Path of Exile (ARPG) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


brunnehilde
(senior tag)

Nálam egyértelműen a block. Főleg, ha van már egy jó 50% körüli "alap".


brunnehilde
(senior tag)

Egyszer használtam el egy currency allflamet, akkor kis hasznot sikerült összehozni egy sima t16-on, onnantól kezdve mindig eladtam (elég jó pénz, kb 2 div). Napokban aztán beadott egy 300% more currency modos t17-t, gondoltam lássuk mi történik. 650 chaos, és kb 9 div érték összesen a mapon. :DDD Ilyen sz*r ez a liga. :(


San398
(őstag)

Azt ne felejtsük el hogy ehhez nem elég egy gatyában fa botokkal rohangálni.Amíg nincs miből venni jó gear-t addig nem lesz ilyen loot, főleg nem T17-en. Az meg hogy játsszál minél többet nem mindenkinél elérhető. Loot alapján nézve egyik liga se sz@r de amíg nem játszol napi 6-8 órát addig nem lesz sok kezdő tőke.
Ha valaki nem ért egyet, jöhetnek a konkrét tippek ami minden liga indulásnál használható


brunnehilde
(senior tag)

"Amig nem játszol napi 6-8 órát addig nem lesz sok kezdő tőke." Attól függ. 1-2 óra játékkal nem fogsz 1 hét után magebloodban futkározni, kivéve, ha mázlid van, de a profit/óra ugyanaz lehet akkor is, ha napi 1-2 órát játszol, mintha napi 4-5-öt. Konkrét tippek, amik igy hirtelen eszembe jutnak:

1. ligakezdés
Ne a liga elején kisérletezz! Kis túlzással ki vagyok már röhögve, hogy mióta ugyanazzal a builddel kezdek. :P Viszont pontosan tudom, mit várhatok el a buildtől, mit-mikor kell vennem hozzá, és azzal is tisztában vagyok, hogy simán el fog vinni t16-ig, akármelyik ligában (amig nem nerfelik). Ha az elején rossz lóra teszel, nem jön be a skill, a build, máris napokat buktál.

2. farmolás
Ha nekiállsz valamit farmolni, akkor azt maxold ki, amennyire lehet és állj rá arra. Ne az legyen, hogy ebből is egy kicsi, abból is egy kicsi. Most, hogy van egy rakás scarab, amivel az adott contentet fel lehet turbózni, ez még inkább igaz. Ami pontot az atlason ki lehet rakni (és megéri), azt rakd ki, ami scarabot be lehet pakolni, azt használd. Ligában még érdemes figyelni az adott ligamechanikát, az elején napról napra jönnek új ötletek, lehetőségek, hogy mivel lehet profitot termelni.

3. trade és item filter
Úgy vettem észre, hogy sokan rengeteg időt elpazarolnak azzal, hogy minden sz*rt felvesznek, aztán még több idő elmegy, amig beárazzák és az is plusz idő, hogy ki-be rohangálj mapról tradelgetni ezek miatt. A beépitett neversink filtert használom, általában nagyon hamar átállok 4re, igy liga vége felé már 5-re, és most már ott is csak azt szedem fel, amit a minimap is mutat. Sosem volt 1 tabnál többem eladásra (leszámitva persze a spéci tabokat, mint a currency, fragment, map stb.), mert nincs rá szükségem. Azt szedd fel, aminek tényleges értéke van (vagy kevesebbet ér, de profitot tudsz vele csinálni, pl ebben a ligában az omen, trial, gemlings allflamek), bulkban jól eladható, könnyű beárazni. :)) Lehet, hogy ott fog maradni a mapon pár "értékesebb" rare cucc, de garantáltan sokkal jobb lesz az "órabéred".

Tradelni meg egyszerre érdemes. Ha valami értékesebb esik, azt beárazod és kirakod, a többire meg szánj rá egy-két órát és bulkban tedd ki úgy, hogy kb egyből el is vigyék.


San398
(őstag)

Köszi. Meglátom következő ligánál mit sikerül ezekből kihozni


Remiel
(őstag)

nem kell ehhez T17, Vaal temple mapról is hoztam többet, ahogy írtam nem kell más csak kitalentelt boxok, 2 alap strongbox, 1 dupla nyitás és 1 bezárni minden monstát a dobozba scarab(ez azt hiszem a 3. strongbox scarab) és a mapdevice-on még 5 strongbox és voila 840 chaos, 230 vaal és 20 ex...


brunnehilde
(senior tag)

Az szép. Volt mit porszivózni. Mondjuk te csak erre vagy ráállva, kicsivel többet toltál le belőle, mint én. Egyébként utóbbi pár napban nálad hogyan adja ezeket a "strongest monster" modokat? Nálam brutálisan visszaesett, jó, ha minden "searing kör" alatt (28 map) bead egyet.


Remiel
(őstag)

Ahogy halad a liga lassan nerfelnek mindent, visszaveszik a dropratet. Pl a Vaal Temple az elején önti a dupla korruptos cuccokat, most már alig esik. de már csak lazán játszom, új karit a fene se húz fel és a mostanit kimaxoltam. lvl 100 na jó, még lehetne egy mirroros chestem és egy kb 200 dives shieldem ami picit tolna rajta, de nem lenne annyira nagy a különbség... minden gemem 21, 6, vagy 4, a Holy Relic 21/23, minden jewelből kihoztam amit lehetett, block, res, immunok maxon, nem igazán lehet már fejlődni, max finomhangolni, de 1%-ok akkor se fogok megérezni a damagen ha megszakadok.

Phys reflect mapok kukák, no regent ha nagyon akarom letolom, de utálok mana potit hurcolni, szóval azt is passzolom, de nem nagyon van a játékban olyan amit ne lehetne megcsinálni. persze nem egy tank, oda kell figyelni, meg néha halok T17 bosson de kit érdekel 100-on?


San398
(őstag)

Egy POB linket vagy egy POE karakter lep linket dobj légy szíves hátha lesz még erőm kipróbálni, ha más nem standard összerakom.


Remiel
(őstag)

Tessék itt egy link a kariról (ha csak az oldalt hozná be akkor a kari neve Necrphylica)

POB-nak kb 0 értelme van, mert a minionos buildeket nem kezeli jól. Akiről másoltam a build egy részét annak sokkal szarabb cuccai vannak, nincs kiosztva minden pont és úgy is azt mutatja, hogy a hitpoolja 2x annyi mint az enyém (miközben vagy 400 hp-val többem van) és a dmg is másfélszer annyi nála, ami hülyeség, de a link alapján le tudod pobolni ha mindenképp akarod

Itt egy POE ninja link is ott jobban látod a jeweleket


Remiel
(őstag)

Bocs Necrophylica a név (csak a pob miatt pontosítok, a billentyűzetem néha szarakodik)


Rayner
(őstag)

Alapvetően minden ligában megtaláltam a lehetőséget és tetszett is. De ez a koporsós craft nagy melléfogás. amúgy maga a végeredmény jó amit lehet csinálni, de a folyamat béna szerintem, pedig sok éve játszom már és sok liga van mögöttem. Egyébként a sok éves átlagot nézve ez volt a legnagyobb bukta start után, gondolom nem véletlen. az allflame is még elmegy csak ki kellene venni a "kötelező" módot, és ha ilyet akarok menni akkor egyszerűen csak bekapcsolom a térképen.


brunnehilde
(senior tag)

Akkor legalább nem hallucinálok. Előző ligában is eljátszották ezt, bár nem tudom mi értelme ligakezdés után 2 hónappal nerfelgetni, max arra tudok gondolni, hogy már a következő ligára tesztelgetnek. Ilyen több száz dives, vagy mirror tier cuccokat én se veszek azért, hogy 5-10%-al megdobjam a védelmet/dmg-t. Affi alatt a mirroros gyűrű adott +65-70% dps-t, na azt megérte megvenni. :))

Rayner: Ahogy irtam, a temető olyan extra content, ami nem nekem (és nem is a játékosok többségének) szólt. Ha tovább is viszik, gyanitom, hogy erősen át fogják alakitani és sokkal egyszerűbb lesz. A Lantern "kikapcsolását" meg nem tudom értelmezni, bár lehet csak azért, mert jók voltak a buildjeim és az égvilágon semmit nem éreztem azokból a modokból, amiket a lantern berakott, nem volt nehezebb a mapozás.


Remiel
(őstag)

én kraftoltam a temetőben, van hozzá egy oldal ami nagyon sokat segít... ide ha importálod amit összeraksz a craftofexile oldalon megmutatja mit hova áss... persze tapasztalat alapján lehet módosítani de az alap megvan így... garancia 0, hogy nem lesz fos az item, de egy ismerősöm több száz divet kiárult ilyenekből...

a cipőm is onnan van, csináltam vagy négyet 15 div átlagáron adtam el és kb 3-4 volt a költsége

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Tegnap kipróbáltam vaal templen is a currency allflamet, ezt még nem nerfelték és tényleg jobb, mint a t17. Több, mint 800 c, 180 vaal, 16 exa, kb 8 div érték, +2-3 div egyebekből. Nagyjából 3 div befektetés. Egy baja van, fél óra egy map. :DDD


Remiel
(őstag)

"...egy baja van, fél óra egy map..."

Neked :DDD

De látod mondtam. És ha fél óra van még amivel ennyit szedsz össze ennyi idő alatt? Ha meg véletlenül esik valami jó dupla korruptos cucc akkor főleg.

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Neked megvan hamarabb? Loptál egy kinai porszivó petet? :D Igazából össze lehet. Nagyjából ennyit hozok össze sima mapozással, még a nerf után is, de ez stabilabbnak tűnik, meg fun. :P


Remiel
(őstag)

már unom a ligát sajna.

ma még kraftoltam egy RF fegyót és semmi, ismétlem semmi nem lett rajta amit a tervben hozzáadtam, szóval már ez sem érdekel, T17 es bossok is csak ha hülyeséget rollolok a mapra akkor nem mennek le, a fragmentek amiket dobnak nagyrészt szart se érnek a mobok meg semmi extrát nem dobnak... cuccom mint mondtam már jobb nem lesz, szóval cél 0, kihívás 0, így már csak azért vagyok benn hátha megvesznek valamit, de közben sorozatot nézek

[ Szerkesztve ]


brunnehilde
(senior tag)

Jó, két hónappal ligakezdés után már nem annyira meglepő ez. :))

Ma megütöttem a chaos jackpotot. Vaal Temple mapon beadta a chaos lantern modot, amit kb egy hete nem láttam (strongest monster). Beraktam mellé a chaos allflamet, mindkettő high density.
1400c 1 mapon. :Y :C Kellett volna még egy quantity lantern mod hozzá, az sajna nem volt, de szerintem igy is egész jó lett.


Plazmacucci
(félisten)
Blog

üzenetek