Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


brunnehilde
(senior tag)

Ez ilyen bal lábbal keltem és minden rossz hsz? Mert eskü nem értem.

Scarab rework király lett. :)) Tuti fognak még rajta változtatni, lesz amit kivesznek, lesznek újak, de ennyi scarabnál ez nem csoda.

Eszement buildek? Most az a baj, hogy lehet épiteni op buildeket? Csilliárdos DPS buildek már legalább az előző két ligában is voltak. A tattoo liga nekem kimaradt, de sliccha irta, hogy volt egy 4-500m DPS-s buildje, az affliction alatt meg nekem is összejött a 100m+, de nem éreztem, hogy ez olyan hátrány lenne a játékban, amiért sirhatok. :DDD Arról nem beszélve, hogy az ilyen buildekért most is meg kell dolgozni, nem adják őket ingyen és nem is mindenki számára elérhetőek.

A liga mechanikát meg két részre kell osztani. Egyrészt ott a necropolis a temetővel és a koporsó gyűjtögetéssel, ami a játékosok egy kisebb részét érdekli. Engem totál hidegen hagy, nem is foglalkozok vele, de ettől még annak a pár játékosnak hozhat jó profitot, akik belefektetik az időt/energiát. Nekem attól nem lesz kevesebb a játék.

A másik része meg a lantern az allflame-ekkel, ami a legkirályabb dolog amit a mapozással csináltak az utóbbi időben és mehet a coreba. :P Tudok én is anyázni, volt nem egy liga, ahol kalap sz*r volt a loot, miközben percekig kellett ütlegelned egy monstát, de ez marhára nem ilyen. Kb 10 mp idő, amig összelegózod a neked megfelelő sorrendet, berakod az allflameket, mehet a mapozás és dől a currency. Ezen mi az, ami ennyire kiakasztott benneteket, az számomra totál érthetetlen. :F

üzenetek