nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116) - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


_stick_
(őstag)

Sziasztok!
Pár hónapja vásároltam egy használt gigabyte 1660 super karit és amióta a gépben van érdekes hibát produkál. Az elején mikor pár játékkal teszteltem az FPS-eket max beállításon, akkor random crash-elt a gép és kidobott az asztalra. (forza horizon 5 jellemzően). Pár hétre rá tettem fel friss windows-t (10), viszont a fenti hiba azóta is rendszeresen előjön, viszont már nem az asztalra dob, hanem lekapcsol a gép, majd magától 1-2 mp múlva újraindul.
A forza horizon-nál meg tudtam szüntetni ezt a hibát, hogy lejjebb vettem a grafikai beállításokat, amíg nem fagy a gép. Pár hete feltettem a mechwarrior 5-öt, ahol szintén előjött a hiba (közel max beállításon) viszont nem random, hanem a küldetés végén a summary ablak előtt fagy le, minden esetben. Ennél még nem próbáltam visszavenni a beállításokból, mert teljesen jól fut, de most majd ez következik.

Az eseménynapblóban kernel power 41 hibát ír, így elkezdtem a tápegységre gyanakodni, ezért OCCT-vel egy órán keresztül izzasztottam a gépet, de nem volt hiba, bírta a stressz tesztet. Jelenleg alulfeszelten játszom a kártyával, de sajnos így is előjön a hiba...:
Ami még érdekes, hogy mikor átvettem a kártyát majd' egy napig futtattam maxon az unigine heaven-t és sosem volt hiba. Csak a játékok alatt.

Mit gondoltok? :R

üzenetek