OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


powerup2
(addikt)

kicsit gáznak érzem 2019-be ezt :D


bigmasterg
(addikt)

C8-as LG-m most szólt, hogy szoftverfrissítés érkezett.
Megvan valakinek, hogy ez mit tartalmazhat?

Közben nézem, hogy egy hete jött ki?

szerk.: Látom tegnap is kérdezték már. :) + [link]

[ Szerkesztve ]


alaves
(addikt)

Ha tényleg a Samsung tette közzé ezt az anyagot, akkor valószínűleg összeomlóban van a TV üzletáguk. Véleményem szerint a QD-OLED is csak humbuk, mint a microLED-jük.


Szabi2121
(tag)

Köszönöm

Igen film nézésre szeretnénk valamint adat tárolásra használni. Tv, 2 laptop valamint egy asztali gépnek. Van 5g-s router otthon. Lehetséges a wifis kapcsolat. Jelenleg kábelen van a tv mert a routert kb “fél” jel erőséggel látja. Elvileg ha megfelelően összekötöm a rendszert akkor már mindenféle konfigolás nélkül látnia kellene a nas-t a tv nek gondolom?.


daneel_hu
(addikt)

Ha a NAS képes médiafile-ok vagy mappák megosztására akkor nem kell semmi extrát csinálni, igen.


AkosKJ
(tag)

Elvileg azt hogy:

Javítja a szakaszos lejátszási hibát a VUDU alkalmazásban 4K tartalom lejátszásakor.
Kell mint egy falat kenyér :C


renatto
(őstag)

"QLED Burn-in free - Samsung" lezárással kétlem, hogy LG, Sony vagy Pana reklámozna - általuk nem gyártott - QLED technológiát! :))


Szabi2121
(tag)

Köszönöm


alaves
(addikt)

Úgy értettem, hogy valami fake dolog, valaki szórakozásból készített ilyet. Egyébként valószínűsítem, hogy a Sony és a Panasonic TV üzletága is bajban lenne, ha nem vesznek OLED kijelzőt az LG-től. Habár a Sony-nak lehet tartaléka a 30 éves CRT-s egyeduralkodásból. :K


krx21
(nagyúr)

A sony-nak van tartaléka, de nem a CRT eladásokból. Nagyon sok lábon álló cég....
A televíziós üzletága, viszont sajnos igen csak küszködik már jopár éve...


daneel_hu
(addikt)

Nem hiszem mert annyira jó az elektronika és a vezérlés(!), + nincs jobb mozgásmegjelenítő csip, hogy még a sz***ból is várat építenek. :) ;)
Nem kell oda semmiféle LG-panel. :DD


Retro11
(senior tag)
Blog

Sziasztok!

Gondoltam leírom mi a tapasztalat az LG C8-al egy év használat után.

Long story short, háromszor cserélték a készüléket, most pedig szervizben van a negyedik (pénteken jön vissza), kijelzőt és alaplapot cseréltek. Elméletileg sem banding, sem pedig pixel hiba nincs. Tápot nem cseréltek, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy a villogás probléma megmarad, de sebaj, megy vissza szervizbe ismét.

Konklúzió (közös, asszonypajtás is egyet ért).: Tv-t mi már nem veszünk, következőnek csak és kizárólag projektorba invesztálunk. :D

[ Szerkesztve ]


Gigi01
(őstag)

Ott is lesz baj elhiheted,biggyed majd a szátok széle. :DDD


dh66e
(veterán)

Megírnád hogy mi is volt a valós próbléma ami miatt ennyiszer kellett cserélni mert az nem jött át nekem. :B


Gigi01
(őstag)

Ott írja,hogy banding nem lesz,már rossz,mert lesz.Ok! ;]

[ Szerkesztve ]


dh66e
(veterán)

Azért várjuk meg mit ír. :K


Retro11
(senior tag)
Blog

Első megadta magát két hét használat után. Második pixelhibás volt és a kép jobb oldala világosabb volt mint a bal. Harmadik banding, masszív elszíneződés a kép közepén. Negyedik, banding, elszíneződés - konkrétan a fehér az sárga volt a kép felén, ez húzta a legtovább, mert már belefáradtunk a sz@rakodásba, de nemrég elkezdett villogni / vibrálni világosabb tartalomnál a kép, így bevitettük szervizbe, cseréltek is kijelzőt és alaplapot szó nélkül, pénteken jön vissza. Ahogy olvastam ez a flicker issue ez általában táp, azt pont nem cseréltek, úgyhogy lehet megy megint vissza. Kb. ennyi a történet.

Ja, és a banding nálunk nem változott semennyit közel egy év alatt.

Gigi01: Felhívtak a szervizből, megkérdeztem, most pedig leírtam mit mondott - szervizes szerint ez a kijelző hiba mentes. Ha mégis lesz sávosodás és zavaró, akkor megy vissza megint. :)

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Szerintem az LG nélkül már rég csődbe ment volna az összes nagyhírű japán cég. Olyan cégek is, amik már akkor szórakoztató elektronikát gyártottak (tv-t is), amikor még az LG tervbe sem volt véve. Most az LG paneleken élnek túl, mint egy utolsó fűszálba, úgy kapaszkodnak belé szegények. Az LG-nek totál érdeke életben tartani ezeket a csőd szélén álló cégeket, hátha kifejleszt valamelyik egy jobb technológiát az utolsó fillérjeiből, hogy aztán egy sokkal jobb, tartósabb, beégésbiztosabb panellel jöjjenek elő. Ez tök logikus amúgy. 🤪
Ja nem...😁


Celtis
(veterán)

Mindenki jobban járna ha inkább visszaadnák a vételárat.


Retro11
(senior tag)
Blog

Mi már pedzegettük a témát, egyelőre lelkesen javíttatják, meglátjuk mi lesz a vége. Egyetértünk egyébként. (Customer service-re egy rossz szavunk nem lehet, nincs is, mindig segítőkészek)

[ Szerkesztve ]

üzenetek