OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


hello28
(aktív tag)

Amúgy ezt hogy érted ha elfogy akkor visszacsomagoljak?
vagy kiállított darab ?


Gtaati
(őstag)

Helló Mindenki!

Régebben volt itt szó a külső usb3.0-as lan adapterekről, valaki meg tudná mondani, hogy mely tipusú chip-el szereltek kompatibilisek a webos-el? Köszönöm! :R


Northlorien
(tag)

oh lehet kapni, tök jó!!! köszönöm szépen.


GalaHU
(őstag)

Ez azért attól függ, hogy milyen játékhoz! Egy egerészős fps-ben nyilván nem látod át a teljes teret élesen, de én pl. autószimezek (néha röpködök) oda pont megfelelő egy 55-ös Oled, kb fél méterre ülök tőle.

Nagyon várom hogy végre készre reszeljék a C9 firmware-ét, mert már így is gamechanger a 120fps 4k-ban, pláne ha megy majd a G-sync! Viva la HDMI 2.1! ;)


snpetit
(aktív tag)

Ha nincs valami baromi nagy hiányod jelenleg a B8-al akkor óltári nagy pazarlás BX-re váltani, de még a CX -is. Max, ha nagyon jó áron kapod vagy a régiből szinte ráfizetés nélkül ki tudsz szállni.


hello28
(aktív tag)

Szia
65b8 nem lehet bx árban eladni jelen esetben 200-300 ráfizetéssel lehetne cserélni ...sajnos
c9 meg már nincs ..
Jobb kép és gamer része plusz 2.1 hdmi ennyi..


nosedive
(csendes tag)

@ΞΔGLΞ @Calogero köszi mindkettőtöknek a tippeket.

A szolgáltató elég normálisan állt a dologhoz, egy szó nélkül cserélte a kártyát. Egy órája van benn a TV-ben, eddig - koppkoppkopp - úgy tűnik a csere megoldototta a problémát.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Akkor visszaszívom, nem gondoltam volna, hogy már a kártyának is van hangja. :U


alaves
(addikt)

Egyetértek, játékhoz is és PC monitorként is még az 55"-es is éppenhogy megfelelő 2160p felbontással 50-70 cm-ről. Csak egy példa: egyéni szövegméret (DPI) nálam 165%-on van a kényelmes olvashatóság kedvéért.
Nem értem mire ez a 48"-as mizéria :F (persze lehet 1080p-re is állítani, de akkor meg minek az UHD TV :U )


Bazsi81
(tag)

Sziasztok! Mit takarhat az új frissítés(03.11.25.)?A készülék cx55.


alaves
(addikt)

Improved NVIDIA GeForce RTX 30 Series compatibility issues.


Madwe
(nagyúr)

Leginkább a 3080 3090es, gsync hibák javítása van benne. Az elmosott sötétszint vrr esetén pl még ebben nincs javítva tudtommal...


Bazsi81
(tag)

Köszi.


GalaHU
(őstag)

És mikor jön már C9-re is???? :O


jugeen
(addikt)

Lehet ekézni, mert bekapcsolva felejtettem az automata frissítést, de kb. másfél hete futott le a CX-emen, a jelenlegi verzió 03.11.26. Leírás róla sehol. Ha valakinek van róla információja, kérem, ossza meg. Köszönöm!
Amúgy visszafelé lehet frissíteni?


gulb
(senior tag)

Udv mindenkinek, csatlakoztam az Oled tv-sek tarsasagahoz egy szereny LG 55CX-el. Hat oszinten tenyleg nagyon mas egy oled! Apple Tv+ meg nagyon jo kepet tud ezen produkalni.


Madwe
(nagyúr)

Itt olvasgass vissza, volt róla szó pár lappal hátrébb (most nem keresem ki, bocsi :) [link]
downgrade-elni nem tudsz, volt valami issue ami miatt visszavonták (azt hiszem a gsync 3080 esetén visszahozta a flickeringet vagy valami hasonló...) .27re kell várni ha az téged érint

[ Szerkesztve ]


jugeen
(addikt)

Köszönöm! :R

Nem tett boldoggá ez a hír. Mindenesetre érdekes verziózási logikát követ az LG. 26 után 25. Minőségellenőrzésből nálam példásra vizsgáztak...


Bazsi81
(tag)

Köszi.


5oultrain
(aktív tag)

Sziasztok! A napokban lettem boldog tulajdonosa egy LG C9 oled tv-nek. Ez az első oled tv-ém, nagyon szép. Egy kérdésem lenne. Le futtattam ezt a tesztet: [link]
Azt vettem észre h fekete alapon a fehér dolgoknak van egy kis fény udvaruk (dimming) nem akkora mint a LED-es tvéknél, de mintha úgy látnám. Vagy csak a szemem káprázik? :)
Vagy ha ez belefér és normális akkor hagyom.
Köszi előre is!

üzenetek