Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


DjDanee87
(addikt)

Ránézésre több a DPSe mint nekem level 100-on. Fegyvere és amulet nem adnak sok DPSt RF-re, csak fire trapre, mert 3.23 óta az RF sebzése nem skálázódik a gem szintjével. Amivel nincs is baj olyan szempontból hogy a fehér dögöket így is megöli az RF, azok meg robbannak chieftain ascendancy miatt a többiekre. Szóval valóban átmegy firetrap tápolásba a build nagyon endgame az RF dps rovására. De amúgy ne akarjon uber bossokat ölni, nem igazán arra való build :P

Ami mindenképpen sokat dobna (legalábbis map clear szempontból) és filléres dolog az a kesztyűn a searing exarch implicit hogy az Ignite továbbterjed. Az sztem kötelező. Kisebb jelentősége van, de az eater mod helyett is rakhatna mást, mert leech nem működik RF és fire trap skilleknél.

Ahol tudna nyerni kevéske sebzéstz, mondjuk ha átteszi a clustert felülre ahol elemental damage node-okból nyílik a cluster és nem armorból ahova ő tette. Illetve level 95ön van és Abyss vagy shrine megoldással iszonyat gyorsan lehet szintezni ebben a ligában. A többletpontokból pedig tudna szerezni még sebzést a passzív fáról. Ha a meglévő pontokból gazdálkodna, akkor a Sanctity helyett kirakhatná a Retribution-t. 30% increased damage 1% life regen és 20% inc armor helyett.

Azt hogy mennyit számítana egy másik fegyver meg POB-ben meg tudja nézni, én craftoltam magamnak [Pohx leírása alapján]. Az endgame rune daggert drágának és kockázatosnak tartottam, szóval beértem a Mid/SSF Sceptre-vel. Nem vagyok benne biztos hogy az ő fegyvere jobb dot multi nélkül.

[ Szerkesztve ]

üzenetek