OTP Bank topic - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


Llew
(senior tag)

Bemész a bankba?


Remekelek28
(őstag)

üdv A hitelkártyámat a szüleimnél hagytam és most vásárolnék netről,emagról,épp a kártya adatait kéri. A netbankon a lejárati dátumot,vagy a ccv kódot láthatom valahol? vagy telefonon meg tudja mondani az ügyfélszolgálat?

[ Szerkesztve ]


norti
(addikt)

Nem és nem. Csak a kártyán vannak ezek. Hívd fel a szüleidet, ennyi a megoldás.


Oldman2
(veterán)
Blog

Igen, ezek az adatok lekérdezhetőek a régi webes felületen.

up: Megnéztem, sajnos csak a webkártya adatai kérdezhetőek le.

[ Szerkesztve ]


Vater
(csendes tag)

Elhagytam az egy éve igényelt kártyámat ami 01/2025-ig volt "érvényes". Ma kaptam meg az újat, erre az is 01/2025 érvényes, szóval használhatom még hat hónapig. Mi a f**** ez normális így vagy csak megvicceltek? :))


Peter.70
(őstag)

Gondolom, mivel " csak " elhagytad a régi lejárat idő maradt


Noxy
(veterán)

Ez most mennyibe fájt?
Én egyszer az ATM-be felejtettem, 3 e-ért kaptam vissza 3 hét után.


DS39
(nagyúr)

mondjuk ennek nem sok értelme van, ha újat gyártanak, az 3 évig érvényes.
direkt minek gyártani olyat, ami kb. fél év múlva kuka.


lm83
(őstag)

Mi is úgyanígy kaptuk mikor különböző okok miatt cserélve lett a kártya.


yogibear
(addikt)

Normális... meg kellene végre tanulni elolvasni néha a hirdetményeket, nem szórakozásból teszik ki...

(123) A Pótkártya rendelkezésre bocsátása az adott kártyához tartozó mindenkor hatályos Hirdetményben közzétett mértékű Pótkártya díj felszámítása mellett történik, kivéve a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan Kártya miatti Pótkártya igénylés.
(124) A Pótkártya a pótolt Kártya helyébe lép. Pótkártya igénylés esetén a pótkártya új PIN kóddal készül. Lakossági betéti kártyák bankfiókban történő pótkártya igénylése során a Kártyabirtokosnak kell PIN kódot választania a POS terminálon keresztül. A PIN nem kerül tárolásra. A Bank javasolja, hogy a pótkártyához tartozó PIN kód biztonsági okokból ne egyezzen meg a letiltott kártya PIN kódjával. Sikertelen PIN megadás esetén a PIN kód legyártásra kerül.
(125) Pótkártyára automatikusan érvényes lesz a jogelőd – pótolt – Kártyához tartozó TeleKód és lejárati dátum. Ha a kártyabirtokos a pótkártya rendelésekor a Telekódot megadta, a pótkártya nem a jogelőd – pótolt – Kártya TeleKódjával, hanem a rendeléskor megadott TeleKóddal használható

[link]

Elvesztés, vagy gyárilag hibás kártya esetén pótkártyát adnak...
Újat, új lejárattal csak akkor adnak, ha a régi még érvényes, de más típust kérsz helyette, pl eddig Visa volt és MC-ot akarsz és a régit leadod...

[ Szerkesztve ]


customer114
(senior tag)

Sziasztok!

OTP-nél vásárolt PMAP lejárat előtti eladásakor mennyi időt vesznigénybe a kiutalás?
Köszönöm :R


pavika
(tag)

Sziasztok.
Munkába jövet bementem az Otp-be érdeklődni. Régóta net számla csomagom van és úgy néztem hogy a smart csomag megfelelőbb lenne a szokásaimat nézve. Nem használok csoportos beszedést, nem nagyon utalgatok sehova. Revolut kártyám van, azt használom sok mindenre. Az ügyintéző azt felelte, hogy ne váltsak mert a smart csomaggal rosszabbul járok. Valamit félre értelmeztem a smart csomaggal kapcsolatban vagy az ügyintézőnek van igaza? Arra sem kaptam kielégítő választ, hogy eddig mindig mastercard kártyát kaptam most utoljára pedig visa-t. Miért történt változás? Több időm nem volt munka előtt így időpontot kértem.
Előre is köszönöm a véleményeteket!


csako
(veterán)

Smart csomag csak akkor "rosszabb", ha nem érkezik rá jövedelem és így nem lesz nullázva a havidíj. A hirdetmény tartalmazza a pontos feltételeket.


Llew
(senior tag)

Az ügyintező le fog beszelni, mert a net csomagra mindenkepp fizetsz havidíjakat a smartot viszont ha jön rá elég fizu, akkor nullazhatod. Ezt korabban velem is eljatszották kevesbe tudatos hozáállással. Aztan legközelebb mar úgy mentem be, hogy rendesen utananeztem es mondtam hogy csomagot akarok valtani. Nem erdeklodni nezelodni, hanem tegyek at es pont.


Peter.70
(őstag)

Csak határozottan :D


Grande Ale
(őstag)

Nekem is régi Net számlacsomagom van. Van rajta pár csoportos beszedés, állandó utalás. Gyakorlatilag jobban járnék a Smart csomaggal?


Cblacksmithc
(junior tag)

:K

ha jól értem nettó 150e.ft jövedelem kell, hogy érkezzen rá

[ Szerkesztve ]


Peter.70
(őstag)

A csoportos beszedést ki tudod váltani kártyás fizetéssel, és akkor még redukálható a ktsg


Prien
(addikt)

Én úgy tudom, hogy ha havonta legalább 2x belépsz online a fiókodba, akkor nincs havidíja a Net számlacsomagnak sem. :U
( Mobiltelefonról is számolja, ha belépsz az OTP Bank applikációba.)

[ Szerkesztve ]

üzenetek