PlayStation 5 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Moby
(addikt)

Akik nem vették meg, és emiatt bukta lett mindhárom a pénztáraknál. A striking distance-t leépítették, az alapítója is otthagyta, a luminoust felszámolták, a vr2-nek meg leállt a gyártása. Elég létvényos bukta lett mindhárom. Nem divatkfikázásról van szó, nyomtak rájuk a vásárlók egy "kösznem"-et. Nem olyan bonyolult ez, hogy vissza kelljen kérdezni.

[ Szerkesztve ]


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Az egy kicsit fura, hogy csak ennyit mért rá, nálam 6744 MB/s volt. Próbáld meg azt, hogy pár perc várakozás után megint leformázod, akkor hátha nagyobb értéket fog mérni.


buherton
(őstag)
Blog

Nemcsak az avatarod a mágus :D , mert hogy a második formázás után kértem segítséget, vagyis ezzel már próbálkoztam eredménytelenül. Most 6.500 MB/s lett az eredmény, ami számomra már abszolút elfogadható.

Köszönöm a segítséget! :R


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Végére értem a Dragons Dogma 2-nek. Alapvetően nem volt rossz, de az első része minden tekintetben jobb játék, remekül korosodott és akit egy kicsit is megfog a második, az ne is gondolkozzon, hog, behúzza-e. A játékmenet szögre ugyanez, a kinézetben pedig nem marad el sokkal, cserébe remekül fut. A hangulat, karakterek, zene mind-mind sokkal jobb az egyben. Lehet, hogy a térkép kicsit nagyobb itt, de unalmasabb is. Az első rész filmszerűbb, áramvonalasabb. A sztori az a második részben nagyon gyenge.

Persze így is jó játék, én egy jó 7 pontot dobnék rá a 10-ből.


republic666
(junior tag)

Ha én is ezekre hallgattam volna akkor nem vettem volna meg a VR2-t....de mivel nem, ezért megvettem és nekem nagyon bejött.


Rigormortiis
(addikt)
Blog

A 01/08/2025 az január nyolcadika vagy augusztus elseje a Sonynál? :D Sosem bírom ezt megjegyezni.


Lackooo84
(nagyúr)

Pedig nagyon könnyű, csak az évszámot kell előre tenned. Tehár január 8.


Wlac
(Ármester)

Lehet, de körülbelül 10 percig nyűgözne csak le az új, szebb kép, utána természetesnek venném. Máig játszok PS3-on, úgyhogy a grafika tényleg nem izgat annyira. Persze, ha majd elhalálozik ez a tévé, akkor lecserélem egy sokkal faszábbra, de egyelőre kiszolgál.


Moby
(addikt)

Jó sok sugárhajtómú megmaradhatott a sonynál a ps4 pro-k gyártásából, amit most úgy tűnik a ps5 slimbe szerelnek. Nyomom ezt a star wars VR játékot (ami amúgy tök jó), csak közben felszálláshoz készül a hardver...Mindig az elgagyizás ment ezekkel a slim gépekkel, de most nagyon alálőtt a sony a fat gépnek. Úgy vizuálisan, mint műszakilag :(


Mezcal
(addikt)
Blog

És még csak nem is erről van szó, mert lehet valami jó, mégsem veszem meg. Nem kéne ezt is a többihez zülleszteni. :)


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Gondolom nem téged zavar a hangja, legalábbis én fülessel semmit sem szoktam hallani belőle. Ellenben éjjel tényleg zavaró lehet, ha mondjuk valaki épp aludni szeretne mellette.


Mezcal
(addikt)
Blog

Hat igen, ők az állandóan elégedetlen síró-rívó bagázs, akik megmondják nekünk, hogy mi a szar és mi a bukás, és pont azt nem csinálják, amit kéne, jatszani :)


Moby
(addikt)

Ők nem mondtak "nektek" semmit. Legyenek bárkik is azok a "nektek". Szerintem "őket" marhára nem érdekli, hogy "ti" mit csináltok. :D
Én nem sajnálom senkitől, hogy forspokenekkel játszon. Csak nekem ne kelljen, de ez a része már megoldódott hálisten.

/mondjuk azért pont nem adtam pénzt sem, bár nem sokon múlt. Most ott rohadna a fiókomon az is. De a jószerencse, és Oriic megmentett tőle :DDD

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Hehe :DDD


Moby
(addikt)

A callistonál is bejátszott a mázlifaktor rendesen :) Azt amd kóddal vettem, amihez tök véletlenül járt a dead island 2 ami akko tökre nem is érdekelt. Aztán kiderült, hogy előbbi olyan amilyen, utóbbi viszont zseni lett, szóval azóta úgy tekintek arra a dealre, hogy vettem olcsón a DI2-t, ami nagyon megérte az árát, meg járt hozzá ingyen a callisto, így annak meg mindegy volt milyen :DDD


Atesz40
(kezdő)

Top Spin 2-t tolja innen valaki?
Nagyon nagyon tetszik a játék,a teniszt is szeretem.
Az irányîtással kapcsolatban érdeklődnék.Mennyire könnyű,nehéz ráérezni?
Nem igazán játszottam még tenisz játékkal.


Catman
(aktív tag)

Lemezről játszod? Valamiért a meghajtónak akkor is zavaró hangja van, ha éppen nem pörög ezerrel. Ha nincs benne lemez, nálam csak egy kis berregés van, amikor játék alatt megemeli a ventilátor fordulatszámát.


alratar
(addikt)

Nem fordítva van a a nap és a hónap? Vagy az nem a japánoknál van?

[ Szerkesztve ]


buherton
(őstag)
Blog

Japán: YYYY-MM-DD
USA: MM/DD/YYYY vagy YYYY-MM-DD
Forrás: [List of date formats by country]

A személyes véleményem az, hogy legyenek átkozottak, akik kitalálták a MM/DD/YYYY formátumot!


Medocsabi
(addikt)

Ez így igaz. Egy 50"-os regu FHD tévét váltott egy 65" Oled. Minden nagyképűség nélkül nálam már ez az alap,hisz esne játszunk,és filmezünk, ami egyébként istenkirályság ezen a megjelenítőn, de tényleg besza-behu. Viszont azóta képtelen vagyok élvezni más megjelenítőt,mert akaratlanul is az jut eszembe,nálam egy dimenziókkal jobb. Csak ezért pedig nem fogok munkához is oled monitort,meg drágább notebookot venni, mert az excelekhez rohadt fölösleges :)

üzenetek