NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102) - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


MasterDeeJay
(veterán)
Blog

Úgy állítom hogy Quick Preset: "RT: Overdrive" ez felvszi mindent maxra advancedben is és bekattintom a frame gen-t (ettől customnak írja). Na én így mértem. Persze a frame gen azt nevezhetjük csalásnak is benchmark részéről hiszen nem játék álltal generált valós frameket jelenít meg hanem becsült köztes frameket. Ilyen szempontból minden tesztben a frame gen csalás csak ugye a végeredményben meg használhatóak azok a generált framek is. (leszámítva a hozzáadott késleltetést) Nem fogom használni a frame gent csak poénból raktam be, vsync-el játszok fix60-on. Meg path tracingel sem fogok +70w-ot és extra venti zajt nem ér meg még (majd talán padozás után).

1440p-vel az lesz a baj hogy kifut a 10Gb vramból szerintem Path tracingnél, így fullhd-n is 9Gb-ot fogyaszt. Sima RT-nél elég 4k-ra is a 10Gb vram.
Amúgy nálad az a Ryzen 5900x messze erősebb mint az én ős Skylakem.

Annyi hogy nálam pluszban van reshade is viszont azt kikapcsolom hotkey-el.
Játszani nem így szoktam mert ocsmány, hanem kikapcsolom ami nem tetszik kézzel aztán meg van egy jópár mod is fent azokat meg bekapcsolom vortex-ben. (moddolva nem fut le a benchmark hanem kidob az asztalra) Most nincsenek modok bekapcsolva, meg lefrissítve sem. Mostanában fallout4 megy ezerrel, az procilimites az őskövület motor miatt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek