Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


TrollBalint
(addikt)

Régen kb. egálban volt a Steam-es meg a nem Steames verzió. A nem-steam-nél, ha jól emlékszem sokszor kellett megadni valami kódot, ami e-mailben jött, míg Steamen nem volt ilyen, ha oda bejelentkeztél, akkor hitelesítve voltál és tudtál simán játszani. Cserébe, pár évvel ezelőttig, nem csak a patch-et töltötte le, hanem kb. az egész játékot, ezért olyan meghajtóra kellett rakni, amin kétszer annyi hely volt, mint a PoE :) (és nyilván lassabb is volt a patchelés így :) )
Én inkább kényelmi szempontból használom a Steames verziót (először azért váltottam, hogy legyen valami játékom is a Steamen, akkor még nem habzsoltam ezeket az ingyen cuccokat :) )


Plazmacucci
(félisten)
Blog

95ös szintén én meguntam ezt. A liga mechanika szar, T17-et nem tudok menni, van 10 divájnom, nem tudok belőle semmit upgradelni. Van értelme folytatni?


DjDanee87
(addikt)

Azt te tudod. Nekem bejön a liga, vagy legalábbis a lantern része, a temető nem igazán. Én kezdtem is emiatt egy SSF karaktert, mert nekem tetszik. Aztán ha ezzel elakadok még visszatérek trade ligába legalább a 38 challenget összeszedni. De ez egyéni, ha nem tetszik nem kell erőltetni. Én előző ligát néhány nap után abbahagytam.


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Úgy érzem amit lehet még benne csinálni az nem érdekel már. Lehet félre rakom egy időre. Nekem addig érdekes a játék amíg végig nem érek az atlaszon.


Edge
(veterán)

Tehát amint elérsz vmit, utána már nem érdekel?


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Ja, utána már csak olyan dolgok jönnek ami befektetett idő és megtérülés arányban nekem már nem fasza.


brunnehilde
(senior tag)

Most álltam neki "komolyabban" a challengeknek, azért van 1-2 lököttebb.

Arimors Apex: Kiraktam az Eternal Tormentet és az Imperial Wraiths-t. Alapból elég ritkán adja be a magistrate-haunted modot (VII), amikor beadja, akkor is maponként ad 1-2 rare monstát. Igy kicsit időigényes elérni a 100-at. Van rá valami jó módszer? Allflame, vagy akármi?

Masterful monsters: Ez se lesz meg egy óra alatt. Talán Alvával és templomozással a leggyorsabb, templomot amúgy is elég olcsón lehet venni (15c körül).

Otherwordly obstacles: Ezeket az inveket nem tüntették el? Hogy lehet megcsinálni? :DDD


San398
(őstag)

Nézz rá erre ebben hátha találsz valamit challengekről [link]


brunnehilde
(senior tag)

Köszi, nem aprózták el a leirást. :P Arimors Apexnél gyakorlatilag azt irja, amit csináltam, úgy néz ki ez hosszú menet lesz. Otherwordly közben meglett. :))


DjDanee87
(addikt)

Én is a linkelt doc meg [weboldal] segítségével szoktam. Ami érdekes, hogy általában nem értek egyet a leírással. Azt javasolja például, hogy az utolsó challenget (Gruelling Gauntlet Grinds) csak az csinálja, aki a 40-re megy. Közben nekem most 18 challenge van csak kész, de már 3 része megvan az utolsónak, mert az szimplán összejött farmolás közben. (level100, corpse,T16x8mod)
Viszont boss és T17 challengek érdekesek. Azokat pl valszeg csak úgy fogom tudni megszerezni, ha megveszem a carryt discordon. Egyáltalán nem kimaxolt RF Chieftain + bossokat alig ismerő játékos kombinációban van 1-2 kb lehetetlen challenge.


Edge
(veterán)

A hierom az első olyan karim aminek nincs elemental reflect immunja, hogy lehet ilyen karival megölni über atzirit? yugul+ ele mastery elég erre? ez kb 100% reduced ele reflect, de sok olyan mechanika van a védelmemben ami phys as elemental, ez ilyen esetben akkor szívás?

[ Szerkesztve ]


Edge
(veterán)

pörög a totyik... :DDD
már megtaláltam a megoldást a fentebbire.

Más: összejött végre az awa spell echo, :C ez vmi eszméletlen drága és durván tartja az árát sőt emelkedik kb 2 naponta. Gondolom az egyre népszerűbb archmage meme buildek miatt. 1 hete 50div volt, tegnap már 85-ért sikerült lecsapni egy 5/20-asra, de jellemzően 90 körül van a sima 1es is.

[ Szerkesztve ]


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Állítólag játszani is ennyien játszanak. Bár nem néztem utána, hogy igaz e.


Drenadar
(veterán)
Blog

gondolom sokan otthagyták, itt van most a helldivers2 is ami sok játékost elvihetett meg a manorlords :D
meg még ki tudja mi...

nekem mostanában nincs idő :( sajna melóban nem tudok játszani mint egyesek :P


brunnehilde
(senior tag)

A 40-es challenge elég sima, csak tolni kell neki (100 guard/conq map amit húzósabb). 38 egy jobb karival összehozható, meg van kettő bossos challenge, amiket személy szerint rühellek. :P Ahhoz az arimor apexhez korán ki kell rakni az atlas pontokat, mert nagyon lassan adja. Vagy nekiállni spammelni a mapokat, és csak azokat futni, ahol beadja a tier7-es modot. Az 50 bossnál meg érdemes alvát pörgetni a timelines scarabbal. Ez egyébként egy szuper bevételi forrás is. 4 szoba / map. 3 map / templom az alap. Ezt a scarabot berakni a 2. és 3. mapra, és az 1 templom / 3 map helyett lesz 3 templom / 3 map. :)) Doryani 35c, Locus 1.5div, ahol meg nem adja egyiket se, meg lehet csinálni a bosst a challengehez.

Edge: Én az inq-el ezeket használom, Atzirinál is. Yugul + elem mastery. Awa gemhez meg grat. :P


Edge
(veterán)

köszi :)


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Azta :D Ns ez már valami build. [link]


Siriusb
(veterán)

Tetszik!


gdevil
(aktív tag)

Tényleg jól néz kI! Mondjuk az a 14k ehp nem túl acélos...
Attól félek, ha próbálnám, esnék-kelnék vele. Mindig így járok a jól kinéző, de defence-ben gyenge buildekkel....

amúgy itt a pob, ha valaki nem találná Mathil oldalán


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Minek ehp ha van dps :DDD Nincs jobb defense mintha az insta clear.

üzenetek