Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


brunnehilde
(senior tag)

Úgy érzem idén már tényleg cserélni kell a vasat, túl jól néz ki és túl jól fut a game nálad. :DDD Grat a 100-hoz, főleg, hogy ilyen "lassú" builddel mész. Ami nem kritika, csak nekem az LC-hez viszonyitva az, igy magebloodal meg pláne.


DjDanee87
(addikt)

Divine Orbos modot még nem láttam, de ez is egy érdekes Lantern. Most először látok ilyet, csak buff, semmi negatív hatás.


Edge
(veterán)

gz a 100hoz :)


atok666
(őstag)

Sulyozza a statokat meg a tulajdonsagokat. Mi benne a hulyeseg?

Atok


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Hogy kiválasztom, hogy a pob-ban lévő fegyvert keresse traden, és az összes létező statot beteszi a keresébe és semmi köze a találatoknak ahoz amit keresne nekem.


atok666
(őstag)

Hm, ha score alapjan rendezem, akkor nalam jo cuccokat talal.

Atok


DjDanee87
(addikt)

Hétvégén eladtam bulk csomó mindent és össze is jött egy magebloodra. Még ugyan nem használom mert sok dolgot át kell majd variálni hozzá, amihez nem volt kedvem. (Más aurák, link/socket emiatt, valszeg új shield és talán body, passzív fa szintén - akkor már clusterrel amim még nincs) De nem tervezem úgy kimaxolni RFet, mint Pohx, max még a unique amut tudnám elképzelni.

Kérdés viszont, hogy RF mellett ami T16ra nekem kiváló, tudnátok-e javasolni valami boss gyilkos és/vagy T17 farm buildet esetleg?

Jó lenne valami olcsóbb, használva a magebloodot persze. Olvastam redditen olyat hogy dex stacker siege ballista olcsó és brutál DPS bossokra, de RFen kívül máshoz egyelőre nem értek.


wiggen123
(aktív tag)
Blog

Jól látom, hogy koporsót csak T16-ost éri meg szedegetni eladásra? Nemrég kezdtem az atlast kirakni, de árazni nem tudja aw poe trade rendesen.

Mindig is akartam minion builded, bama volt tervben, de srs levelingel ott ragadtam, mert tetszett a stilus. Balormage utmutatóját követem nagyjábol. Valakinek van valami tippje, ami nincs esetleg leírva és később esett le neki? :))
Ja én rámentem einhar haveromra és szedegetem a yellow beasteket. Az első eladás után fel is flaskáztam magam lol :)


brunnehilde
(senior tag)

Mondtam, hogy apróból magebloodot lehet venni. :P

Nagyjából kész lett a build. Védelem kimaxolva. Pár dolgot cserélek még azért, dps-hez jön még pár millió, és nekifutok a lvl100-nak is, de igy is op lett t16-ra. Szerintem simán birná az uber bossokat és a t17-et is. :))

Scarabok ára elég szépen bezuhant. Ambush, harbinger. Olcsóbb lett ezeket farmolni.


Drenadar
(veterán)
Blog

[link]

rossz volt a link ezt javítottam

akik értenek az RF buildhez ránéznének haver buildjére? folyton mondja hogy kevés a dmg-e, de nekem fogalmam sincs hogy hogy és mit lehetne ezen upgradelni tesco gazdaságosan? (szerinte már mirror kellene hogy érdemben fejlesszen rajta.)

[ Szerkesztve ]


DjDanee87
(addikt)

Ránézésre több a DPSe mint nekem level 100-on. Fegyvere és amulet nem adnak sok DPSt RF-re, csak fire trapre, mert 3.23 óta az RF sebzése nem skálázódik a gem szintjével. Amivel nincs is baj olyan szempontból hogy a fehér dögöket így is megöli az RF, azok meg robbannak chieftain ascendancy miatt a többiekre. Szóval valóban átmegy firetrap tápolásba a build nagyon endgame az RF dps rovására. De amúgy ne akarjon uber bossokat ölni, nem igazán arra való build :P

Ami mindenképpen sokat dobna (legalábbis map clear szempontból) és filléres dolog az a kesztyűn a searing exarch implicit hogy az Ignite továbbterjed. Az sztem kötelező. Kisebb jelentősége van, de az eater mod helyett is rakhatna mást, mert leech nem működik RF és fire trap skilleknél.

Ahol tudna nyerni kevéske sebzéstz, mondjuk ha átteszi a clustert felülre ahol elemental damage node-okból nyílik a cluster és nem armorból ahova ő tette. Illetve level 95ön van és Abyss vagy shrine megoldással iszonyat gyorsan lehet szintezni ebben a ligában. A többletpontokból pedig tudna szerezni még sebzést a passzív fáról. Ha a meglévő pontokból gazdálkodna, akkor a Sanctity helyett kirakhatná a Retribution-t. 30% increased damage 1% life regen és 20% inc armor helyett.

Azt hogy mennyit számítana egy másik fegyver meg POB-ben meg tudja nézni, én craftoltam magamnak [Pohx leírása alapján]. Az endgame rune daggert drágának és kockázatosnak tartottam, szóval beértem a Mid/SSF Sceptre-vel. Nem vagyok benne biztos hogy az ő fegyvere jobb dot multi nélkül.

[ Szerkesztve ]


DjDanee87
(addikt)

Bocs kifutottam a szerkesztési időből. Curse-t váltson még. Flammability csak Jugg vagy Inqui-nek kellett a -fire res miatt. Chieftain megoldja ascendancyból így Punishment curse-t használ.
Az árát nem néztem, de awakened swift affli meg awakened burning is dobna még neki.


Drenadar
(veterán)
Blog

köszi a válaszokat leírom neki.

Ő főleg védelem felé ment el, és nagyon tudja bosszantani mikor meghal a pályán :)
kár hogy nincs lehetőség arra hogy megtudja az ember hogy mibe halt bele...


Siriusb
(veterán)

Azt hiszem megtaláltam a nekem megfelelő build-et: Summon holy relic of conviction. Tetszik a játékstílus, az effektek, minden. Persze ez csak a legatyásodott változat, 17 div-es nyakláncot meg awakened-eket stb nem tudok megvenni. A karit is Absolution-nal húztam fel, mert lvl 1-es skill gem-ek megfizethetetlenek. Viszont az Absolution meglepően jól működött, mégha nem is a leggyorsabb.
No meg mindenféle huncutságot kellett bevetnem, hogy pl. legyen elég dexterity, de ilyenkor jön jól, hogy minden szemetet összegyűjt az ember. :D


Drenadar
(veterán)
Blog

nekem is nagy kedvencem az absolution :) elég jól tud az pusztítatni, csak persze endgamere nem jó


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Ez a busó szett szerintem nagyon jó.


Edge
(veterán)

Nem rossz :) Én egy frost nova of ice bolt archmage buildet próbáltam ki...palsteron félét az egygombost, hát ez nagyon beteg :DDD


Siriusb
(veterán)

Gondolom elég laza végigmenni vele egy pályán. Nekem speciel nem jön be, legalábbis a videót nézve nem tetszik a stílus.
A Holy relic-et ráadásul kis pénzből is el tudtam indítani, de be kell valljam, boss-hoz volt, hogy az expl. trap-pel be kellett mennem. És nagy segítség volt azt itt kapott Black Mórrigan info is, huszonegynéhány chaos volt a sand spitter is ez, s már meg is volt a 6 link...
Az AG lehalt, nics annyi chaos-om, hogy megint felszereljem az olcsó cuccokkal. Kipróbáltam helyette a skeleton-t, az nem jött be, no meg a spectre-t, de az Arena master egyszerűen nem kerül bele a corpse pool-ba, de legalább a Spectral leader benne marad. Persze időnként ezek is lehalnak, az SRS-nél jobban életben lehetett őket tartani.


forguet
(senior tag)

Nekem a splitting steel champion jött be most nagyon. Tankos, sok armor, sok eva, perma fortify, meg blokk is van vmennyi, 100% spell suppression, p és szépen viszi a szétcuccolt t16-okat kb 3 div investmenttel. És nagyon könnyed érzés a játék vele, leech, perma onslaught, némi frenzy charge, sok movespeed és mobilitás leap slammel. Ha vkit érdekel rakok majd be pob-ot otthonról.

üzenetek