nVIDIA Geforce-osok baráti köre - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


shteer
(titán)
Blog

és átkötve a monitort a kártyára helyreállt a rend? :)


Tav-Csoves
(őstag)
Blog

Sziaztok!
nVidia Geforce Experience-vel szoktam felvenni a játékot, és közben discordozom, de a bajom az, hogy a mikrofonom hangját és a barátaim hangját is felveszi.
Hogyan kell úgy beállítani, hogy csak a játékbéli hangokat vegye fel, de a mikrofont, és a Discordét ne vegye fel?
Köszönöm szépen!


Laraxior
(titán)

Új rangrendszer... mi a rosseb... :D


KillHates
(nagyúr)
Blog

Ja! Sajnos kihagyták a nyugger rangot nekem :D


shteer
(titán)
Blog

Nocsak, felébredtél? :D


Laraxior
(titán)

Évente egyszer azért csak írunk ide valamit nem? :Y


- = Zk = -
(félisten)
Blog

ha szeretnél, nosza :C ... :))


KillHates
(nagyúr)
Blog

Isten éltessen sokáig! :C

Legyen mondjuk az, hogy mindenki fényképezze le az nVidia kártyáját! (Neked nem kell mert láttam burzsuj hirdetésed a 3080-al :P )

[ Szerkesztve ]


nesh_019
(senior tag)

Sziasztok, tegnap óta nem működik a streamelés geforce experienceben... Elindítom hogy streameljen és egyből kiírja hogy sikertelen, minden beállítás jól megvan adva, tegnap előtt még jó volt... valaki tapasztalt hasonlót, mi a megoldás mert nagyon felidegesített :W Ez csak az egyik problémám, komolyan anno az AMDvel nem volt ennyi bajom mint most, három éve váltottam geforcera.
legújabb driver van fent
RTX 2060 6GB


shteer
(titán)
Blog

Ide akkor panorámafotó kellene :D


DonMedve
(addikt)

kis 1060-amat inkább be sem rakom. :U


Elmör
(senior tag)
Blog

Még én is a 1080-nal tolom, novemberben lesz 4 éves, erősen elgondolkoztam egy 3080rtx vásárlásán, majd ha lesz reális árban jövőre, bár kellene vennem új nyári gumikat is a kocsira tavasszal meg közben vettem egy ps4 pro + 4k tv kombót és már kényelmesebb ágyból fekve tolni a játékokat, így lehet a PC fejlesztés mégis elmarad. :))


DonMedve
(addikt)

Idén gondolkoztam azon, hogy nekiállok újra játszani, de mostmár kicsit komolyabban és újra FPS-el. 2 éve összeraktam egy gépecskét, igazából akkor még csak a WoT-nak. Amikor a gépet összeraktam, akkor közeledett a bányászláz a vége felé. Jajj de jó mondom, talán visszaállnak az árak normális szintre. Én naív.
Úgy dontottem, hogy amíg egyfostalicska középkategóriás videókártya 150-200K, addig fogják meg, és hosszában tolják fel a kedves kis édes anyukájuk ánuszrózsáján. Így letettem a játszásiról! De jobb így, eljárok edzeni, olvasok, meg néha filmeket nézek.

[ Szerkesztve ]


Elmör
(senior tag)
Blog

Viszonylag keveset játszok, óriási lemaradásban vagyok, 2015-től kezdve van kb. 8-10 játék (Batman Arkham Knight, Fallout 4, AC Syndicate, Dishonored 2, Witcher 3, stb.) aminek egy részét már jóval olcsóbban meg is vettem Steamen, de aztán valahogy mégis úgy alakul, hogy max 3 játékot tudok kitolni 1 évben, így mindig csak halasztom tovább, úgyhogy nem sürgős RTX karit vennem, de szeretnék idővel. Meló után már nem lenne erőm edzeni, most meg főleg, hogy még szombaton is toljuk, inkább elmegyek autózni ha jó idő van vagy kirándulni valamerre, ha meg rossz akkor barátokhoz iszogatni vagy kocsmázni, filmet nézni, meg ritkán a gép elé játszani.


shteer
(titán)
Blog

Csak szim. Nyáron talán 2x ültem benne. Vennék is jobb kormányt, de kb akkor lesz használva ha behavazódik :)


DonMedve
(addikt)

Hát nekem is úgy fest, hogy meló munkahelyen, onnan go edzeni, aztán van úgy, hogy itthon is dolgozom masszőrként. Tavaly leraktam, másodállásba azt is tolom. Avval is kellene továbbképeznem magam, de idióta vírushiszti miatt ugye nincsenek tanfolyamok, csak online, az meg engem nem vonz.
Edzeni én is azért megyek melóból egyenesen, mert ha hazajönnék, már nekem sem lenne lelkierőm. Ha nincs ittjóhon munka, akkor mint mondtam olvasok, streamet nézek, filmet nagyon ritkán.

shteer: A napokban nekem is az járt fejemben, hogy esténként télen kicsit lötyögök valami gaméval. Steamen vettem egy PC builder siumulator nevű játékot, nagyon komálom! :DD
Mg megvettem a Witcher mindhárom részét akcióban, azt is végig kellene vinnem. :U


Elmör
(senior tag)
Blog

No mégis lett pc fejlesztés, 15 év után áttértem AMD-re, pedig a Core 2 Duo korszak óta fogta az Intel a kezem, de most, hogy bőven 30 ezer Ft különbség van az aktuál i7-es és a Ryzen 7 között már elbillent a mérleg a másik irányba. Persze a 10700K gyorsabb, vágom, de annyival nem, hogy nekem megérje azt a 30K-t. Nem beszélve arról, hogy az alaplap tudja a PCI-E 4.0-t is, Intelnél ez nem lett volna ilyen árban. Már csak vga-t kell majd szerezni, de amíg ilyen árban vannak a 3080-asok addig marad a 1080. A Cyberpunk 2077-et előrendeltem, szerintem bőven szép lesz ezzel a karival is, inkább a játék sztorija legyen jó, érdeklődést fenttartva, mert különben tényleg semmi értelme az egésznek, akkor tényleg ott lesz a PS5, ami megjelenik rá az is bőven sok, elmegy a tv-n, a pc-t meg lehet downgradelni aztán menjen rajta max a passziánsz. :))

[ Szerkesztve ]


Laraxior
(titán)

Én is újítottam ;]

alt="" title=""

alt="" title=""

Hja meg itt a 4.:

[ Szerkesztve ]


KillHates
(nagyúr)
Blog

Akkor most nincsen gondod a fűtésre! :C :D


Laraxior
(titán)

Naná, főleg hogy ezek is itt vannak: :D

üzenetek