Nintendo Switch - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Végre akciós volt a civilization, megvettem, lassan dél és még pizsamában vagyok, jó játék lesz ez csak egyelőre beláthatatlanul komplex. Keresnem kell hozzá egy rendes kézikönyvet. A civilization revolution-hoz vagyok szokva.


tboy93
(nagyúr)
Blog

Abbol egy "rovidebb" kampány 20 óra környéke :) En szeretem nagyon, PC-n meg PS5-on toltam.

[ Szerkesztve ]


jackal79
(aktív tag)

Sziasztok! Abban tudtok segíteni, h FC 24-ben 11-esnél a kapussal melyik bill.kombinációkkal lehet mozogni? Arra sem jöttem rá, h oldalra h lehet elvetődni. Van lehetőség a játékban ezt is gyakorolni? Köszi a segítséget!


kislaci
(senior tag)

Szia a bal analoggal mozogsz a jobb analoggal meg vetődsz.


jackal79
(aktív tag)

köszi! nem találtam a játékban olyan gyakorló módot, ahol a 11-es védéseket lehetne gyakorolni


penge111
(addikt)
Blog

Ez a Super Mario Wonder mint a neve is mutatja szerintem egy csoda. Megmondom az őszintét az első néhány pálya kicsit kedvemet szegte, mert jók voltak, de valahogy nekem sótlan volt, nem sugárzott belőle a szokásos kreativitás. Ez az első pár pálya tulajdonképpen a betanulós szakasz volt. kb 3-4 lehetett. De ezek után apám a Nintendo megint megmutatta, hogy milyen döbbenetesen kreatív és szórakoztató játékokat tud készíteni. A grafika nagyon szép, szinte lemászik a képernyőről, nagy TV-n is gyönyörű. Maga a történet semmi extra, de sohasem ez volt a Mario játékok lényege. Jók az új power upok, imádtam a beszélő virágokat, bár volt egy pont amikor már picit sok volt az i believe in you :). A legszuperebb dolog a szinte minden egyes pályán felelhető Wonder Seed, ezeket megszerezve a pálya teljesen átalakul, amiket ha teljesítünk, akkor a végén egy ilyen seed lesz a jutalmunk, amikre szükség is van, mert ezekkel nyithatunk meg újabb pályákat, világokat. Nos, ezek az átalakított pályák valami iszonyat jók, és rendkívül változatosak. Pár percesek, de amennyi ötlet ezekbe belezsúfoltak, az eszméletlen. Minden nap alig vártam, hogy ha más nem 1-2 pálya erejéig, de leüljek a játék elé. Kíváncsi voltam rá, hogy mivel lepnek meg a fejlesztők. A zene is nagyon tetszett. Egy valami zavart, hogy nagyobb bossfightok azok szerintem nem sikerültek valami kreatívra, emlékezetesre, ill. kevés is volt belőlük. Cserébe az utolsó harc az nagyon jó volt. kb 14 óra alatt értem a játék végére, de még a titkos világ hátra van, de ezek már irgalmatlan nehezek. A játék nehézsége csak rajtunk múlik, simán a végére lehet érni ha csak a könnyebb pályákat csináljuk meg, de ha mindent látni szeretnénk, akkor fel kell kötni a gatyónkat, mert vannak nagyon nehéz pályák is. Ismét emelem a kalapom a Nintendo előtt, számomra ez is egy fantasztikus cím volt, mindig nagy örömmel ültem le és még fogok is a játék elé. :K

[ Szerkesztve ]


tboy93
(nagyúr)
Blog

MK8-ban a booster course pass az nem a nintendo switch online + expansion pack része? :F


tboy93
(nagyúr)
Blog

Megvan, csak én hülye az feltételeztem hogy ha megvan az előfizetés akkor magától aktiválja is az ingyen dlcket :W


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Unravel Two: [link]

Ezt is most találtam a store-ban, szerintem kisgyerekeseknek nagyon passzol, akár ketten is lehet együtt játszani.


tboy93
(nagyúr)
Blog

Nem egy nagy szam, egynek elmegy. En anno ps4-en nyomtam vegig.


morfondőr
(őstag)

Lehet inkább ki kéne hozni még néhány játékot idén, hogy fenntartsák az érdeklődést, mégha csak remasterek és remake-ek is jönnénk. Én éreztem magam kínosan, miközben ezeket néztem:
Nintendo Switch - Bringing The Fun
Nintendo Switch - Cake Time


ViharVadász
(őstag)

Sziasztok!

Az EA FC 24 játékkal mostanság kinek mi a véleménye? A tesztek eléggé lehangolóak, hogy már a menü darabos, nem túl élvezhető a játék 30 FPS-en. Esetleg a megjelenés óta jöttek frissítések, aki esetleg játszik vele az megtudná mondani, hogy mostanra milyen lett a játék? :) Válaszokat előre is köszönöm! :R


vargalex
(félisten)
Blog

Mi fiammal nagyon élveztük, szintén PS4-en.


jcrk
(tag)

Kemény nyitó címmel reklámozni még mindig a gépet :D
De azért ilyenek is lesznek [link]


penge111
(addikt)
Blog

Azért két nagy cím jön amiről tudunk, igaz "csak" remakek:

Paper Mario: The Thousand Year Door
Luigi's Mansion 2 HD

De én nagyon várok egy crossplatform címet is:

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Meg ugye jön egy erősen kibővített SMT V is. Meg még ki tudja mi lapul az idei évre a Nintendonal a tarsolyban.


morfondőr
(őstag)

Nekem jók ezek a remake-ek, mert a Nintendo két évvel ezelőttig kimaradt az életemből szinte teljesen. Viszont ha még egy év múlva lesz csak új konzol, akkor valamivel fent kell tartani az érdeklődést és ha már új nagy címek nem jönnek, akkor régebbi nagy sikerű játékok újra kiadása még jó lehet. Mást nagyon nem is tehetnek, hiszen gondolom a legnagyobb durranásokat már az új konzolra szánják.


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Én csak azokkal, amiket eddig megvettem (két hete? 3?) azokkal elleszek idénre, de lehet hogy még tovább, és még van olyan, amit kinéztem, a következő Zelda, szintén hónapok. Szóval ezért jó későn beszállni :)


N_A_S
(veterán)
Blog

Üdv!

Tudna valaki segíteni hogyan álljak neki dualbootos switchet updatelni?


Scarletiel
(senior tag)

Szerintem ezek a témák itt nem megengedettek ^^


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

Szia, aki megcsinálta nem mondta el vagy nem tud segíteni? Részemről nem értek hozzá.

üzenetek