OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb! - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


fokukac
(nagyúr)

arról nem én tehetek, hogy ti a kőkorban éltek... :P

Az elmúlt 5 év telefonjainak és laptopjainak a 90%-a usb-c-s, de a felsőbb kategóriában már 7-8-9 éve elterjedt. De ilyen a csatlakozója a tableteknek (igen, még az apple-esnek is), sőt, az e-book olvasóknak, e-ink-es jegyzettömböknek, tv-okosítóknak, dokkolóknak, mindennek. De már routeren is láttam. SŐt, itt az irodában van egy asztali lámpám, azon is van.

Na mindegy, szerintem ez egy jó irány, hogy van egy közös szabvány, és ha van egy töltőm, fülhallgatóm, azt bedughatom a másik termékbe is. És mind tudja a gyorstöltést. vagy ezt már mondtam? :) Az USB-a-s kábelek nem tudták.

Amúgy azt is látom, hogy előszeretettel mossátok össze a dolgokat. Pl. hogy a kábel két vége milyen... btw már a 2019-es iphone 11 pro óta ad az apple is olyan kábelt, aminek a másik vége usb-c volt, csak hát így nagyobb volt a biznisz, hogy a kábel telefonba dugós fele lightning volt... Aztán persze már töltőfejet sem adtak.
Hogy mi van a PC-n, meg az xboxon. Az elmúlt 6-8 évben a pc-ken is van usb-c, és a laptopokon is.
de mindegy. A pixelekhez mindig adtak usb-a-s kábelt is, és/vagy usb-a/usb-c átalakítót is. Bámulatos, hol tart már a tudomány..! :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek