Nintendo Wii U - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


szika87
(aktív tag)

Én csak egy kisebb robogó árát költöttem el rá márciusban, de már azt is bánom, ugyanis felével se játszottam idő hiányában, valamint a lemezes kiadások híve vagyok (pont ezért, ha egyszer végleg bezár a bazár, idővel a megvásárolt címekhez se lehet majd hozzájutni, de a fizikai kiadáshoz hozzáférsz a polcról), de vannak olyan címek amiket csak digitálisan lehetett letölteni.

Most pedig hogy a Nintendo az utolsó szöget is beverte a koporsóba, kénytelenek leszünk törni előbb utóbb a konzolt ha szeretnénk használni továbbra is az online lehetőségeket.

Idave: A korábban megvásárolt játékokat le lehet tölteni továbbra is (egyelőre) viszont ha jól tudom, a frissítéseket már nem lehet hozzá letölteni. Ami elég nagy probléma, ugyanis bizonyos játékok esetén nem kevés javítócsomag kijött. Pl egy smash bros esetében a frissítések között voltak az új karakterek és pályák, vagy a Xenoblade esetében le lehetett tölteni olyan csomagokat amivel a komplett pályákat és karaktereket letöltötted, így sokkal gyorsabb volt maga a játék (nyilván lemezes kiadás esetén)

[ Szerkesztve ]

üzenetek