PH! rFactor F1 TEAM - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


cila1
(aktív tag)

ja ja.:))
Már 2 emberke akarja megvenni.
Ennyiért simán eladom.


Szabesz
(őstag)

Mi van helyette? :)


cila1
(aktív tag)

Lett volna egy Fanatec CSR
De mégsem lett:(

[ Szerkesztve ]


macy
(addikt)

Lol. Codi kiadott egy patch-et, megnövelték a tapadást, hogy a sok kis buzi tudja irányítani az autót. Ment a sírás a fórumokon, hogy kipörög a kerék. Beszarás :DDD


proof88
(addikt)
Blog

Lett végül kormányom, egy G27, cilának köszönhetem, szóval köszi cila! :D
Ahogy időm engedi, elkezdek megint ismerkedni a szimulátorozás világával.
Hirtelen azt se tudom mit csináljak. Nagyon változott a világ, mióta utoljára szimeztem ... fel kell zárkóznom.


JColee
(őstag)

Na majd jan7 után egy picit én is nekiállok. De csak picit, max 1 ligában. :)


proof88
(addikt)
Blog

cila azt mondta hogy náluk márciusban indul új szezon. Farkas egy ideje ott tolja. Én megígértem cilának, hogy megyek hozzájuk majd. Én sem akarok már egyszerre 3 ligában benne lenni, mint anno. :DDD


Szabesz
(őstag)

Mifene, én is épp mostanában szereztem be egy G27-et :)


proof88
(addikt)
Blog

Nocsak :D és jó? :D
hú én most nagyon szenvedek.
Az FFB-t próbálom minél jobbra varázsolni. Bonyolítja a helyzetet, ami még visszamaradt 2011-ből, hogy vmiért nem mindig ugyanaz az FFB-beállításom van rfactorban. Ezt úgy kell érteni, hogy elindítom a játékot, beülök a kocsiba. Érzem valami nem stimmel az FFB-vel. Vissza a garázsba, megint beülök és most már jó. Ugyanez van, ha ki ALT-TAB-olok, majd vissza, akkor első elindulásnál olyan mintha sokkal erősebbre lenne véve az FFB. Ez 2011-ben történt nálam. Akkor még a G25-tel. Valami plugin szivat sztem. Ez még ugyanaz az rfactor telepítés, amit akkor használtam.
Ráadásul most alapvető dolgokkal variálok, pl sebességérzékeny kormányzás, kormányzár, RealFeel, stb. KTCC-ben nem voltam megelégedve az FFB-vel. Kicsit variáltam, kicsit jobb, de nem elég jó. Aztán néztem FSone-t, na az olyan mint régen. Megnyugodtam. De még hangolni kell. Ez készít ki, hogy minden modnál külön kell majd hangolnom hogy tökéletes legyen. És minden modhoz külön kell majd elmentenem a controller.ini-t.
A neten olvasgatom mások FFB-leírásait. Ebben a kormányban sokkal több van, mint amit alapból mutat, és ki akarom hozni belőle.

Tegnap kipróbáltam az rfactor 2 demóját. Nekem tetszik, bár nem értek hozzá.

BMW M3 Challenge-dzsel próbáltam ki először a kormányt, mert az régi kedvencem.

Tegnap a Volvo - The Game-mel is kipróbáltam, de ott valami nem stimmelt, egy kanyarban mindig blokkolósra fékeztem a kerekeket, annak rendje és módja szerint elment az ellenállás fékezés közben a kormányból, de csak 2-3 mp-cel később jött vissza. :F Ezt minden körben azon a ponton eljátszottam.

Meg kipróbáltam a NetKar Pro 1.3 demóját, nagyon király. :D


Frenky89
(őstag)

Ha találtál egy számodra közel optimális megoldást, akkor oszd meg kérlek.


proof88
(addikt)
Blog

Régen láttalak. :D Emlékszem, mikor üldöztelek Spa-ban. Aztán az orúzsban hibáztam. :DDD Meg amikor Monzában végig üldöztél és megfájdult a fejem a végére. Voltak jó csaták. :C

szerk.: nekem most az a tervem, hogy ha belövöm az FFB-t, akkor megtanulok bal lábbal fékezni. Mert azt még mindig nem tudok. Ősszel voltam párszor gokartozni, ott magától jött, itt meg furán érzem magam még attól is hogy mit akarok én a bal lábbal féktávon (pedig kuplungolásnál nem fura).

[ Szerkesztve ]


Szabesz
(őstag)

Nekem nagyon bejön :)
Igaz mostanában nem volt sok időm rá, de majd nyúzom :)


akoska07
(nagyúr)

Üdv!

Nem a legjobb hír,ha esetleg vki nem hallott volna róla:

Schumachert kómában tartják

:(((


JColee
(őstag)

Végeztem a vizsgáimmal, leszedtem a modotokat. Egyenlőre elég szar vagyok, de majd lesz jobb is. Kiadhatod a szerver infókat? Jó lenne egy szerveren is körözgetni. :)
Milyen segítségeket engedélyeztek?


proof88
(addikt)
Blog

ma kezdek vele foglalkozni, aztán úgy haladok, ahogy időm engedi ... mondjuk jövő hétvégére jó lenne ha meglenne, de ismerve a kitűzött időpontjaimat ... :DDD


proof88
(addikt)
Blog

egyelőre odáig jutottam, hogy feltelepítettem egy szűz rfactort, és az alap autóval próbálkozok a Toban Raceway-en. Nagyjából már átérzem hogy melyik FFB beállítás a fájlban mire való, és megint rájöttem hogy nem tudja az alap cucc átadni az út egyenetlenségeit rendesen, szal nekem kell a realfeel.
De nem lesz egyszerű dolgom, mert modonként fogom mindezt egyesével kipróbálni és van Leo FFB is.
Viszont a RealFeel-el nem akar egy helyben maradni a kormány álló helyzetben, folyton elfordul valahova és baromira irritál.


proof88
(addikt)
Blog

ja és persze így minden modhoz külön Controller.ini kell (még szerencse hogy rfactorban tudom váltogatni), nem csak az FFB miatt, hanem már csak a kormány elfordulása miatt is, ami ugye nyilván autónként más és más. Illetve a Logitech Profilerben is modonként lesz a profil. :DDD Mert nyilván egy utcai autónak más lesz a max kormány elfordulása mint egy versenyautónak (szeretnék normál utcai autókat is vezetni rfactorban).
Szerencsére a realfeel is modonként konfigurálható, de a Leo FFB pl tudtommal nem.


macy
(addikt)

Cila máskor jobban vigyázz a bringádra.

üzenetek