Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


TrollBalint
(addikt)

Ami nem hit alapú sebzés, azt ugye a hit-es convert nem fogja átkonvertálni, és ha anélkül nincsen meg a 100% convert, akkor még kaphatsz fizikait.
De amiket írtam azt egy gyors kutatás a PoeWiki-n után írtam, szóval lehetnek még hiányosságok. És ezzel szeretném kizárni a felelősséget, bármiféle esemény következtében bekövetkezett halálod során :DDD


LittleBoss67
(aktív tag)

Nem sokat költöttem a Hierom-ra, tehát nem is világbajnok, az azonban zavar, hogy igen sok esetben csak az icenova működik, a frostbolt csak van, hogy 1,5-3 sec. után. Így elég sokszor lecsapnak. Mi ennek az oka?
S ha már itt tartok, hogy lehet a mapdevice-t upgradelni ? Emlékeim szerint 4 légiós kő elég, de 2x is nekifutottam, kivégeztem mindenkit szintén legalább 2x, mégsem adta.
Minap meg olyat olvasok, hogy T17-es nem Valdós ??? (azt se tudom mi az) map indítása automatikusan adja az ötödik helyet.
Rohadt gyorsan lecsaptak (nem ezzel a karival voltam), de nem aktiválódott. A leírás szerint nem is volt követelmény a siker, csak az indítás.
Visszatérve az elejére a manaigény 111, szóval jönnek is gömbök, csak túl későn. Az AS is csak amúgy kb. 4,5.


Siriusb
(veterán)

Akkor kapod meg az ötödiket, ha T17 map boss-t leölöd. Nekem 50 chaos-t megért, hogy más tegye meg helyettem. :)


Edge
(veterán)

4,5 az a gond, ennél több kell jóval, nekem 7.6


LittleBoss67
(aktív tag)

Gondoltam..Már nem akartam beleölni többet. Én is jövő keddig vagyok itt. Most ugyan 2 nap felhúztam 92-ig egy LA-t. Meglepődtem, hogy kb 1 div. befektetéssel milyen jól megy. Visz is, meg valami baromi gyors. Ezekkel felváltva jó lesz.
Neked is köszi Siriusb.


brunnehilde
(senior tag)

Ez egyértelmű. A hit poolt nagyon megdobja a block, de az önmagában lókakát nem ér. Kell a resi (supp, forti, enfeeble, arctic armour és társai) és a regen (leech, on hit, stb) is. Ezeknek kell megtalálni a megfelelő kombinációját. Mindenesetre pár dolgot átállitottam és lenyomtam vele uber uber eldert (mondjuk "csak" másodjára" sikerült), cortexet egy portállal, meg pár t17-t is.

LittleBoss67: Kitava sisakod van, gondolom. Ott 50% chance a trigger, szóval nem adja be mindig. Csináltam pob-ban egy egygombos LC verziót ezzel a sisakkal, aztán kipróbáltam a gyakorlatban és elég jól működött, de vannak ilyen üresjáratok, hogy 1-2 mp-ig egyszerűen nem adja be. Erre tippelek nálad is. Lehet van rá megoldás, én nem értek hozzá, vagy ezt kell szeretni, mert ez ilyen.


m.lala
(aktív tag)

Villámgyors taktikai kérdés, nem adtam még el mapot nagyobb tételben, így kell beárazni ha db-ját pl 10c be adom el? [link]

Illetve még egy kérdés, 8 modos corrupt mapra nagy tételben hogy kell rákeresni? :R


Siriusb
(veterán)

Ha nem darabonként akarod eladni, hanem csomagban ("bulk"), akkor pl. a TFT-én hirdesd meg.
Amúgy meg exact price-t válaszd, ez az alkudozós opció.

"8 modos corrupt mapra nagy tételben"
Szintén TFT, vagy használj scarab-ot, én legalábbis ezt csinálom, mert meguntam, hogy még ezzel is foglalkozzak. Habár ráakadtam az Atlas-on a Twist of Fate-re, az se rossz, de persze nem olyan jó, mint a 8-mod.
Egyébként a poe trade-n a szűrőben stat filters-nél: modifiers #8, ha egyesével akarnál böngészni.


brunnehilde
(senior tag)

Str stacker Rage Vortex of Berserking Juggernaut 3.24 (határozottan nem league starter) :DDD

Warning: csak akkor próbálkozz meg vele, ha van alsó hangon legalább 200-250 dived, és nem vagy hajlamos az epilepsziára. :C

Úgy volt, hogy abbahagyom a ligát, LC-t kimaxoltam, challengek is megvannak, de ytb-on szembejött velem ez a build, aztán elkezdtem nézelődni ninján és találtam egy nekem valót. :P 3.23 alatt csináltam én is egy occultistot, tisztában vagyok a működésével, de ennek a védelme jobbnak néz ki + bejött ebben a ligában a call to arms, ami jelentősen megkönnyiti az életet. ;]

Csinált rage vortexet rue, meg mbxtreme is egy mana stacker sciont, de én maradtam a nyuggernál, papiron ennek a legjobb a védelem/dps aránya.

Ez az eredeti. Rage storm 90m dps, 320k effective hit pool fortify és vaal molten nélkül, de muszáj volt módositanom, hogy elérhetőbb árú legyen, mert ebbe tuti beletoltak legalább 10-15 mirrort. :DDD

Amit én kreáltam, az nagyjából 6-800 div körül lehet (progenesis és mageblood már megvan, szóval "csak" 600 divet kell rá előkotornom, megint egy nap trade, hurrá), de még ez is bőven OP-nak néz ki a 300k hit poollal és a 30m körüli rage stormal (amihez hozzájön még az elég komoly totem dps is). :))


Lokids
(addikt)
Blog

Mi a fene kerül ezen ilyen sokba? A Jewelek?


brunnehilde
(senior tag)

Minden. :DDD Csináltam egy előzetes költségvetést magamnak, itt nem nagyon van olcsó gear. Talán a pajzsot leszámitva.

str fejes 30-40 div+
cipő 15-20 div
kesztyű 60-80 div
fegyó, ami neki bent volt 100+ div (paradoxica 20 div)
body str-től és implicittől függ, 2-3 divtől 100+ div is lehet
original sin gyűrű 1.5 mirror :DDD inkább két 60 dives gyűrűt néztem ki
simplex amu 200+ div (a greatwolf budget csak 50) ;]
forbidden gemek, kettő kb 50 div
clusterek 3*50 div volt neki legalább, nekem együtt kb 50 div
adorned, ami neki van 110-120 div (én lementem 135%-ra, annak van a legjobb ár/érték aránya, kb 35 div)
watchers, lethal pride, ezek se olcsók és akkor a magic jewellekről még nem is beszéltünk. ott is attól függ, hogy van-e rajta jó implicit, mennyire maxos
+ mageblood (85 div), progenesis (85 div), gemek, flaskok...

Van pár gear, ami mindenképp kell, de ez az ár jelentősen csökkenthető. 125% adorned már 10 divtől van, kesztyűből is lehet venni sokkal olcsóbbat. Paradoxicából a dex-int nélküli 1-2 div. Gyűrűkön és amun is lehet spórolni. Progenesis se kell szerintem egyből. Persze számolni kell a dps és hit pool csökkenéssel, de t16-ra bőven elég lenne annak a fele is szerintem, mint amit én összeraktam. Bossokra meg be lehet rakni akár egy reavet (30 helyett 55m dps). :))


Win-T
(senior tag)

Mától kezdve szörfölve száguldok keresztül a mapokon! :D


m.lala
(aktív tag)

A str stacker horror áron van, én is szemeztem vele, mit szólsz egy ilyesmihez, jóval barátibb áron?
[link] ;]

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Uhh.. 1.5m armour. Iron reflexes kicsit megdobja. :DDD Nem néz ki rossznak, de ez se tűnik olyan olcsónak. Adorned, mageblood azért itt is befigyel, a magic jewellek darabja is olyan 5-15 div között mozoghat. Mi generálja a rage-t? :))

Amúgy, nem cserélném le a str stackert, baromira bejön. :P 3 nap alatt lvl99. :DDD Ezt sikerült belőle kihozni (egy-két dolgot még cserélnem kell). Atomtank (pob-ban a forti még nem is aktiv), egyik legjobb védelmű build, amivel valaha játszottam. Dps is több, mint rendben van. Toltam vele t17-t, meg pár "alap" bosst, szegény sirust már megsajnáltam. :O Ja, unstoppable aranyat ér, az a tiednél pont nincs kirakva.

Win-T: Menő! ;]


brunnehilde
(senior tag)

Tegnap beadta a dives lantern modot, szóval létezik még. Nem tudom mennyi map kellett hozzá, valahol a k*rva sok, és a még több között. :DDD Sajna incr pack nem volt, de rates allflame-el igy is összejött a 25div. :P


Remiel
(őstag)

Létezik persze, nekem convert weapons to Divine orb+Nameless Sear egy mapon a minap, 93 div és persze a Seertől semmi ami érne valamit


Edge
(veterán)

nameless seart nem csak scarabbal lehet?


brunnehilde
(senior tag)

93??? Jólvan, megnyugodtam, hogy nem rám fogják mondani, hogy máker. :D Abból a convertosból még egyet se láttam. :O A yoda meg kétszer jött, lett is belőle 5c-s unique.


DjDanee87
(addikt)

Seer nekem is kétszer volt, semmi extrát nem adott sajna. Divine modhoz nem volt szerencsém.


Remiel
(őstag)

Nem, alapból is mapon lehet, nekem 2x is volt, de minek? Nerfelték azt is mert az elején még Tier 1 es mapokon is pörgették és szedték ki a cuccokat, már csak 81 feletti mapokon lehet és a droprate is a béka segge alatt van, nem véletlen, hogy a scarab 2 divről kb 40c re ment le.

De mondjuk én kb 200-300 mapot pörgetek le egy nap és Div mód nem sűrűn van, de bőven behozza az árát, mert adja a chaos convertet (ez 120-180c/map), vaalt, exet, regalt... vagy 800 vaalom van úgy, hogy naponta corruptolok ennyi mapot, csak nincs kedven eladni

[ Szerkesztve ]

üzenetek