Konzolokról KULTURÁLT módon - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


opr
(veterán)

Haaaat, ezek sajnos tipik olyan szamok, hogy nagyon (meglepoen) jol neznek ki, amig kicsit jobban bele nem gondol az ember... Utana viszont minel jobban belegondol, annal kevesbe oszinte a mosoly. :(


F-ECT$
(titán)
Blog

Igen, az ABK-val együtt ez azért picit kevésnek tűnik, de azért laikusként nem mondanám rossznak. Kíváncsi lennék, hogy anélkül mennyi lenne, de azt gondolom nem kötik az orrunkra :)

Közben megtaláltam én is a hivatalos bejelentést, és abban is írják az ABK-t:
"Xbox content and services revenue increased 62% (up 61% in constant currency) driven by 61 points of net impact from the Activision acquisition"


opr
(veterán)

Szoval a novekedes kizarolag az ABK-nak koszonheto, amugy stagnalt. Erre mondtam, hogy nem tul jo szamok. Mindemellett ott a -31% HW. Ami valami brutalisan magas szam generacio kozepen, konkretan ijeszto. Ezzel gyorsan kezdeniuk kell valamit.


Wesder
(félisten)

Tök8 mit csinálnak, a kutyának nem kell a konzol. A következő generációra talán sikerül ezen javítani, de nem fűznék hozzá sok reményt.


pzstm
(titán)
Blog

Most ez a mondás:
Microsoft CEO Satya Nadella on gaming in Q3. "We are committed to meeting players where they are by bringing great games to more people on more devices. We set third quarter records for game streaming hours, console usage, and monthly active devices."


Microsoft expects Xbox hardware revenue to decline again in Q4. Xbox content + services will grow in the high 50s, with 60 points of net impact from Activision Blizzard. Overall gaming revenue in Q4 will also grow "low to mid 40s" with ~50 points from ABK

[ Szerkesztve ]


F-ECT$
(titán)
Blog

Na erre a will alsó grow-ra kíváncsi leszek, de legyen igazuk.


alratar
(addikt)

Furcsa, hiszen övék a legnagyobb leg erősebb.


consono
(nagyúr)

Az senkit nem érdekel :) PS logó kellene rá és fogyna...


Wesder
(félisten)

Az az előző generáció volt. A Series X már "legerősebb Xbox" néven lett bemutatva.


l.skywalker
(félisten)
Blog

Volt már minden konzol a világ legerősebbje, csak a Switch nem :DDD


Wesder
(félisten)

Gondolom ezt megint előveszi majd a Sony a PS5 Proval.


Döglött Róka
(veterán)

Meg mindig fura, hogy az xbox strategiajanak sikeresseget eladott konzolban merik egyesek. Mert ok mar jo ideje nem. :)


Villa7
(tag)

ha nem jön új X akkor igaz is lesz legalább

[ Szerkesztve ]


alratar
(addikt)

Hogyne érdekelne valakit? Az M$-t! :DD

[ Szerkesztve ]


alratar
(addikt)

Nem is igazán értem miért erőltetik még mindig a konzolt, amikor a szolgáltatásbol élnek.


_drk
(őstag)

Konzol nélkül hova szolgáltatnak?
Csak a PC kevés lenne.
Ha megegyeznének a Sonyval és lenne GP Playstation-re akkor lehet elgondolkoznának, de ez a 30-40 millió se akkora csőd eladásban gen végére.


alratar
(addikt)

Addig tényleg nem míg ott van apa a 'kimeríthetetlen' tàrcával. De mi van ha egyszer elzárja a pénzcsapot, mert nem zöld az excel?


Döglött Róka
(veterán)

De zöld.


alratar
(addikt)

De lehetne szuper zöld is. :D


opr
(veterán)

Moby, ma végre volt szerencsém kipróbálni egy quest3-at, normális fejpánttal, erős gépre kötve. Azt kell mondjam, hogy teljes mértékben igazat mondtál, porig alázza a psvr2-t szinte minden szempontból. Pláne, hogy ezzel a fejpánttal az ára a kettőnek pontosan ugyan annyi.
Nyilván más lenne a leányzó fekvése, ha a sony fosná a jobbnál jobb AAA ex címeket a psvr2-re (vagy legalább egy rohadt Astro-t!), mert akkor hiába lenne jobb a quest3, a content elvinné a hátán a psvr2-t, de az van, hogy mivel le van szegény psvr2 szarva teljes mértékben, így még contentben is nyer a quest3.

Az továbbra se tetszik, hogy a kontrollereket maximum alultáplált 7 évesek kezére tervezték, de ha jól tudom, utólagos cuccokkal ez is megoldható, hogy legyen neki normális "nyele".

Erősen szkeptikus voltam, hogy tényleg akkora lenne a különbség, mint mondtad, de bakker, igazad volt, akkora. És ha igazad van, akkor igazad van, úgyhogy... Igazad van. Ennyi. :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek