Microsoft Outlook topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Vikus
(tag)

Sziasztok!

O365-öt használunk (így minden a legfrissebb verzió), és olyan problémám van, hogy van nálunk pár ember, akinek meg vannak osztva bizonyos emberek naptárjai.
Na eddig oké, mert minden rendben megy a dologgal, viszont az a gond, hogy olyan emberek naptárjai is ott vannak, akik már rég nem dolgoznak nálunk. Valószínűleg már rég törölt fiókok stb. Ebből kifolyólag elég sok van már, a szükséges 2-3 emberen kívül. Viszont egyszerűen képtelen vagyok eltüntetni a naptárjaikat. Ha kijelölöm, jobb klikkre a naptár törlése inaktív. Ha megpróbálok rámenni a "fenti kereső>naptár megosztása részre ott sem tudom törölni, mert a sajáton kívül nincs más.
Aki megosztotta -- felettes.. Az ő gépén se lehet kiszedni.. Erre amúgy lenne valahogy mód, hogy törölni lehessen? (mert oké, hogy kivesszük a "pipát" és nem látszik.. de törölni kellene ha lehetne.. :U )

Másik kérdés, van ahol októberi naptári értesítés jön elő folyamatosan minden napi bejelentkezésnél. Minden szinkronizációnál felugrik.. folyamatosan. És egyszerűen nem lehet azt se eltüntetni.. Van erre is valami jó megoldás? Gondolom egy újratelepítés nem oldja meg :U

üzenetek