[RIOS ERROR] nVIDIA Geforce-osok baráti köre - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

nVIDIA Geforce-osok baráti köre - Lokál fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Elmör
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]

Én is! Picit változott a ház, de nem sok minden. :DDD
Februárban lett meg a légkondi, utána már nem fáztam, csak sokat eszik, úgyhogy gondolkoztam mi legyen. Így lett mellé....

Nyáron rakattam egy cserépkályhát a nagyobbik kandalló helyére amit eladtam gyorsan. :DD
Elkészült a könnyű szerkezetes garázs is tavasszal, amit viszont én lapátoltam sokat (kavics, sóder stb.) meg betonoztam egy ismerőssel, nem volt könnyű meló.
Sajnos azóta az Astrát eladtam, mert tesóm vett magának új autót és egy 2004-es 1.3 benzin Fiestát megörököltem tőle, az Astra nagyon rozsdás volt és 99-es, úgyhogy bár több mindent lehetett vele cipelni, mégis ő ment a háztól. :(
Lett közben bent is pár új bútorom, most már csak a képek hiányoznak. Ezt a vitrines szekrényt imádom,jó választás volt.

Nyáron itthon nyaraltunk picit a Tokaji borvidéken, Villányban, Balcsin pár napot, de semmi különös. Október végén vonattal mentünk ki Prágába egy hosszú hétvégére, na azt nem ajánlom senkinek sem őszintén, mert rohadt hosszú az út, kb. 8 órát mentünk, pici a fülke, kifoghatsz olyan embereket akikkel 10 percet nem töltenél együtt egy teremben, nemhogy 8 órát, de ez volt olcsó, 7-en mentünk és jól éreztük ott magunkat, még én is söröztem, pedig nem vagyok sörös.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]