OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Callisto
(őstag)

Én is könnyedén észreveszem. Egyik ebben jobb, másik abban. De mintha ezt is írtam volna.

Egyébként a mai napig a CRT adja a legjobb képminőséget. És ez nem vicc.

[ Szerkesztve ]


Erwinke
(aktív tag)

Sziasztok!
LG 55c9 most 1300€, jó ár érte? Épp csüt volt fenn egy teszt a b9ről és arra irtak 400 000ft os árat. Igaz ha 330 al számolunk akkor ez is annyiba jön ki cca, de ez vlmivel jobb ha jól tudom.

Köszi. Szép napot!


rothfb
(veterán)

:DDD :DD


powerup2
(addikt)

Azt tudja valaki hogy pl a netflixen nézek egy sorozatot de tudom hogy annak DD+ a hangja viszont az erősítőn csak 5.1 látok ha viszont letöltöm a sorozatot és média lejátszóról himedia q5 pro-ról nézem akkor rendesen kiírja hogy DD+ az oled tv-m pedig B7-es LG ???


krx21
(nagyúr)

"Egyébként a mai napig a CRT adja a legjobb képminőséget. És ez nem vicc."
Igen, de max SD felbontásban és ott is kevesebb kontrasztal és színnel...


Celtis
(veterán)

Még ha a Tv tudja is, sem az optikai kimenet sem az ARC nem támogatja HD audio formátumok átvitelét.


powerup2
(addikt)

Akkor kell egy média lájátszó ami támogatja a Dolby Visiont és megy rajta a netflix is :) csak melyik média lejátszó tudja mindezt ?


grabber
(addikt)
Blog

Ha lejárt a gari az OLEDre majd jöttök a másik forumba ti is,mert nem lesz ingyen panel csere :D
Nincs oled vs qled topik. De nem is kell :R

[ Szerkesztve ]


Celtis
(veterán)

Lehet, hogy addigra már a samsung se fog LCD-t gyártani. :DD


rothfb
(veterán)

Pont azt akartam mondani, hogy a Samu is csak oledet fog gyártani, aztán a qledesek jönnek majd ide.;]


Celtis
(veterán)

Miközben a másik topikból kiderül, hogy valójában csak savanyú a szőlő. :)


grabber
(addikt)
Blog

Ezt nem lehet tudni. Igen kár,hogy a qled nem tud olyan feketét mint az oled. De ezzel tisztában is voltam. Viszont karácsonykor nem kell szervizest hívnom. Éjjel nappal mehet a TV,ezt nem tudja az oled. De ezt ti is tudjátok,mert nem éjjel nappal néztek rajta tv-t. Csak alkalmanként és azt minőségibben.

Nektek meg azért savanyú a szőlő,mert vesztek egy tv-t, de nem lehet rajta játszani mert beéghet. Ha beég nincs gari rà hivatalosan. Ha egyszer nem cserèlnek benne panelt,akkor meg nem sokat ér majd. Vissza kell venni a fényerőt,mert tönkremehet ha nem teszed. Van egy Ferrarid,de ha felpörgeted a motort és tönkremegy,akkor nincs rá gari. Olednél ezt simán leírják. Addig amíg az LG így áll hozzá,addig ez nem hátrány mert megjavítja. De akármikor hozhat döntést,hogy a sok panel csere drága neki és csak akkor cserélik ha az a hivatalos gariztatásnak megfelel. Akkor sokan nem kapnának már ingyen cserét. Ezt senki nem vállalja,hogy így marad a gariztatás.

Egyelőre azt tűnik,hogy ti győzködtök mindenkit hogy mennyire jó tv ez. De ez csak akkor igaz,ha van rá gari és ingyen panelcsere. Mert ha a garinak vége,akkor a tv egyszer beég vagy előjön hibája(sajnos előfordul) akkor már nem sokat ér majd. Jön az új vásárlás,mint.megoldás. Kíváncsi leszek,hogy 3-5 év múlva mi lesz a vélemény. De akinek OLEDre volt pénze,remélhetőleg megteheti hogy vesz újat és nem érdekli ha tönkremegy a tv-je. Majd az idő megválaszolja. Remélem akkor is amennyire nyíltan szidjátok a qled-et(vagy negatívan álltok hozzá) annyira nyíltan vállaljátok ha az oled-nél gari után probléma lesz. Remélem nem lesz,de jó lenne ha hosszú távú tapasztalat is lenne. Mert egy jó tv-t nem pár évre venne az ember. Minimum 5 év szerintem elvárható. De erre csak az idő ad majd választ. Lehet,hogy qledem előbb megy tönkre,akkor nyugi ide is be fogom írni. Legyen tapasztalat,hogy az tartósabb- vagy nem.


Darth_Revan
(veterán)
Blog

Rendeltem Telekomtól B8-as tévét 280k-ért és mai napra volt beállítva kiszállítás.
Még mindig rendelés teljesítése státuszon van ezért felhívtam őket, hogy ha már vettem ki mai napra szabit akkor ugye nem szívatnak meg és nem felejtették elküldeni... hát a válasz az volt, hogy még központi raktárban van és tuti nem lesz ma kiszállítva és fogalmuk sincs miért nincs még feldolgozva :W

[ Szerkesztve ]


Celtis
(veterán)

Egyrészt, ha nekem válaszolsz, ne használj többesszámot!
Másrészt baromira célt tévesztesz, mert nekem nincs OLED TV-m. Volt rá pénzem, megvettem, de elálltam a vásárlástól, mivel zavart a tinting. (egy fos qled-et váltott, de az másik történet).
Ettől függetlenül lenyűgözőnek tartom az OLED képminőségét, továbbá megint meggyőződtem az LG magas színvonalú ügyfél kiszolgálásáról, és alig várom, hogy megint OLED-em legyen.
Volt plazmám több is, szóval ez a beégés para teljesen hidegen hagy. Akkor is azok jöttek ezzel, akiknek soha nem volt plazma TV-jük.

üzenetek