaki csinálni konzol megléte nélkül már. (bár utóbbi valszeg egyedi eset a válaszok alapján)

szerk:

Kíváncsi vagyok, hogy hova fut ki ez az egész, mert Sony-t ismerve nem valószínű, hogy visszalépnek, viszont így a játékosok száma meg szerintem brutálisan csökkenni fog (főleg úgy, hogy állítólag a PC-sek vannak többségben a PS5-ösökkel szemben)

[ Szerkesztve ]

üzenetek