Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


DjDanee87
(addikt)

Kösz a tippet. Ez talán játszhatónak tűnik. Menüben Londont írja legkisebb latencynek de játékban ott is ugyan olyan rossz.

T17 állítólag nehezebb mint über bossok. Én 1 próbát tettem, után inkább eladtam őket jó pénzért bulkban. RF-el esetleg kimaxolt builddel tudnám elképzelni, de nyilván ott is sokat kellene rollolni a mapot chaossal mire olyat adna, amit futhatónak találnék. Nagyon build és gear függő amúgy.


Siriusb
(veterán)

Én is ki akarom próbálni a T17-et, jó lenne egyszer elérni oda, hogy a térképészeti szerkentyűben 5 lik virítson. :))
Rongyrázás, tudom. :D


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Még kell 30% xp és utána mehet :DDD


Edge
(veterán)

Maguk a mapok mondjuk annyira nem nehezek, olyanra tekered hogy jó legyen a buildednek és okés, persze több minden kell oda mint t16hoz, t16sima, de t17 nem biztos hogy az lesz, ráadásul olyan szoptatós extrákat is tud adni hogy ihaj...érdemes megnézni ha vmelyik sor a map modokon nem ismerős, hogy mit is csinál. pl. eater boss fightból ismerős orbokat tesz a mapra akár. A képen lévő mapodon az unstable tentacle sornak kell utánanézni mennyire gáz, ha nem akkor ok, ha igen tekered el másra.

De az igazi problem a map bossok, itt egy utubevid a bossokról és a mechanikájukról nehézség szerint rangsorolva.

A vidből is lejön, hogy a fortress boss az lehozható, a vidből az jön le, hogy viszonylag könnyen, de az az igazság, hogy oda is brutál single target dps kell ám, mindenesetre azzal érdemes próbálkozni.

[ Szerkesztve ]


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Az a tentacle ismeretlen mod, de biztos nagyok kellemes :D
Nem tudom mennyi a dps, de egy T16 map boss kb 5mp.


Edge
(veterán)

Ezek a map bossok más kategória, kb über boss szint, azok biztosan nem 1-2seces történetek.
De próbálj rá, a saját tapasztalat mindennél hasznosabb.


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Megcsinálhatod nekem a bosst :))


Edge
(veterán)

Inkább discordot javasolnám boss service-re, én max fortress bossot vállalnám be, a többi az a hülye mechanikák/phasek miatt felejtős nekem.


brunnehilde
(senior tag)

Pont tegnap éjjel kezdtem el "komolyabban" körülnézni t17-en. Buildet sikerült elég jól kimaxolni, állitgattam rajta, hogy a lehető legtankosabb verziót hozzam ki belőle ezekre a mapokra. Hit pool 300k fölé ment (progenesissel felvihető 360k-ra). Fortress bosst gyakorlatilag facetankolom (back to basics atlas verzióval), a 30m dps azért teszi szépen a dolgát. Itt egy vidi a bossról. hosszabbra nem vállalkoztam, mert igy is olyan felbontásra rakta, hogy öröm nézni, de a lényeg látható. ;] Citadel és Sanctuary kb ugyanilyen facetank, 1-2 portált buktam pár kisérletből a bossoknál. Minden attól függ, hogy milyen modokat rollolsz. Pl shaper ellen esélyem nincs. Ki kell tapasztalni, mi árt a leginkább a buildednek.


Edge
(veterán)

Szép :)
Nekem fortress + abomination lement könnyen, abomination arénában 4-5 normal map boss van kicsit feltápolva olyan mint egy maven invitation kb, sztem ez a legkönnyebb.

BTW ilyen az ice nova of frost bolt hiero-m ~ 32M dps, jelenleg. Majd lvl100on lesz kész több hp és manacostredu lesz a végén, dpst már nem fog adni a +3 skillpont.
Mielőtt az ehp megijesztene bárkit, meglepően tankos, palsteron okosan felépítette a védelmét ennek a buildnek, van ailment immun, chaos res capped és sok damot elnyel a chaos res illetve a phys dam as cold. Hogy nem a levegőbe beszélek 97es a kari és ennyiszer volt meghalva eddig össz, ami szvsz nem sok:
Viszont a cluster nodeokon variáltam hogy legyen thunderstruck, nagyon jó a knockback :K . Illetve a leechből többet szedtem össze.

[ Szerkesztve ]


DjDanee87
(addikt)

Ezt a back to basics-et el tudnád magyarázni kicsit? Láttam már olyan commentet róla, hogy kb kötelező atlas pont, de nem értem. Mármint azt a részét értem, hogy erősebbek a map modok. De ez miért jó?

Illetve blockolja a liga mechanikákat a leírása szerint, tehát ha kiteszem a back to basicset és a harbinger nodeokat például akkor sem lesznek harbik a mapon mert ez a pont kizárja?


brunnehilde
(senior tag)

Itt van egy részletesebb magyarázat, de amúgy igen, blokkol minden ligamechanikát és scarabokat is. Őszintén szólva nem éreztem annyira jónak, de nem is toltam csak pár t17 mapot vele. T16-on is próbáltam, ott meg aztán végképp nem jött be. Szemben mondjuk a strongboxozással, ahol szinte nincs olyan map, ahonnan ne kéne kijönnöm, mert tele a tab.


brunnehilde
(senior tag)

Nem rossz. Most, hogy pöcsölnek (btw úgy látom, semmi érdekes nem lesz a patchben, pár új scarabon, meg bug fixen kivül), rálestem. Ahogy nézem, ez sem egygombos build. :DDD Azok a fegyók mibe kerültek? :))

Egyébként nálam nem akarja patchelni. Letölti steamen, utána elindul a játék, majd loginnál kiirja, hogy login error, please restart path of exile és kezdődik az egész elölről. :U

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Update: steamen nem tölti le rendesen a patchet. Már anyázzák a GGG-t a fórumon az időzités miatt, hogy a szokásos steam karbantartásra tették a patchet. :C


Edge
(veterán)

De ez biza egy gombos. A kitava lövi a frostboltot, gyakorlatilag csak a novát kell spammolni. Fegyók? Kb 50 div/db.


DjDanee87
(addikt)

Egyszerű a megoldás, ne steamen használd a Poe-t. Én is arról váltottam, mondjuk már régebben.


Siriusb
(veterán)

Hmm, van egy kis különbség, nekem még vannak lvl 19-es gem-ek is, awakened-ről nem is álmodok. :DDD De legalább élvezem a Holy relic-et. :)


brunnehilde
(senior tag)

Akkor szinte ingyen voltak. :P Pedig esküdni mertem volna, hogy a sisak mellett is zongorázni kell, annyi skill volt ott. :D

DjDanee87: Korábban nem steamen keresztül játszottam, de több gondom volt a játékkal. Egy éjféli félrement patch miatt nem fogom törölni, nem a steam hibája, ha idióta időpontra rakják a frissitést. :P


DjDanee87
(addikt)

Na, első alkalommal látok ilyet a ligában.
[csak 1%] Divine drop lehetőség. A gond csak hogy nem traden dobta hanem épp mikor SSF vagyok és most kezdtem még csak a mapozást. Asszem ez épp egy T3 map lesz (és nincs is hozzá patkány vagy béka allflame-em sem sajnos). Érdekes mindenestre, hogy ezzel egyszer nem futottam össze trade ligában több száz map alatt.

brunnehilde: Ok. Én általában pont fordítva hallottam másoktól, hogy a steames verzióval voltak gondjaik és a váltás megoldotta.

[ Szerkesztve ]


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Nem is tudtam, hogy van még olyan acsivment, hogy Grandmasters :DDD

üzenetek