Nintendo Switch - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Felgolos
(csendes tag)

Sziasztok!
Szeretnék rendelni erről az oldalról egy N.Switch-et [link] .
Kérdésem az lenne hogy a magyar acc.-al tudom-e használni a switch-et? Esetleg valaki rendelt már innen konzolt. köszönöm a válaszokat


penge111
(addikt)
Blog

Nekem egy éve van meg a Switch. Szóval belefulladok a jobbnál jobb címekbe. Annyi játék érdekel még, hogy 3 évig tuti el leszek. Zx spectrummal kezdtem a gamer pályafutásomat, volt sárga kazis nintendom, sega master systemem, ps2, ps3, ps4, ps5, xbox 360 és hosszú évekig Pc-m. Azt kell mondjam 35+ év gamer tapasztalattal, hogy a switch számomra a legjobb platform, ps5-ről jöttem át, amit eladtam annyira nagy hatással volt rám. Majd 3 év múlva ha elfogynak az itt érdeklő címek, visszatérek ps frontra, de úgy érzem a Sonynál nagyon nem jó felé halad mostanság az irány. Remélem azért ott is terem annyi játék, ami pár évre lekött majd. Jelenleg az egy év kihagyásból onnan csak a Spider-Man 2, Final Fantasy VII Rebirth és a Baldur's Gate 3 van a listámon.


morfondőr
(őstag)

Az első nekem is a sárgakazis NES klón volt, azon volt egy-két retro Nintendo cím is. De az még a 90-es évek eleje. Aztán '95 körül lett egy 486-os PC-m, azóta kizárólag PC-n játszottam. Bő két éve vettem egy V2 switch-et, lényegében a Zelda miatt, de annyira beszippantott, hogy pár hónapra rá eladtam a VGA-t a gépemből és kizárólagosan csak Nintendo Switch van itthon, azóta már OLED. Nálam is még bőven van még olyan cím amit mindenképp szeretnék játszani de lassan haladok, mert már a kisebbik gyerek is kiveszi a kezemből, a nagyobbiknak meg már van egy Lite-ja! :DDD


ρσгτσ
(őstag)

Szokásos kínai piactér, abból sem a legjobb. Szerintem. Van EU raktár is.

Egyébként itthon nem tudod garanciáztatni, ha valami gond lesz vele.

[ Szerkesztve ]


N_A_S
(veterán)
Blog

Köszi, megpróbálkozom nála. Azt hittem a CFW már "legál" a topikban, sorry


taki01
(őstag)

Hello, nekem meg van és szoktam is vele játszani, bár mostanában ritkábban. A meccseknél látszik némi grafikai javulás, de karier módnál az átvezegők még mindig diavetítés kategória. Utóbbi időben nem vettem észte egetverő bugot, bár én csak a single résszel játszom. A játék szerintem élvezhető 30FPS-sel is (szubjektív véleményem). A menuben is jelen vannak kisebb akadások. Ha olcsón betudod szerezni, akkor érdemes csak megvenni.


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

Legál, nyugodtan megírhatja, aki tudja :K


Scarletiel
(senior tag)

Akkor elnézést is kérek, én még le vagyok maradva :R


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Ti hogy tároljátok a switch-et? Én dokkolva ott hagyom a dokkolóban, de felmerült bennem a kérdés, hogy nem tesz-e ez rosszat az akkumulátorának.


Norb79
(őstag)

Tokban, az aksi gyilkolással kapcsolatban sem vagyok biztos, meg azt se szeretem, ha feleslegesen porosodik. :)


consono
(nagyúr)

Hát, nekem mióta megvan (5-6 éve) a dokkban van, elég jól bírja most is az akksi. Mondjuk kétszer volt olyan para, hogy merült mint a kő, de az aksi kijelzés gond volt, 0%-on még rengeteg kapacitás maradt benne. De ezt is megoldotta azt hiszem egy teljes lemerítés -feltöltés ciklus, vagy valami hasonló játék.
A Joyconok lötyögése engem jobban zavar ennyi idő után, pedig 90%-ban szerintem nem voltak leszedve, úgy játszottunk.


zombei
(aktív tag)
Blog

OFW-t szokásos módon. A CFW-t meg az albumban az All-in-One Switch Updater-ben.


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Az official N oldal azt írja, hogy a legkevésbé sem árt az akksinak, ha a dokkolóban tartjuk. Tippre jócskán túl van méretezve az akksi (amikor 100 százalékra töltjük valójában kevesebb van benne).


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Ez amúgy piszok álszent dolog, kb mint a torrent mellett felhozni, hogy ingyenes Linux disztrókat és családi videókat is lehet így terjeszteni.


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

Majdnem egyszerre írtunk :DDD Jelenlegi álláspont szerint a konzolok mókolása határeset.
Én nem értek vele egyet, de érdekel, tudathasadásos állapot az enyém is. :B
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

Nem az én döntésem, hosszas vita volt róla. Jelezd a megfelelő topikban, ami a véleményed, én is megtettem a megfelelő helyen. (javaslatok... valami ilyen című). Ha nem beszélünk róla, attól még van sajnos. :B
Software törés, megosztás, stb. továbbra is tilos, szerintem a torrent is.


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Az egyik joyconnak új korától van egy nagyon kis holtjátéka nálam. Nem azt mondom, hogy örülök neki, és azt sem, hogy nem érdekel, de ez van. Le ne essen, meg működjön, és rosszabb azért ne legyen :)


ViharVadász
(őstag)

Szia, nagyon köszönöm a válaszodat! Most akciós az eShop-ban, 16 angol fontba kerül, de ebből még tudok levonni 2 fontot Gold pontoknak köszönhetően. :) Akkor lehet teszek vele egy próbát, utóbbi időben elkezdett valamiért vonzani ez a játék. :D


N_A_S
(veterán)
Blog

Updateltem a CFW-t és most ezt a hiba üzenetet kapom:

Lehetséges hogy azért mert az OFW még nincs updatelve?

üzenetek