Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Win-T
(senior tag)

2-300 map/nap? Basszus mennyit tolod te? Én ha le tudok nyomni ötöt a napi játékidőm alatt már termékeny napnak könyvelem el. :D
El nem tudom képzelni ezt, hogyan csináljátok.


Siriusb
(veterán)

Szerintem helyettünk (is) dolgozik, mert én egy jó hete be se léptem. :D És nem is tudom, mikor fogok. :))


Edge
(veterán)

Nekem már offos ez a liga, d4ben kezdett az S4, majd kövi ligában re :)


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Ennek mikor van vége?


Lokids
(addikt)
Blog

Ha 4 hónapos akkor júliusban.


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Annyira nem jött be ez most, de azért elvergődtem 95-ig.


brunnehilde
(senior tag)

Érdekes, hogy elég hamar kifulladt a liga, pedig ott van a legjobbak között. Ha nem az affi után jött volna, szerintem sokkal többen tolnák. A mapozás még jobb is, mint affi alatt, mindig találok újdonságokat, amik lekötnek. Tegnap pl kiváncsiságból elkezdtem ultizni, build atomtank, nagyjából 50 divet kereshettem vele, elég komoly az 1ulti/profit. :)) Farmoltam t17-t is [link] , de ezek annyira nem vonzanak.

Remiel: Laza vagy. Bár, ha úgy tolod a mapokat, mint anno sliccha nyomta, hogy boss rush, akkor az gyors. :DDD Guildbe, ha van kedved jönni, várlak. Mondjuk ez igaz minden aktivabb emberre is. :P


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Én is látom milyen lehetetlen dolgokat lehet craftolni, szinte hihetetlen. De nekem erre se időm, se kedvem. Egy óra összerakni egy komoly temetőt, összegyűjteni meg megint annyi. Nem fun.

Boomer vagyok, nekem a breach/delirium liga volt az, ahol bejött a mechanika.

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Az, hogy "boomer" vagy, semmit nem jelent, poe-nál szerintem elég magas az átlag életkor. ;] Kiváncsi leszek, hogy a poe2-vel jobban be tudják-e vonzani a fiatalságot. Amúgy meg én is "mapozós boomer" vagyok, teljesen hidegen hagy a craftolás, csak annyit csináltam, ami kellett a challengekhez. A lantern része az allflame-ekkel, meg a scarabokkal, na az már más tészta. :P


Plazmacucci
(félisten)
Blog

Valami bitang egyszerű liga kéne, hogy következzen. Kill mobs = profit.


Remiel
(őstag)

A map pörgetés nem azt jelenti, hogy 200-300 mapot letolok.

Odaállok 60 mappal a device elé, beteszem a 4 féle scarabot és elindítom a mapot. Ha van rajta chaos convert (nem a % chance mert az lószart se ad), vagy vaal, vagy ex, vagy regal (nekem ez kell mert sokat craftolok) akkor bemegyek és letolom, ha ezek nincsenek a map kuka és indítom a következőt.

60 map - 120c
scarabok - kb 1div/60 map

tehát kb 260c minuszról indulok.

Tapasztalat szerint a 60 map bead 2-4 chaos modot, 1-2 vaal, néha ex (fura de ez elég ritka) és ha jön divine convert nyertél (itt a % ost is le kell futni mert az is 6-10 div).

Szóval a bevétel 60 mapról alap esetben ha semmi mást nem ad csak 2 chaost is fedezi a befektetett árat, a többi már tiszta haszon. És 60 mapot lepörgetek 5 perc alatt, ha nem ad semmit, ha bemegyek valamelyikre akkor ugye azzal az idővel nő a dolog. Semmi sem garantálja, hogy 60 mapnál megéri, de ahogy én csinálom úgy napi szintem megháromszorozom minimum a befektetést.


Remiel
(őstag)

Ja valamit kihagytam. Tehát ha bármelyik mobpakkra beadja, hogy akármi (jewelery, weapon, armor, fenetudjami) convert to chaos orb akkor azt azonnal a legfelső mob csoportra fel kell húzni és rátenni egy Allflame ember of Anarchy-t, ami rogue exile-t csinál belőle, mert így lesz csak jó. Ez még 10-15c befektetés, de ugye csak akkor kell használni, ha már biztosan ott a mod a mapon.

Egyébként van mód kiszedni 4-500c is egy mapról, de az csak akkor éri meg ha esik hozzá a scarab, mert 2 vagy 3 div az ára, most nem tudom pontosan és rá kell talentelni a strongboxokra erősen (mondjuk ez nálam alap) és kell még egy scarab hozzá, ha valakit ez is érdekel majd leírom a menetét.

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Ne hülyéskedj, ez pont ilyen liga. Hagyjuk a temetőt és a koporsó bizniszt, azon túl a lantern pont ennyiből áll: mapozz, kill mobs, dől a profit. Minden egy helyen van, sima map farmmal tudsz catalystot, omeneket, tainted currencyt, tattookat, splintereket összeszedni.

Remiel: Na, igy már kicsit máshogy hangzik az a 2-300 map, de nem tudom, szerintem hamar megunnám. Itt a mapokat is folyamat venni kell. Nekem a legegyszerűbb farm stratégia a strongbox. 4 ambush scarab + map device (kb 12-13c befektetés). 26 strongbox / map és játék az allflame-ekkel és a lanternnal, kb ahogy irtad. Annyi különbséggel, hogy a gyengébbre rollolt mapokon termelem az allflame-eket, a jobbakon pedig elhasználom. Stabil profit, alig vannak üresjáratok, semmit se kell hozzá vennem, csak a sima ambush scarabot, de az meg olcsó és tonnaszámra van eladó. :)) Mindig esik valami. T17 map, drágább allflame, div card, currency, stb. vagy ha mást nem, a searing ad be valami jó modot.


Callisto
(őstag)

A legrosszab retention rate-je van a ligának az összes közül. Szóval inkább a legrosszabbak közt van. Senki sem csodálkozik rajta, hogy hamar kifulladt, mivel rengeteg objektív oka van. Sajnos. Persze egyéneknek bejöhet valamiért, de az összképet és statisztikákat nézve a legrosszabb talán.


brunnehilde
(senior tag)

Az egy dolog, hogy nagyon sokan abbahagyták, amit sajnálok, de ebben nem kicsit közrejátszhatott az előző rekorder liga, hogy rengetegen liga végéig tolták és a gyenge liga kezdés olyan szempontból, hogy hetek kellettek, amig stabilizálták a beállitásokat (rakás nerf, módositás). A millió új scarabbal nem keveset vállaltak. Ettől függetlenül a "sima" mapozás baromi fun lett, ha jól használod az afflame-eket és scarabokat, ontja a currencyt, és a buildek is jók. Nagyon remélem, hogy megy a coreba ez a rendszer.


San398
(őstag)

Ha már annyira dől a profit akkor szívesen veszem ha megosztod atlas skill fádat. Köszi

Ha be is kerül ez a liga tartalom a core game-be akkor legyen választható opció, ne tolják az emberek pofájába hogy kötelezően csinálja.(hagy döntsem el mivel töltöm az időm a játékban)


brunnehilde
(senior tag)

Nincs benne semmi extra. [link]
Strongbox, searing, scarabok, meg pár pont necropolisra és mapokra. Map device: ambush 7c. Scarab: 4* sima ambush. Minimum 80%-os corrupted mapok. Lanternnál meg kb ezeket használom (annyit, amennyi esik mapokon): catalyst, tainted, omen, tattoo, gem, chayula. Plusz, ha bead valami jó modot, akkor anarchy, vagy rat/frog, modtól függően.

Ja igen, a profit min fél div/map átlagban, de szerintem közelebb van az 1 divhez.

[ Szerkesztve ]


Rayner
(őstag)

Ez a liga nagyon elcseszett lett. Minden szempontból. Az egészen látszik, hogy kb semmi nem érdekelte őket. Ez inkább szerintem valamiféle adatgyűjtés lehet buildekre mechanikákra és affixek működésére. Scarabok rework ok, az jó de a skill rework amit csináltak a több 100 gemen az totál nincs tesztelve, eszement buildek kb semmi nem számít és csillárdos DPS. Én remélem ez liga messze elkerüli a Core-t...


brunnehilde
(senior tag)

Ez ilyen bal lábbal keltem és minden rossz hsz? Mert eskü nem értem.

Scarab rework király lett. :)) Tuti fognak még rajta változtatni, lesz amit kivesznek, lesznek újak, de ennyi scarabnál ez nem csoda.

Eszement buildek? Most az a baj, hogy lehet épiteni op buildeket? Csilliárdos DPS buildek már legalább az előző két ligában is voltak. A tattoo liga nekem kimaradt, de sliccha irta, hogy volt egy 4-500m DPS-s buildje, az affliction alatt meg nekem is összejött a 100m+, de nem éreztem, hogy ez olyan hátrány lenne a játékban, amiért sirhatok. :DDD Arról nem beszélve, hogy az ilyen buildekért most is meg kell dolgozni, nem adják őket ingyen és nem is mindenki számára elérhetőek.

A liga mechanikát meg két részre kell osztani. Egyrészt ott a necropolis a temetővel és a koporsó gyűjtögetéssel, ami a játékosok egy kisebb részét érdekli. Engem totál hidegen hagy, nem is foglalkozok vele, de ettől még annak a pár játékosnak hozhat jó profitot, akik belefektetik az időt/energiát. Nekem attól nem lesz kevesebb a játék.

A másik része meg a lantern az allflame-ekkel, ami a legkirályabb dolog amit a mapozással csináltak az utóbbi időben és mehet a coreba. :P Tudok én is anyázni, volt nem egy liga, ahol kalap sz*r volt a loot, miközben percekig kellett ütlegelned egy monstát, de ez marhára nem ilyen. Kb 10 mp idő, amig összelegózod a neked megfelelő sorrendet, berakod az allflameket, mehet a mapozás és dől a currency. Ezen mi az, ami ennyire kiakasztott benneteket, az számomra totál érthetetlen. :F


Remiel
(őstag)

van értelme 100% felett még több reduced Extra Damage from Critical Strikes begyűjteni, vagy több értelme van a +block attack/spell blocknak? pl shield implicitben

[ Szerkesztve ]

üzenetek