[RIOS ERROR] nVIDIA Geforce-osok baráti köre - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

nVIDIA Geforce-osok baráti köre - Lokál fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Elmör
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]

Sziasztok!
Ki hogy van? :U

Remélem elkerül mindenkit a Covid, nem úgy mint engem, hogy már másodszor voltam benne 1 év alatt, igaz oltatlan vagyok, meg most másodszorra csak 1 hetet voltam szabin miatta, de azért na. :))

Még november elején sikerült lecsapnom itt Szentgotthárdon 1 házra, sikerült hitellel megvenni, mivel a lakásból még nem tudtam hirtelen átköltözni, így muszáj volt hitelt felvennem, de ha jövőre eladom a lakást, akkor vissza is tudom fizetni rögtön, meg még marad is belőle valamennyi. Nagyon elmentek az árak, 36 misiért hirdették, 60 éves ház, 1400 négyzet a telek, a ház abból 100 négyzetméter, 80 pedig a hasznos, mivel van egy elő terasz kint, tető alatti, de inkább keskeny és hosszú, nem négyzet alakú sajna. Ja meg garázs mellette, egybeépítve. A becslő 35 millióra értékelte (10 éve lett új tető, új áramvezeték és víz húzva), végül 34-ért vettem meg (ablakcserével és új zárral együtt). Aztán persze kiderültek dolgok, mivel mi még lakottan néztük meg, így amikor kiköltözött a bérlő, akkor láttam meg, hogy a parketta több helyen szú rágta, úgyhogy fel is szedtem, aztán jött a hidegzuhany, hogy alig van beton alatta, úgyhogy jövő héten jön a brigád és csinálják, feltörik és újra lesz szigetelve. :W Utána festés meg laminált padló és költözhető. A fűtés sajnos csak fa, kandalló, így muszáj volt vennem infrapanelokat is, hogy ha bármi történik velem, teszem azt eltöröm a lábam, azért valahogy be tudjak fűteni. Itt a lakásban ugye csak felcsavarom és megy is. :DDD Cserébe jó drága, talán a fával jobban járok, 2 kandalló csak ki tudja fűteni, főleg, hogy a háló csak 14 négyzet, a nappali 25, a fürdő pici, így azt hamar felfűti az infra, már kipróbáltam, mivel ott nem kell festeni felszereltük. A többi még várat magára. Remélem Karácsony előtt be tudok költözni, akkor januárban kipakoljuk a lakást aztán meghirdetem, becslő szerint 25-27 millió körül ér, mert az közelebb van a központhoz, 76 négyzetméter, földszinti, igaz erősen felújítandó (ablakok csere, fürdő komplett csere, falak repedezettek, festés is kellene, na meg a parketta itt is gáz néhol, legalábbis én ezt terveztem ha maradtam volna itt).
Összességében örülök, hogy végre itthagyom a panelt, mert ma épp nem, de általában vasárnap reggel fúrnak, mindig van új lakó aki felújít, na meg felettem kutyás meg gyerekes is van és néha megőrjít, amikor hajnalban hétvégén felvernek. A kocsi is végre ott lesz kéznél, nem 10 perc gyaloglásra bent a saras garázssoron, lesz hátul kertem, ahol lehet sütni, na meg annyi gyümölcsfa, hogy fogok belőle pálinkát főzetni. Arról nem is beszélve, hogy itt a fűtés nagyjából 220 ezer Ft és nem temperálnak éjjel, tehát este 10 és reggel 5 között nincs fűtés még mínuszokban sem. Ott meg úgy fogok tüzelni ahogy akarok, max akkor szívom meg ha több napra elmegyek, de lehet jövőre bevezettetem a gázt vagy megpályázom a napkollektort a déli oldalra és akkor mehet a villanyos fűtés maxon. Képeket lövök majd, aztán teszek fel párat ide is.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]