Microsoft Outlook topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Vikus
(tag)

Sziasztok!

O365-öt használunk (így minden a legfrissebb verzió), és olyan problémám van, hogy van nálunk pár ember, akinek meg vannak osztva bizonyos emberek naptárjai.
Na eddig oké, mert minden rendben megy a dologgal, viszont az a gond, hogy olyan emberek naptárjai is ott vannak, akik már rég nem dolgoznak nálunk. Valószínűleg már rég törölt fiókok stb. Ebből kifolyólag elég sok van már, a szükséges 2-3 emberen kívül. Viszont egyszerűen képtelen vagyok eltüntetni a naptárjaikat. Ha kijelölöm, jobb klikkre a naptár törlése inaktív. Ha megpróbálok rámenni a "fenti kereső>naptár megosztása részre ott sem tudom törölni, mert a sajáton kívül nincs más.
Aki megosztotta -- felettes.. Az ő gépén se lehet kiszedni.. Erre amúgy lenne valahogy mód, hogy törölni lehessen? (mert oké, hogy kivesszük a "pipát" és nem látszik.. de törölni kellene ha lehetne.. :U )

Másik kérdés, van ahol októberi naptári értesítés jön elő folyamatosan minden napi bejelentkezésnél. Minden szinkronizációnál felugrik.. folyamatosan. És egyszerűen nem lehet azt se eltüntetni.. Van erre is valami jó megoldás? Gondolom egy újratelepítés nem oldja meg :U


Beri78
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Email problémával fordulnék hozzátok, teljesen laikus felhasználóként.
365 business email fiókok vannak a cégnél. .com céges domain van hozzárendelve.
4 éve tökéletesen működik minden, de most egyik napról a másikra nagyon hektikus lett az egyik fiók levelezése.
Hol kimennek a levelek, hogy nem. Hol beérkeznek a levelek, hol nem. Semmilyen hibaüzenet nem jön. Volt olyan is hogy bent volt egy levél az outlookban, majd a következő indításkor már nem volt ott.

Látott már valaki ilyet? Kihez lehet ezzel fordulni?

Köszi
B


Jarod1
(addikt)
Blog

A Felugró októberi értesítésnél menj rá és vedd ki a riasztást belőle,


Voice24
(őstag)

Hali!
Pár hete tapasztalom azt a jelenséget, hogy az Outlook csak úgy, magától random megnyílik, felugrik egy ablakban. A legszebb, hogy még olyankor is előfordul, amikor eleve nyitva van, és nézegetem az új leveleimet. Ezeknél a felugrásoknál nem jön új levél, semmi egyéb értesítés, egyszerűen megnyitja magát.
Mitől lehet ez, és le lehet valahogy állítani?


Talala
(senior tag)

Sziasztok!
AZ új outlook automatikusan indul rendszerindításnál annak ellenére hogy ez sehol nincs engedélyezve. Feladatkezelő/indítás fülön nincs ott, Appdata/...indítópult mappába szintén nincs benne. A program beállításai között nem is találok erre utaló lehetőséget....
Elég bosszantó, ha automatikusan indul és lassan is...


Polarstar
(nagyúr)

Az Outlook - ki kell mondanom - egy kalap szar.
Napok óta baszik szinkronizálni. Szerinte nincs netem... Aha.. Akkor hol írok most?
Pár próbálkozás után befejezi és csak újraindulás után hajlandó megint csinálni kíséretet...
Ami persze sikertelen...
Majd kitalálta, hogy az új kinézet (minmál, kusza, pocsék méretezés) helyett nocsak, van régi is - visszavált... Ami szintén nem szinkronizál.
Ez a program egy rossz vicc.


Jarod1
(addikt)
Blog

Office nem indul a rendszereddel?


Talala
(senior tag)

Nem, semmi esélye se lenne elindulni...mégis. Ha vissza váltok régi posta alkalmazásra akkor az nem csinálja...de pár napon belül természetesen újra átvált az új Outlook-ra és megint indul automatikusan.


Jarod1
(addikt)
Blog

a posta appról csatold le a fiókod, win11 van?


csordi
(csendes tag)

Sziasztok!
Feleségem outlook.com fiókját a Microsoft letiltotta, mivel hibás jelszóval történő belépési kísérleteket érzékelt. A recovery űrlapot már többször kitöltöttük, de állandóan azt az üzenetet kapjuk vissza, hogy a megadott adatok nem elegendők a visszaállításhoz.
Nem tudtok olyan elérhetőséget, ahol élő emberrel lehetne kapcsolatba lépni és segítséget kérni (telefonszám, e-mail cím, akármi)? Az űrlapon kívül nem találok semmit.


ledgeri
(nagyúr)

Az úrlapon kívül nincs igazán mi. Gigacég, giga-gáz support lehetőségekkel (csak a mérete végett).
Ha ő küldött üzeneteket neked, akkor az ki kéne listázni, és azokat betötögetni mikor kérdezi, annyit amennyit csak tudtok.

Recovery email nem volt egyébként megadva?
Más böngészőn, eszközön nem volt belépve?

De az is jó lehet, hogy most töröltök sütiket, és cache-t azon a böngészőn amit használtatok mert ugye egyébként a belépett dolgok elérhetősége nem problémás ilyen szinten.... (vagy mást használtok mostantól, és máson próbálkoztok majd addig), és vártok egy vagy két hétig a fenti nagyobb próbálkozással. Az is segíthet, hogy nem egyben megy elspre, hanem megesik 3-4 "akkor írjuk hozzá ezt is azt is, hátha" próbálkozás.


voyi
(aktív tag)

Sziasztok,

Outlook 16ban a gmailes e-mailemnél be van állítva az IMAP, de csak az idei e-mailek láthatóak, a tavalyi meg korábbiak nem. Ezek az e-mailek az online böngészős felületnél ottvannak... Van-e rá mód valahogy szinkronizálni a régebbi e-maileket is?

[ Szerkesztve ]


Jarod1
(addikt)
Blog

Állítsd át dátum szerinti csoportosításra. a maileket


voyi
(aktív tag)

Alapból úgy volt beállítva.


Atomantiii
(őstag)

Beállításokban van olyan (valahol), hogy hány napra visszamenőleg töltse le a leveleket.


voyi
(aktív tag)

Ez szerintem gmailes gond lesz, mivel a másik 2 fiókomnál minden levelet letöltött. Szóval a gmailes böngészős felületen kell valamit beállítani, de eddig nem jöttem rá konkétan mit kell és hol


voyi
(aktív tag)

Közben megtaláltam ezt a beállítást, új keresési mappát kellett beállítani és ott a régi leveleknél meglehet adni honnantól töltse be az összes levelet, úgyhogy megoldódott a problémám.


vigyori78
(őstag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Windows 10 és Office 2021-es csomagot használok.
Az lenne a problémám, hogy az outlook nem úgy működik mint eddíg.
Mikor megnyitom az outlookot mindíg feldob egy ablakot amin a továbbra kell nyomnom hogy bejelentkezzen a fiókomba, addíg nem jön meg semmi levelem.

A beállításokban meg ez van:

[ Szerkesztve ]


AssAssynn
(őstag)

Halihó.

Az asztali Outlook alkalmazásomba fel van véve 3 fiók. Azt szeretném, hogy ebből az egyikről ne küldjön értesítést, ha új levél jön, se ne mutassa, hogy olvasatlan levelem van, ha oda érkezik egy levél. Hogy tudom ezt megoldani?
Van ilyen némítás, vagy altatás funkció?

Köszönöm.


Jarod1
(addikt)
Blog

hát ne szimknkronizáljon...

üzenetek