Microsoft Outlook topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


ph2012
(senior tag)

Néhány naponta néhány száz e-mail szoktam elküldeni. Amiatt, hogy ez gyorsan menjen meg akartam venni a Microsoft 365 Personal-t. Chat-eltem a Microsoft külföldi ügyfélszolgálatával és azt írta, hogy a Personal napi 5000 e-mail enged elküldeni. Megvettem de nem engedi. Néhány száz e-mailt sem enged egyszerre elküldeni.
Ti mit tudtok erről? A Microsoft 365 Personal enged napi 5000 e-mailt elküldeni?
Köszi a választ.

[ Szerkesztve ]


ph2012
(senior tag)

A Microsoft 365 Personal enged napi 5000 e-mailt elküldeni?
Köszi a választ.


zorzy4
(őstag)

Én úgy látom nem!


ledgeri
(nagyúr)

Mivel sajna nincs microsoft fiók topik, itt próbáloznék azzal, hogy van microsoft fiókoknak "google takeout" megfelelője?
Egy hely ahol minden csatolt szolgáltatás adata lekérhető, lementhető?


ACE-
(addikt)

Az Outlook 2016-al van olyan gondom, hogy egy Beérkezett üzenetek alatt található almappában vannak kiszűrt levelek. Erre a könyvtárra jobb klikkel, Tulajdonságokat választva, az Archiválás fülön be van állítva, hogy minden olyat ami 1 napos, helyezzen át az alapértelmezett archív mappába, de ezt mégsem teszi meg.
A Fájl, beállítások, speciális, Archiválási beállítások alatt az van beállítva hogy naponta végezze el az archiválást.
Ha a Fájl, karbantartási eszközöknél az Archiválásnál beállítom hogy minden mappa archiválása a beállítottak szerint, akkor megcsinálja.
Miért nem csinálja meg magától?


macilaci78
(nagyúr)

Sziasztok!

Windows 10 Pro, Office Professional Plus 2016

Hogy lehet megoldani, hogy az új Outlook ne erőltesse magát? A naptárat használom, egy privát és egy céges levelezés naptárbejegyzései (mindkettő google mail), pár ország ünnepnapjai vannak leszinkronizálva, csak ezt használom az outlookból és a régi egyszerűen jobb.
A levelezést a webes felületen használom, a többi funkciót még csak nem is minden héten nyitom meg.

Köszi! :R


ph2012
(senior tag)

Sziasztok! Le lehet valahogy tölteni az Outlookban az eddig használt összes e-mail címet amire eddig leveleket küldtem? Van ennek valamilyen módja? Köszönöm a választ.


ledgeri
(nagyúr)

Itt is: Ha nem volt beállítva, hogy mentve legyenek a kapcsolatok (amik nem tudom, hogy az összes küldést, vagy csak a beszélgetést tartalmaznák), csak az elküldött levelekben bíznék... Bár ha most küldenék üzenetet, és írnék valamilyen címet elkezdődik az autofill "partnerekkel", de nincsenek "címzettjeim" mentve.


ph2012
(senior tag)

A szolgáltató, a Microsoft nem tudja megküldeni az e-mail címek listáját?

[ Szerkesztve ]


ledgeri
(nagyúr)

Passz. Outlook kisöprésembe még nem kezdtem bel részleteiben :)


Atomantiii
(őstag)

PC újratelepítése után sehogy sem tudom elérni, hogy az outlook megjelenítse a korábbi régebbi üzeneteimet. Már minden beállítást átnéztem, de sehogy sem jön össze - ez a verzió van fent - Microsoft® Outlook® a Microsoft 365-höz MSO (2404 buildverzió16.0.17531.20140) 64 bites.

A mobilappba belépve ugyanazzal a fiókkal megvan minden korábbi üzenet. Valakinek van-e bármilyen ötlete, hogy merre induljak el?

[ Szerkesztve ]


Atomantiii
(őstag)

Mondjuk az új leveleket sem tölti le, de küldeni meg tudok vele, ezért nem teljesen értem mi lehet a baja.


Reinhardt
(őstag)

Hello,

A ceges email cimemhez az IT hozzaadta meg a karbantartok es a recepcio email cimeit is, szoval latom oket/tudok emailt kuldeni roluk.
Az otthoni laptopomra feltelepitettem meg regebben az Outlook Office 16-os verziojat, es mikor bejelentkeztem rogton megjelentek a tarsitott email cimek is.
Ma gondoltam kiprobalom a mar egy ideje jelen levo "Try the new Outlook"-ot.
Viszont bejelentkezes utan ott csak a fo emailem latszodik.
Megoldhato valahogy, hogy behuzza a tobbit is?


Reinhardt
(őstag)

Nem tudom miert valaszkent posztoltam.


LaccKukac
(friss újonc)

Sziasztok. Segítség kellene. A céges email címünk hozzá van rendelve az Outlook-hoz. Telefonról működik minden, kimegy a levél és fogadjuk is. Viszont asztali verziónál nem megy ki a levél. szerintetek mi lehet a gond? Tapasztalt már ilyet valaki? Köszi a válaszokat


BigManus
(addikt)
Blog

Szia!

Kicsit kevéske az infó.


Kekmen
(senior tag)
Blog

Sziasztok!

Eddig Windows Postát használtam, de folyamatosan zaklat és automatikusan átvált az új felületre, amit a céges e-mail nem támogat. Fent van az Office 365, most az ahhoz tartozó Outlookban beállítottam a fiókot. Nagyon idegen a felület. Ami legjobban zavar: A beérkező leveleknél lehet-e színkiemelést alkalmazni, mint a postában? Kategorizálást találtam, de oda is hiába állítok be, nem adja hozzá visszamenőleg a színt ahhoz a feladóhoz, bár az új levelekhez lehet, azt még nem próbáltam. A másik dolog a beszélgetések megjelenítése. Ezt sikerült a témába rendezéssel megoldani, de csak egy picike háromszög jelzi ennek mivoltát. Van valami látványosabb módszer?


BigManus
(addikt)
Blog

Szia!

"A beérkező leveleknél lehet-e színkiemelést alkalmazni, mint a postában?"

Tudtommal nem. Anno engem is zavart.

"Van valami látványosabb módszer?"

Lehet valami kiegészítő megoldaná, szerintem ebbe az irányban keress...


Kekmen
(senior tag)
Blog

Köszi szépen! Még egy kérdés: Van mód úgy beállítani, hogy ha nem fut a tálcán a program is értesítsen a bejövő üzenetekről? Jelenleg ha bezárom és levelet küldenek, addig nem jön értesítés, amíg le nem indítom.


BigManus
(addikt)
Blog

Mindenképpen futnia kell.

üzenetek