PHE - World Of Tanks Klán - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


Murder3
(addikt)
Blog

Na msot akkor mi vna a klánnal vagy eggyáltalán van így értelme?
Nagyon sokan kiléptek...
igazából sok olyan akik rendszeresen szoktak századozni is.
századokra áttérve nem tudom, lehetőleg összeszedett századok kellenének nem spontán fun mert ez így értelmetlen.
Kialakult csapat kellene de ha mindenki kilép akkor úgy nehéz normálisan összeszokni.
t8-ra nem értem eggyáltalán nincs igény?


Gyuri27
(félisten)

Nekem még az is3-ra kell némi xp. Nemsoká lesz bl9 azzal már lehet próbálkozni.
Persze jó lenne még a torony is.
Meg kellene jó arty. T6-nál ez a tré alig akad arty.
Egy ferdi vagy t28 se lenne rossz.


fsb1000
(nagyúr)

67-ről 63-ra esett a létszám. Azért ez nem olyan tragédia.

---
T8. Tüzzünk ki egy hétvégi FIX időpontot, és nézzük meg lesz-e 11-12 vállalkozó szellem.


Murder3
(addikt)
Blog

na igen de pl Billow,Mjord,Simu,voltu kapásból 4 olyan ember akik rendszeresen voltak szinte mindig és lehetett velük rendesen játszani, nem mondom h xx számű ebmerkével nem lehet de sokakat még nem is láttam századozni pl mikor naponta voltak századok azért ahhoz képest h mennyen vagyunk elég kevesen voltunk.
és ha olyan emberek lépnek ki akik rendszeres század résztvevők voltak úgy azért nehéz az összeszokás mert pont az lenne a lényege h összeszokjunk.

mostanába szoktak lenni századok mert utóbbi napokba nem nagyon voltam.


sptkyle
(senior tag)

Sziasztok.
Nagyon szépen köszöntem a lehetőséget, hogy itt lehettem, de ideje távoznom.
Ennek több oka is van, ha valakit nem érdekel, ez a rész átugrandó.
Mostanság nagyon minimálisan játszok, vannak/voltak olyan hetek, amikor be se logoltam.
T6 században egy időben igyekeztem aktív résztvevő lenni, ám szerény tudásom miatt inkább nagyon gyorsan átadtam a helyemet, ha jött egy skillesebb klántárs/jobb tank.
Jelenlegi játékigényem kielégíti (és néha csak ennyi is fér az időmbe) hogy 2 hetente belogolok 2-3 randomra.

Köszönöm mégegyszer a lehetőséget. Bár fejlődni sztem nem tudtam sokat, ámde században sok szép emlékkel gazdagodtam.
További jo játékot, és sikereket a PHE-nek.

Üdv: Kyle


Djuree
(félisten)

lehet én is kilépek, igaz nem rég jöttem csak.
én századozni szeretnék, ezért vittem el gyorsan kv3-ig a dolgot, mert párszor ment a kv3 század ami nagyon tetszett. de az utóbbi egy hétben egyszer nem volt század, pedig minden este fent vagyok. 8-11-ig mindig, de néha már 5-6-tól is. nekem ez így nem jó, így akár mehetek egyedül is. nincs veletek semmi bajom, csak nincs meg az amiért beléptem, így nincs értelme. kerestek már más klánból, lehet az sem lesz jobb, de asszem megpróbálom, még lehet várok a kilépéssel pár napot, de nemhinném hogy változni fog valami.
főleg hogy néha 20 ember is bent van, akkor miért nem lehet századozni? vagy ők miért léptek be a klánba? még a csetre sem képesek semmit beböfögni, legalább egy köszönést :U

[ Szerkesztve ]


fsb1000
(nagyúr)

Olvasd el a #51 hsz-em:

- A klán semmit nem tud nyújtani - ezért nincsenek extra elvárások - csak a nativan létező klán tulajdonságokat, mint a klánjelzést és a közös chetet

- A PHE-t a játékosok töltik meg tartalommal, sem a vezetőnek sem más ranggal rendelkezőknek nem feladata, hogy felnőtt embereket megneveljenek vagy helyettük tegyék szervezetté a játékidejüket.
-------

Egyébként tegnap is volt t6 század, a maghívót megkaptam, de nem vettem benne részt a korábban taglalt okok miatt.
Ráadásul tegnap 5x-es nap volt, mindenki a duplázással volt elfoglalva.

Én szerencsésnek érzem magam, mert minden nap találok remek szakasztársakat és nem csak az eredményességünk nő (60%-os winratio), hanem jókat is szórakozunk, poénkodunk.
De kétségtelen a régi jó századozós hangulatot én is hiányolom... tudod, amikor fontosabbnak a tünt az együtt játszás minthogy ne legyen kredit veszteségünk.
Kell egy kis lazaság ezen a téren is, de senkitől nem váható el.


Djuree
(félisten)

tegnap pont nem voltam csak este 10 körül :B

ezt tudom, nem is várok én el semmit. csak ne én kezdjem már el szervezni, aki nem ismer szinte senkit, kinek milyen tankja van stb., hanem aki régebbi tag, és tudja kinek küldjön meghívót, aki jönne is és tankja is van. engem nem érdekel a kredit, ha vesztek pénzt az sem, csak játszunk együtt. majd ha kell farmolok egyedül mikor nincs fent senki. én akár t2 században is benne vagyok, csak jót játszunk, nem az a lényeg nekem hogy minél nagyobb tankunk legyen, elvagyok én a kicsikkel is, sőt még jobb is, nem rakja egybe az idióta MM (ezt aki kitalálta tuti fejbe tudnám lőni, pedig nem vagyok erőszakos ember) a KV-met tier 9-el :U


krisz74
(tag)

Én továbbra is benn vagyok T8-ban.Szivesebben is, mint T6-ban, bár azzal sincs semmi bajom.Persze inkább KT.:)
2 napja mentem szakaszban veled meg Plokijumával ( ezúton is köszi a meghívást ).Sajnos csak két csatára voltam jó (ráadásul kilövettem magam mindkettőben) a késői időpont miatt, de ha korábban el tudok kezdeni játszani,szivesen csatlakozok máskor is.Hátha kialakul egy stabil T8-as csapat is.


fsb1000
(nagyúr)

VASÁRNAP 16:00-18:00 (t8) század.

Remélem leszünk elegen.


kugli81
(aktív tag)

én megyek úgy csinálom az időbeosztásom,de holnap is tuti fent leszek és indithatok én is ha valaki majd akar jönni akár szakaszban is :) fantasyflow a nevem és van minden tierben tankom és arty is :)

[ Szerkesztve ]


fsb1000
(nagyúr)

Hétközben nehezebb, mert kevesen vagyunk egyszerre aktívak, max 15-20-an.
Tavaly dec végén volt a nagy lelkesedési időszak hétköznap is 30-40 aktív taggal.
Nyilván 2 hónap alatt többeknek csökkent a Wot iránti lelkesedése... ez természetes.

COD-ban is úgy láttam, hogy a játékosok 10-20% marad meg veteránnak, talán a harmada visszajár, de a többi klántag egy új játék megjelenésekor inkább azzal játszik.
4-6 hónap alatt egy Klán kicsontosodik.... csak a keménymag marad aktív.


kugli81
(aktív tag)

Én úgy vagyok vele nem lépek ki ha nincs is meg a csapat játszom egyedül és ha van időm több akkor ha vannak bent többen majd inditok akár szakaszt is vagy századot .... a garázsban meg áll vagy 11 tank mind elit csak az e75 nem az ..... nem baj szerintem ha nem mindenki profi én se vagyok az játék az egész szerintem annyira nem kell komolyan venni....... amúgy én se tudok mindig játszani mert 3 müszakban melozom :(( ...A másik szerintem igy legalább ha néha néha játszunk is picit megismeri egyik a masikat pl: az egyik kolléga angliából nyomja velünk ott melozik .....

[ Szerkesztve ]


kugli81
(aktív tag)

Amúgy én is játszom minden játékkal ,de szerintem aki már régota nyomja és még költ is rá annak szerintem tuti megmarad a többi mellett ez is és mivel mindig fejlesztve van a játék mindig van valami új ezért ez a játék ami fentmarad mindig a többit letörli az ember:)


fsb1000
(nagyúr)

Ebben van valami... de egyfajta függéség is kialakul, mint sok más játéknál.
Mész, lősz és győzől.... kapod a jutalmat. Pozitív visszacsatolás, ego növelés, stb.
Ha egy napot kihagysz, már hiányzik az egész, a feszültség, a kill, a nemtudommi.


kugli81
(aktív tag)

Ezen már túl vagyok régen mindennap ültem elötte most már annyit nem .Persze várom az új dolgokat gyüjtöm a tankokat és várom az is4 felmenjen tier 10 be ..... Megvan az is7 is ,de az is4 sokkal jobb szerintem :).Inkább hétvégén tolom rokonom picit jobban odavan érte és nincs gépe hétvégén jön át és muszáj a tankozás:) Most is melozom éppen ö meg nyomja nekem otthon néha jól nyomja néha meg rontja a statom :)

[ Szerkesztve ]


fsb1000
(nagyúr)

A t8 századot korábbi időpontra helyezem.
(ettől még vasárnap is lehet indítani!)

T8 század szombat 16:00-18:00


Djuree
(félisten)

ma mennék ha van t8 század. van is-em már, ez talán jó lehet?


fsb1000
(nagyúr)

Időpontot nem tudok mondani, tegnap 16-kor összesen 10 aktív tag volt és 19 óra körül volt a csúcs kb. 20 taggal.


fsb1000
(nagyúr)

Ma megpróbáltuk a T8 századot, de annak ellenére hogy elég aktív tagunk volt csak 6-an jelentkeztek be. Ezzel semmi gond. Majd máskor ismét próbáljuk.
----
Nem sokkal késöbb kaptam egy meghívót olyan volt tagunktól aki nemrég lépett ki. Szintén t8 századba hívott. Nem jelezte hogy kilép, de ez nem is feltétel, bár jó lenne tudni milyen indokok alapján távozik valaki.

Nade a lényeg.... gondoltam megnézem, hogy megy a sora, megkérdem miért ment el és elfogadtam az invitet. Meglepetésemre a t8 századának majdnem felét a mi tagjaink tették ki.

Tulajdonképpen ezzel sincs, gond, de annak örülnék, ha kapnék jelzéséket, hogy mi az oka hogy inkább máshova mennek t8 századba a tagjaink.
Lehet jobban kéne szervezni a sajátjainkat?
Fix időpontokat mondani?

Vagy megindulnak a tömegvonzások, és oda mennek a játékosok ahol olyanokat találnak, akikkel jobb szeretnek egy csapatban lenni, mert barátok vagy csak egyívásúak? Ez is természetes dolog, és talán életképesebbek az ilyen kapcsolatokra felfűzött klánok.

üzenetek