PlayStation 5 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Így van. A faszér nem lehet a hónapot kiírni 3 betűvel, ha már egyszer az összes retkes népség foggal-körömmel ragaszkodik a saját formátumához.


Moby
(addikt)

Egyetlen lemezem sincs.


alratar
(addikt)

Ohh, kösz.
Jah, én is szívtam vele sokat, amiikor még számlákkal foglalkoztam a cégnél.


Triathlete
(senior tag)

Sziasztok!
PS5 slim digital editionhöz van valami bevált külső eszköz ami a hűtést segíti? Egyáltalán megéri ezzel foglalkozni?
Jelenleg állítva használom a TV mellett az állványom ami sima laminált felület, de a konzol helyén a hátsó résznél jelentősebben meleg a felület (olyan 40-50°C közé saccolom). Hosszútávon feltételezem nem előnyös, vagy csak túlgondolom? :F


F-ECT$
(titán)
Blog

Túl. Ha melege lesz, kikapcsol.

[ Szerkesztve ]


Kendek
(MODERÁTOR)
Blog

Nincs szükség semmilyen extra hűtés rásegítésre. A lényeg, hogy jól szellőző helyen legyen, és lehetőleg ne hőforrás mellett (pl. radiátor vagy napsütés).
A konzol pont hátrafelé tolja ki a meleget, szóval az normális, hogy ott kicsit felmelegíti a környezetét.


Triathlete
(senior tag)

Rendben, köszönöm!


Mezcal
(addikt)
Blog

Felőlem kitalálhatod, hogy szar a ps vr és a játékok, de ezt ne itt add elő, ahol képben vannak az emberek, hanem keress egy totálisan laikus fórumot, ott ezzel ász lehetsz :)


Mezcal
(addikt)
Blog

Top Spin fan vagyok. Az irányítása és maga a játékmenet olyan, mint a 4-ben volt apróbb változtatásokkal. Ami hangsúlyosabb, hogy változtattak a kondin, élethűbb a karakter elfáradása. Gyakorolni kell és akkor menni fog, ez azért nem olyan egyszerű, mint a Virtua Tennis, ahol csak ütsz összevissza, ez tenisz szimulátor. Viszont ennél jobb teniszes játék nincs, ez a csúcs.


mcwolf79
(veterán)

Nem szar a PSVR2 , de azért az árért van jobb (Meta Quest 3). Nemhiába szünetelteti a gyártását a Sony , nagyon nem úgy megy a szekér , mint ahogy várták .


republic666
(junior tag)

Én ma de. fejejeztem be a Horizon Call of the Monuntaint, nagyon nagy élmény volt, felőlem hívhatják mászó szimulátornak, bárminek, megérte azt a 8 órát az életemből.


republic666
(junior tag)

ok, de Quest 3-at, PCVR-ként éri meg használni játékra, mert amúgy a grafikája bőven a VR2 alatt van, és az 512gb verziót 300K+-ért lehet venni +aksi+fejpánt, mert rohadt kényelmetlen.

[link] Quest3 vs PSVR2

[ Szerkesztve ]


Hiei555
(tag)

Viszont nem csak a grafika a lényeg, tök jó standalone gamek vannak amúgy hiába hogy nem olyan a graf attól függetlenül az élmény jó szerintem. Na meg az 512 verzió sem muszáj ha valaki nem szeretne annyit rákölteni és akkor mindjárt ott vagyunk amennyi a psvr ára.


republic666
(junior tag)

jogos, ha lenne rá lehetőségem anyagilag, biztos beszereznék egy Quest3-at is.


republic666
(junior tag)

Na ez egy tipikus példa a "bort iszik, vizet prédikál"-ra

[ Szerkesztve ]


Mezcal
(addikt)
Blog

A metán nem tudok gt7-tel játszani, így az nekem nem jobb. :)


ProEvoFan
(nagyúr)

Már régen kurt fel úgy jatek, mint a Tales of Kenzera: Zau.
Aki kitalálta a trinket-hez vezető platform részeket, az szarjon sünt.
A játék nem nehéz, de több platformos rész átgondolatlan, mert nem pontos az iranyitas. Ezmiatt frusztrált az ember. Kár érte.


Moby
(addikt)

Mi?


Moby
(addikt)

Te se vetted be a pirulákat ma? :D


Elderath
(őstag)

Stellar blade 18 óra után 53%ot ír, úgyhogy még fele kb hátra van, de durva hogy folyamatosan bővül és mélyül a combat. Nagyon jó kis játék pár olyan dologgal amit folytatásra javíthatnának

üzenetek